görseller
erol büyükburçerol büyükburç

belki ilginizi çeker
  1. · ben erol büyükburçum
  2. · sesini götünden çıkaran vokalistler
  3. · o gül dudaklarını shubuo shubuo shubuo
  4. · şenes erzik
  5. · turist ömer boğa güreşçisi
  6. · ağzının ortasına çakılası ünlüler
  7. · dudaklarımda şarkısın
  8. · evde çıplak dolaşmak
  9. · erol büyükburç
  10. · okan bayülgen ile şahane yıllar
gündem
  1. · rasim ozan kütahyalı
  2. · itü sözlük
  3. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  4. · geniş aile
  5. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  6. · thierry henry
  7. · aşkın yedi seviyesi
  8. · zoroastrian
  9. · camel

erol büyükburç  

sayfa  / 2
  1. türk popunun kilometre taşlarından addedilen, elvis'in türkiye şubesi dinozor* sanatkârımız. yabancı parçaları seslendirmedeki başarısı kendi dönemi için kayda değerdir. yine zamanında kızların kendisi için ayılıp bayıldığı anlatılmaktadır. ispanya'da geçen turist ömer filmindeki tipi aklıma gelir hep. yabancı sound üzerine garip türkçe sözler, ağız hareketleriyle senkronize olamayan dublaj. son zamanlarda shubuo reklamları ile yeniden boy gösterdi, neşemizi bulduk, matrak adam...
    (spyder, 09.07.2004 03:23)
  2. tursit ömer dışında 10 kadar filmi bulunan, bununla beraber sadri alışık ile turist ömer boğa güreşçisi filminde çok yüksek bir oyunculuk örneği sergileyip klasikleşmiştir, yabancı parçalartın, latin müziğinin yurdumuzdaki en kaliteli icracılarındandır.
    (organometallic complex, 31.07.2005 14:24)
  3. sultanahmet ticaret ve meslek lisesi mezunudur
    (olahabeoy, 17.04.2006 17:53)
  4. türk dinleyicisine iki gömlek büyük gelen bir sanatçıdır. erol büyükburç "ama halk beğeniyor", "seyirci bunu istiyor" saçmalıklarına girmemiş, seyirciyi yönlendirmiş latin müziği ve bilumum 'kaliteli' müzikleri ülkemize tanıtmış, dinletmiştir. kendisi aynı zamanda iyi bir heykeltraştır, kuklalar da yapmış çocuklar için, şimdi çocuklara yönelik şarkılar besteliyormuş. geçtiğimiz pazar salonun ses sistemindeki dandikliğe rağmen salondakileri kırmamış bir konser vermiştir (50- 60 kişi için), ben o salonda nice ıvır zıvır şarkıcı bozuntularının kapris yaptığını bildiğim için ustanın bu davranışının yüksekliğini de çok iyi anlıyorum.
    latin müziklerinden (5000 latin şarkı derlemiş usta) halk türkülerine, sanat müziğinden pop müziğe kaliteli müziklerin bu kaliteli icracısı ağızlarımızı açık bırakmış, bizleri şad etmiştir, kendilerine buradan şükranlarımızı sunarız.
    (organometallic complex, 30.05.2006 20:19)
  5. yaşayan en büyük sanatçılardan biridir gözümde.
    neredesin firuze de harika inleyen nağmeler yorumuyla kalbimde taht kurmuştur.
    turist ömer filminde rolünün hakkını vermiştir. iyi ki var dedirtir bana.
    (mcan, 06.03.2007 16:24 ~ 11.04.2007 13:57)
  6. o bir idol. o bir megoloman. o bir o bir anlatılmaz.
    (dna, 08.04.2007 22:27)
  7. kendi ifadesi ile dünyanın en büyük sanatçılarından birisidir.
    sinirlendirmeyin adamı, yaşlı başlı töbe töbe...
    (azureel, 08.04.2007 22:29)
  8. bana saksı muamelesi yapmayın diye hayrıkan, kendi demesiyle türkiyey pop müziği getiren insan..
    (pa, 08.04.2007 22:31)
  9. "burdaki çoluk çocuğa söz veriyorsunuz bana vermiyorsunuz ben saksı değilim ben erol burç um türk popunun kurucusuyum" demiş şahsiyet. yürü be kim tutar seni.
    (dna, 08.04.2007 22:53)
  10. garip tiradıyla herkesi dumura uğratmış narsistliğin doruğuna çıkan yaşlı başlı, bu saatte evde yatması gereken insan asabiliği tahminen ondan
    (athelas, 08.04.2007 23:11)
  11. jüri masasındaki çıldırma performansıyla dünyanın en komik sinirlenen adamı seçilebilecek insandır.
    (narenciye, 09.04.2007 00:51)
  12. "evet, evet evet... bu da reyting,işte bu da reyting, bu da reyting, ben reytingi çok iyi bilirim, ohoooo nelerini bilirim.. ben sahneyi nasıl evirir çevirir..nasıl halkı.. neler yaparım, ben bilirim bu işi, ama beni göz ardı etmeyin, lütfen,ben burda otururken benim ağırlığıma uygun hareket edin, ben büyük bir sanatçıyım, gelmiş geçmiş en büyük sanatçılardan biriyim, ben türkiyede türk popunu ilk kuran adamım, en çok bana soracaksınız, en çok banaaaa... (alkış)... çoluk çocuğa soruyorusunuz,beni dinlemiyorsunuz, reyting için bunu yapıyorsunuz, olmuyor.." monologuyla hafızalarımıza kazınacaktır bundan sonra.
    (tantun, 09.04.2007 10:44 ~ 11:10)
  13. (bkz: ben erol büyükburçum!)
    (ven, 09.04.2007 10:52)
  14. (bkz: yakışmamış diyoruz ve haftanın rüküşü seçiyoruz)
    (zeus, 09.04.2007 11:34)
  15. sipariş üzerine sinirlenebilen insan.
    (bakarsinbirigelirelimdekielmayiyer, 09.04.2007 11:38)
  16. cinnet anı için

(bkz: http://www.youtube.com/...)
    (cherry blossom girl, 09.04.2007 21:06)
  17. bize büyük sanatçı diye yutturulanlardan sadece bir tanesi...
    (maslow, 09.04.2007 21:10)
  18. canlı yayında geçirdiği sinir krizi yetmemiş olacak ki gazetede çıkan bir haber sonucu yine dellenip kendi yazdığını iddia ettiği ve gelecek nesillere yol göstereceğini bildiren felsefi derlemelerini topladığı kitabı kafasına geçiren eski toprak şarkıcımız.tv lerde hergün boy gosterip kendisine söz verilmediği için yaptığı davranışın haklı sebeplerini açıklamaya çalışıyor.halbuki bence en çok konuşanlardan biri olmasına rağmen farkında olmaması çok ilginç.muhtemel bir rahatsızlığı var kanaatindeyim ama teşhis koymak bana düşmez arif verimli hocama havale ediyorum en iyi onla anlaşır herhalde sürekli bakınız bakınız diye cümleye başlayıp sabaha kadar birbirlerine bağırıp deşarj olurlar.
    (şimdilikkararveremedim, 13.04.2007 11:17)
  19. sonradan gelen bi dolu yeni yetme popçunun deli gibi para kazandığını görünce dellenmiş pop eskisi.
    (tamdely, 13.04.2007 13:00)
  20. sinir krizi geçirdiğinde aynı zamanda ego patlaması yaşamıştır

"en çon bana sorucaksınız! en çok banaaaa!"
    (shagrath, 13.04.2007 13:03)
  21. meşhur sinir krizinin "en çok bana soracaksınız, banaaa" kısmında özellikle "binecem üstüne, vurucam kırbacı" diyen şişko nuri ses tonunu yakalamış olması da son derece takdire şayandır. dikkatimi çeken bir ikinci şey yanındaki oray eğin'in de fiziksel olarak şişko nuri'ye benzemesidir. voltron gibi birleşseler şişko nuri'yi oluşturacaklar demek ki. "oluştursalar nolcak? ne işe yarar şişko nuri?" diye sorduğunuzu duyar gibiyim. bekliyorum...

evet. şimdi de "harbi lan zaten halihazırda ne işe yarıyor ki bu ikisi?" diye sorduğunuzu duyar gibiyim. sormayın. o adam türk popunu yaratan adam. ona soracaksınız! terbiyesizlik yapmayın! saksı.
    (twinkle, 15.04.2007 01:59 ~ 02:01)
  22. vakti zamanında iyi vakit geçirip, akabinde üzerine cuk oturan babalığını ısrarla reddetmenin adı.
    (miss teacher, 23.04.2007 21:48)
  23. cilalı rock devrinin tartışılmaz bir numarası*
    (yiiit, 23.04.2007 21:51 ~ 27.06.2007 02:05)
  24. ekranlarda şov yapmayı seven, sonradan açılmış, 70'li yıllarda şarkıcı iken şimdilerde şov yapmayı tercih eden değişik bir adam. elvis presley ile ne alakası olduğunu çok merak etmekteyim. bilen varsa bana anlatsın lütfen.
    (askkolik, 14.05.2007 00:14)
  25. gözleri bozuk jüri üyesi.
    (bkz: @1469500)
    (dirtypain, 20.05.2007 14:59)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil