bünyesinde barındırdığı 'evrim gecirince sikerim diye maymun almak' başlığı ile beni benden öyle bir almıştır ki. geri dönüşüm 20 saniyeden de uzun sürdü.
edit: aynı başlık burada da varmış.reröeröeröeröeröerre
ismi www.abazansozluk.com olsa çok daha yakışacağını düşündüğüm, 5 dk inceledikten sonra kapatıp erkek olmaktan utanmama neden olan kişilerle dolu olan site. abazanlığın ulaştığı son nokta.
yazarlarına sözlüklerine yakışacak biçimde abazan tanımlaması yapan acayip oluşum. bunların kötü bir yönü de vardır. etrafı karı kız diye rahatsız ederler.
erotizmle alakası olmayan insan. alıktır da biraz, oruçlu su içer, sonra niye koydunuz önüme diye fırça atar. arkasına istiyor herhalde. anlamadım ki...
edit: cumhurbaşkanı aynı zamanda. eklemeden duramadım.
bazı girileri ve başlıkları ile sıkıcı geçen günüme eğlence katmış olan sözlük yer imlerine ekledim her gün mutlaka okurum.
zurafa sokak ilk erotik sözlük zirvesinde ortak buluşma noktası olacak kapasiteye sahip olan bir yer.
abazanlarin iyi sevismeleri artık kimsenin inkar edemeyeceği bir gerçek.
bir abazan her şeyden önce karşısındakine değer verir (kolay bulunmuyor çünkü karşı cins), çok daha tutkulu sevişir, boşaldıktan sonra yan gelip yatmaz, yorulana kadar karşısındakini mutlu etmek için uğraşır..
ahtapot sikmek ahtapotun koltukaltı, insan vajinasına en yakın doku olduğundan gayet zevkli olabilecek bir aktivite
ohh yeaaah son zamanlarda türk kızların da sevişirken haykırdıklarını farkedip üzüldüğüm ünlem. "kapitalizm her yerde.." diyecekken hatunun amerikalı olduğu aklıma geldi.
fil penisi almayınız zarar verebilir.
entry paso sözlüğe giren şey.
cabuk kalkti dikkat edersen nickli yazara sahip olan sözlük.. ayrıca 7/24 tematik yapıldığından kimse birbirinin nick altına "tematik çalışıyorsun birader, gece yap şunu demeyecektir."
an itibariyle abazan olmayı bir marifet olduğunu sanan tiplerin bulunduğunu gördüğüm yerdir. ilk gelen yazara hoş gelmiş 4. nesil arı ya da suser yerine, direkt "yeni bir abazan.hoşgelmişlerdir." şeklinde karşılayan topluluk.
1. bu gidişle biraz zor olan eylem. (bkz: impossible is nothing)
(#1116) cabuk kalkti dikkat edersen|26/9/2007 07:12 |
2. erotik sözlük 'de ol(a)mayacak şey.
(#1120) nanick|26/9/2007 07:18 |
oran pamuk nikli yazarı gördüğüm an daha bi koptuğum ve yazarı tebrik etmek istediğim sözlük. sol frame, nikler hepsi şahane. bakmayan kaybeder arkadaş. ayrıca yakında repleri görelim tarzı klişeler de olursa manyak olur.
"sözlük" kavramının iyice bokunun çıktığını, sözlük ortamından irc ortamına geçiş yapıldığını gösteren yeni bir "şey". o zaman insanın aklına hemen şöyle bişeyler geliyor (bence açıldıklarını yakında hep beraber göreceğiz):
çok belli ki birkaç arkadaş hazır sözlük kodlarını ele geçirmiş, "hadi biz de am göt temalı bir sözlük kuralım" deyip kolları sıvamış. sonra da fantastik başlıklar açıp kendi çaplarında eğlenmeye başlamışlar.
benim anlamadığım, bunu görenler nasıl olup da bu tür bir sitenin bir gün içinde herkese adını duyurup da "tam bana göre bir yer" diyenleri bir araya getirmiş olduğuna inanırlar? sonra yok şöyle bir başlığı açan mallar varmış, yok böyle bir entry girenler varmış. yok ya!
fantazilerimi aktardım dün gece senin beynine. rahime ulaşmadan can veren nice şehidin acısıyla kıvranıp dururken bunları destanlaştırayım dedim. yazdım, yazdım, yazdım. öyle çok sevildiki, uğruna nice şehitler verildi. ha birde kamyon devrildiğinde içinde ölenler şehit sayılacak mı diye bir soru geldi, ben zekeriya beyaz'a yönlendirdim kendisini. aslında benim de kafamı kurcalayan bir soruydu.
dikkat azdırır değil de dikkat kopartır mottosuyla komikaze.nete bile rakip olabilecek, muhtemelen denizin soğuk sularından yanlış zamanda çıkmış kişilerin yer aldığı sözlük.
kanımca türkiye'nin buna ihtiyacı var zira konuşulmayan şey tabu olur adabı hiçe sayarak konuşulan şey ise laçkalaşır. erotik sözlüğün sekse bakışı nuri alço ya da şahin k'dan farklı moderatörlere sahip olacağını düşünürsek olabilir. ohhhh yeaaah'tan farklı kelimelerin açılımı yapıldığında neden olmasın bakarsın abaza sayısında kayda değer bir düşüş olur.