görseller
erkekte yara bandı ve sargı bezi karizması 

belki ilginizi çeker
  1. · itü sözlük fight club zirvesi
  2. · hiç yara izi olmadan ölmek
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  2. · ibrahim üzülmez
  3. · annelerin yakışıklı anlayışı
  4. · ugg düşmanı ezik kızlar
  5. · domuz gribi
  6. · colin kazım richards
  7. · sözlük yazarlarının itirafları
  8. · aha
  9. · arvydas sabonis

erkekte yara bandı ve sargı bezi karizması  

1. erkeği yıkılmaz bir yigit* olarak gösteren şeklin tarifi.bir erkekte ne kadar yara bere ve bunlara mukabil ne kadar yara bandı ve sargı bezi bulunur ise dışarıdan bakıldığında o derece karizmatik görünür.hemcinsleri ona kıskançca bakar iken kızlar 'yaa bu adam ne kadar yakışıklıymış bea' diye iç geçirirler.bunların nedeni erkekten yayılan yıkılmadım ayaktayım ve 'ben ekşın adamıyım' mesajıdır.o bir yaralı aslandır o bir gözü karadır.o, genç kızların sevgilisidir.
    (defanstaki son adam, 24.06.2009 13:19)
  2. bunun bir karizma olduğunu sanan ergen ergeglerin, bir dönem kaş, yüz vb. yerlere yok yere yarabandı yapıştırma huyu vardı ki yarabandı üreticilerini zengin etmekten başka hiçbir işe yaramamıştır.
    (benihayalkırıklığınauğrattınsözlük, 24.06.2009 13:32)
  3. abartılmadığı sürece güzel olan olaydır. yara bandının yarattığı karizma ayrı birşey de, yara bandı yapıştırmadan yüzünde çizik olduğu zaman daha ayrı bir karizmatik hava katar. "yüzümde kocaman çizik olabilir ama küçük birşey benim için, yara bandı falan bağlamaz beni" modunda birşey oluyor sanki. daha karizmatik. *
    (re offender, 24.06.2009 14:01)
  4. (bkz: nelly)
    (defanstaki son adam, 24.06.2009 14:02)
  5. klasik bej rengi bandaj bulamayan arkadaşımın kolunu yeşil bandajla sarmasıyla bir anda musavi taraftarı olması bu konudaki karizma anlayışını kendi nezdimde güçlendirmiştir.hem manevi hem maddi huzur kolay kolay bulunmuyor bu zamanda.
    (burnundan kıl aldırmıyor, 24.06.2009 14:03 ~ 14:04)
  6. pek bir mantıksız gelen şey.yemişim öyle karizmayı la.

ama yine de:

(bkz: bunu öğrendiğim iyi oldu)
    (bkz: denemekte fayda var)
    (bkz: neremize saracağız)
    (akussaral, 24.06.2009 20:37)
  7. genelleme yapmak yanlış tabi ama kendi adıma bunu kabullenebilirim. ne bileyim alnında bir yara bandı varsa ya da bileğinde sargı bezi erkeğin, bir çekici gelir bana. sevgi, şefkat göstermek isterim, içimden gelir ansızın. yaralı çocuk misali işte.
    (coolgirl, 24.06.2009 20:58)
  8. evet evet lisede öyle bir tip vardı. yakışıklı ve karizmatikti de allah var. ama sargısız ya da yara bandı olmadan bir gününü görebilmiş değildim.onlar var diye mi bakıyordu tüm kızlar bilmem ama ben onlar olmasa da bakardım.o ne düşünüyordu bilinmez. acaba oramı buramı kapatayım daha gizemli olurum düşüncesinde miydi o da bilinmez. ama bir düşüncem varsa o da bir gün gidip birini çekip koparmaktı.
    ve bir pazartesi sabahı sevgili müdür yardımcımız tarafından kıyafet yönetmeliğine uymamaktan odasına çekildik. ve ne şanstır ki o da vardı. ve bunu yapmanın tam zamanıydı. kalabalıktan faydalanıp bir hamlede sağ çenesindeki yara bandını koparıp attım. gördüğüm manzara inanılmazdı. traş olurken yapılmış bir kesik izi.çocuk bakakaldı. ben de tabi ki öyle. hala düşünürüm acaba her seferinde bir yerini kestiği için mi takıyordu. yoksa benim gibi bir çatlak koparıp atar diye yüzüne ufak tefek çizikler mi atıyordu. hala merak içindeyim. şimdiki aklım olsa bir de gider bunu sorardım.çok pişmanım çok.
    (çokdaumrumda, 24.06.2009 21:07 ~ 25.08.2009 01:03)
  9. en barizi kavgadan yeni çıktım imajı sergileyen sarılı yumruktur. ergenlerde sık görülen bir kabadayılara öykünmedir. yumruğun sarılı olması ve yüzde en ufak bir çizik bile olmaması; o yumruk bu hale gelene kadar, dayak yiyenin vay haline dedirttiresidir.
    (ankilozan spondilit, 24.06.2009 21:11 ~ 25.06.2009 00:16)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil