gelinen noktayı, bütünden özet çıkararak açıklayan slogandır.
hrant dink öldürüldüğünde milyonların ana fikri, bu eylemi yapanın; dışardaki türk düşmanları, ermeni yandaşları, türkiyeyi kötü emellerine alet etmek isteyen kahpeler ve ermeni soykırımını tanımayan ülkelere, soykırımın haklılığını göstererek, osmanlıdan intikam almaya çalışan şerefsizler olduğuydu. sonuç olarakda asıl amacın milliyetçiliği kötülemek ve vatanını sevmeyi suç haline getirmekti.
hrant dink öldüreli henüz günler oldu. bu süreçte yaşananlara şöyle bir bakınca; bu cinayetten karlı çıkan parantez içinde yukarıda bahsedilen türk düşmanlarımı? yoksa “türkün türkten başka dostu yoktur” sığlının arkasına gizlenen, korku ile bastırıp, kabullendirmeyle beslenen,
hepimiz osmanlıyak elhamdülillah a gelen kısasa kısascılık, kaleminden başka bir silahı olmayan bir vatandaşından korkup, atinaya 2 saatte bayrağı diken ırkçılık mı galip geldi?
cevap mı? benim cevabım : ikinci şıkta bahsedilen, milliyetçiliğin arkasına gizlenmiş ırkçılık galip geldi ve çığ gibi büyüdü. cevabım elbette ki böyle olacak. çünkü, ben
ermeni yalakası, gönüllü bir
cia ajanı,
mossad yardakçısı, kısaca
katli vacip bir türk düşmanıyım!
ama azılı bir ermeni dölü ve kanımın bozukluğu nedeniyle bilmediğim bir şey var galiba; bu cinayetten sonra
kars ve
erzurumun tamamı ermenistana bağlandı/bağlanacak,
pkk sivastan sonra izmiride haritasına katacak, a.b.d.
bor madeni ve gizli petrol sebebiyle bu yaz
metal fırtına tadında üstümüze çullanacak, avrupa birliği bir gecede ermeni ve rumlara pala ve keser dağıtarak ülkeyi kan gölüne çevirecek. çok özür dilerim türk dostlarım, bunları görememem tamamen işbirlikçi bir ermeni dölü ve rum tohumu olmamdan kaynaklanıyor. bugün biraz empati yaptım ve sonucunda bunları görebildim ham dolsun, mazur görün beni.
sol bir parti olarak tanımlanan
chp nin genel başkanı bile “milliyetçilik toplumun çimentosudur” deyip, milliyetçiliği kötülemeye çalışıyorlar, türk milliyetçiliği asla böyle değildir, diyebiliyor artık. yani; hrant dink in ölümünden sonra, ırkçılığa varan milliyetçilik pastasından pay kapma savaşının daha çok kızışması, yeni hrantların katledilmesinin artık neredeyse meşrulaştırılması, bunu yapabilecek kitlenin başlarının okşanması, karşısındakilere de sonunuz böyle olabilir tehdidi olsa olsa mossad tarafından bana öğretilen bir komplo teorisidir.
"it dağda et kalmayıp aç kalınca birbirini yemeye başlarmış, sorunca da tabiatım böyle dermiş" işte başlığın hatırlattığı budur bana kısaca. artık memlekette, sürekli avlanmaktan/sürek avında dışarıya kovalanmaktan, kanında
osmanlının asil kanı olmayan benim gibi ibne/vatan haini şerefsiz çok kalmadı. taze et tükendi. artık sıra birbirimizi yemeye geldi. çünkü, ne yapalım tabiatımız böyle. gazanız mübarek, baltanız keskin, hitlerin ruhu şad olsun.
amin...