özellikle japonların kullandığı bir fetiş objesi olarak erkeklerin beynine kazınmıştır. zira hem görsel olarak tahrik edicidir, hem de erkeklerin genç kız fantezisini tatmin eder. fakat genelde kız meslek liselerinde kullanılan türleri (eskiden, annemin öğretmenlik yaptığı dönemlerden hatırladığım kadarıyla) bu kategoriye girmez.
(düzeltme: biraz düşününce fikrimi değiştirdim, eski kız meslek lisesi formaları da girer bu kategoriye)
erotik marketlerde saten, dantel vb versiyonları gayet yüksek fiyatlarla satılan etekler. işim gereği yakın ilişkide olduğum birçok erotik markette bazı cansız mankenlerin üzerinde topuklu ayakkabı ve jartiyer ikilisiyle takım halinde satıldığına şahit oldum.
kadıköyde gargamelden edinilebilecek hede. kırmızı ekose, pileli ve oldukça güzel mini etekler uygun bir fiyata orada bulunabilir. beyaz jartiyer çorabı, dar beyaz gömlek ve kırmızı ruj eşliğinde tadından yenilmez bir görüntü yaratılabilir. evet.
londradaki bazı kulüplerde kızların erkeklerin ilgisini çekmek için giydiği erotik okul etekleridir.bu kulüplere kızlar seksi okul eteklerini giyerek gelirler erkeklerde onlara uyum sağlamak için okul kıyafetlerini giyerek kulübe gelirler.bu kulüpler ilginç midir evet yurdum insanına göre biraz şaşırtıcıdır ama avrupada okul eteğinin erotik malzeme olarak kullanıldığı sıkça görülür.