siz efendi ve dürüst kişiliğinizle bilinen birisiniz diyelim.hoşlandığınız tatlı ve güzel bir hanım var.oda sizin efendi kişiliğinizi takdir ediyor.onu tavlamak için neler yapabileceğinizi düşünüyor,uzun gecelerde dostlarınızla derdinizi paylaşarak fikir alış verişinde bulunuyorsunuz.günler geçerken bir de ne göresiniz; hoşlandığınız hanım son zamanlarda piç diye tabir edilen bir erkekle beraberliğe başlamış.çıldırıyorsunuz,oysa istediğiniz sıcak bir ilgi,elele tutşulup gidilen güzel bir mekanda gözgöze dizdize kahve yudumlamaktı.beyninizi kemiriyorsunuz benim ne eksiğim var diyorsunuz,biliyorsunuz ki o herif şuanda o kızı yatağa nasıl atacağının hesaplarını yapıyor.ulan diyorsunuz bende piç olacağım bundan sonra,bende kızlarla sadece gönül eğlendirmeyi düşüneceğim,aşk sevgi yalan anasını satiyim diyorsunuz ve piç olmaya karar veriyorsunuz.ama hiç uğraşmayın,olmayınca olmuyor.daha önce değilseniz bundan sonrada olamazsınız.
(çavuş, 26.06.2007 04:28 ~ 04:32)
erkek sever mazlumdur o her kızıda kendisi gibi bilir, lise yıllarında elini dahi tutamaz yüzü kızarır, ne elini tutması konuşamaz.
sonunda istediği birisini bulmuştur, dünyanın en güzel kızı odur, ondan güzeli, iyisi yoktur sonra bir gün bu kız ona öyle bir şey yapar ki hayatı düşündükleri herşeyi yıkılır, bildiği tüm şeyleri unutur ama o suçu yine kendisinde bulur hayıflanır. günler birbirini kovalar o dünya güzeli kız bir piç'in o.ç'nin yanındadır bu sadece onu unutmasını sağlar hala aklı başında değildir.
yeni birisi olur yine aynı kazığı yer, birde bakar hepsinde kazık yiyen odur. 'o' an gelmiştir artık bu hayat temiz insanları barındırmıyor kirli olmak gerekiyor der ve piçlikle tanışmaya başlar.
her gün eve bir kız atar, 10 dakikada 3 kıza teklif eder, onunla yatar öbürküyle kalkar. her yaptığında biraz daha kirlenir kendinden ve insanlardan nefret eder.
sonunda o artık 'tecrübeli' olmuştur, kendinden ufaklara o kazıklardan yememeleri için nasihatlarda bulunur 4s kuralı der, unutmayın der, ama nafile o ufaklıklar abilerinin söylediğini duyunca ondan nefret eder tiksinirler çünkü temizdirler hala, zamanı gelir onlarda aynı kazığı yer ve devran böyle döner gider.
gerçek manasıyla düşünüldüğünde oldukça absürd bir durumu anlatan cümle
x:anne ya eminsin dimi birileriyle kırıştırmadığına,hayat hep aynı adamla geçmez yapmışsındır bişeyler
anne:yok oğlum ne münasebet
x:baba sen hiç şüphelenmedin mi annemden
baba:oğlum saçmalama
x:asıl sen saçmalama ya baksana ağzımıza gözümüze bi tane benzeyen yerimiz var mı?nasıl şüphelenmezsin
baba:çarpıcam bak haa
x:dna testi yaptırsak mı?
(bukalemun, 16.07.2008 13:25 ~ 26.10.2008 10:15)
-merve naber, nasılsın?
-saol tunç iyiyim, sen?
-nolsun dersler falan işte idare ediyoruz
-aynen
-finaller sonrasında naapcaksın?
-bilmem memlekete giderim heralde
-ne güzel, buraları hemen terk edeceksin yani?
-gibi, ama belli de olmaz
-hani parti varya yıl sonunda
-hangisi?
-teoman geliyormuş hani
-haaa şu klübün düzenlediği
-evet o, diyorum ki....
-merve zillisi naber?
-aaaa berk naber
-nolsun, ouuv süpersin bugün memeler falan ahahaha
-manyak! hihihih
-bana bak 18'inde parti var gelsenize
-gelsenize mi kimle?
-memelerinle ahahahah
-manyak, oluur geliriz valla
-tamam araşırız, memelerine ve kalçalarına iyi bak ahahaha
-hihihih deli, sen bişey diyodun tunç
-yok öylesine!!
tunç o an piç olma kararını almıştır ama asla uygulayamaz.
genelde kız arkadaşın terketmesinden sonra görülen ve erkekten erkeğe süresi değişen oluşumdur.
korkulacak bişey değildir, geçicidir. kişi piçse piçtir, değilse değildir. bu isteğin mottosu "abi bundan sonra piç olucam, fucker olucam. sikimde değil " dir. ama fucker' lık doğuştan gelen bir yetenek olduğu için genetik fucker olmayanlar hayatlarına o lanet beyaz kıçlarının üzerinde, rulo rulo tuvalet kağıtlarının arasında geçirirler. bunlar da kullanılmış tuvalet kağıtlarını diğer arkadaşlarına atarak piçlik yaparlar. piçlik var piçlik var. sezercik de piçti.
yapısında olmayan adam için istekten öteye geçemeyen durum.
kız arkadaşlardan yenen darbelerin etkisini azaltacağını düşündürür çoğu zaman. piç takılma çabaları başlar ve daha ilk durakta kişi yine eskisi olmuştur.
(müslüm, 21.01.2009 01:04 ~ 23.01.2009 22:39)
kendimi yıllarca
salon erkeği moduna sokmuşum, geliştirmişim; sonra biri gelip ben piç olanını seviyorum desin.. yok arkadaş bu kadınları anlamak zor..
(barex, 21.01.2009 01:27 ~ 09:07)
zaman zaman gelen istektir bu. her ne kadar mantıklı gibi görünse de aslında değil. bak şimdi:
bir kere bu olay tamamen yaradılış, yetiştirilme tarzı ve karakterle bağlantılı bir şey. yani öyle ha deyince piç olamıyorsun. deneyenler vardır elbet, onlar bilirler. efendi bir insan evladıysan hep öyle kalacaksın demektir arkadaş. ben bunu bilir bunu söylerim. ha dersen ki " ben efendiydim bi zamanlar ama piç olmak istedim ve oldum" , ben de buna karşılık sana " zaten bir miktar piç olma potansiyeli varmış sende demek ki " derim. yaparım bunu. hiç darılmaca gücenmece yok.
varsın piç olan tercih edilsin, varsın hep arkadaş olarak görül. efendilik iyidir. ve elbet değerini bilen birileri olacaktır. takma kafaya.
edit: biraz züğürt tesellisi gibi olmuş ama değil aslında lan. cidden.
(oehh, 21.01.2009 01:38 ~ 01:40)
my best friend s girl filmini izledikten sonra oluşan istek.
(vatman, 21.01.2009 22:23 ~ 22:24)
ıssız adam izleyerek kendine ders çıkarmış olması durumu.
yüzde binbeşyüz, bir şeyleri çok isteyip de ,karşılık bulamama durumunda ortaya çıkan
istek dir.
nerden biliyorsun? diye sorarsanız eğer, kendim den biliyorum valla.
"
isteyince her şey olur be koçum" diye itinayla gaz verebileceğim evrim süreci.
ezik tiplerin arzuladıkları ve ne kadar olmak isteselerde başaramadıkları durumdur.piç olanlar zaten piçtirler.tadından yenmezler.