belki ilginizi çeker
  1. · zenci poposu
  2. · dostum caps koysaydın iyi olurdu
  3. · erkeğin götüne bakan kızlar
  4. · kadında göt
gündem
  1. · hagi dünyanın en iyilerindendi yalanı
  2. · rasim ozan kütahyalı
  3. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  4. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  5. · kemal kılıçdaroğlu
  6. · ahmet kaya
  7. · aşk
  8. · asteroid b 612
  9. · blondie

erkekte göt  

1. bir organdır, maddi manevi anlamlarda taşımaktadır.. ne derece önemli olduğunu özetlemek gerekirse..

çok önemlidir çünkü;
    erkeğin götü kalkıksa, biraz artist , biraz da piç olur..
    götünün üstüne oturuyorsa, efendidir, eğriye doğruya karışmaz..
    götünün üstüne oturamıyorsa; ya basurdur, ya da piçlik yapacak yer arıyordur..
    bir kızdan hoşlandıysan, gidip açık açık konuşmak göt ister..
    götü başı dağıtırsan, kızlar sana bi daha bakmaz, herkesin gözünden düşersin..
    götüne güveneceksin ki her yerde çıkıp kendini açık açık ifade edebilesin..
    götün senin için çok önemli olacak ama götçü olmayacaksın.. tavsiye edilmez..
    (önce sağlık, 06.11.2009 02:06 ~ 16:33)
  2. maddi manevi sıçarken işe yarar. daha ötesi var mı? artık sıçmayı dışkılama anlamında rahatlık olarak mı algılarsınız, yok ben elime yüzüme bulaştırdım şeklinde algıladım mı dersiniz orasına karışmıyorum.
    (hatırlatmak istedim, 06.11.2009 02:13)
  3. ibnelerin dikkatini daha çok çekendir. rivayete göre kadınlar da erkeklerin en çok poposuna meraklıymış. demek ki önemli. ibneler falan hikaye, amaç kadınları tavlamaktaymış. "hahah beni seç beni seç" deyip götünü de dönen bir erkek düşünemedim gerçi. garip kaçardı.

(bkz: zenci poposu)
    (twiggy ramirez, 06.11.2009 02:15)
  4. kıllı olur. en iyi durduğu yer karikatürlerdir.
    (triangle, 06.11.2009 16:12)
  5. (bkz: dostum caps koysaydın iyi olurdu)
    (zarathustra, 06.11.2009 16:16)
  6. (bkz: nükte ve fıkralarıyla)
    (tembel, 06.11.2009 16:18)
  7. erkekte göt en verilmemesi gereken organdır, itinayla muhafaza edilmelidir el altında olmaması da şiddetle tavsiye olunur.
    (internationale, 06.11.2009 20:07)
  8. baldır ile bel bölgesi arasında bulunur genellikle. en azından ben aksine rastlamadım.
    (resting in peace, 06.11.2009 20:08)
  9. (bkz: oturma organı)
    (agaton, 06.11.2009 20:11)
  10. kızların erkeklerde dikkat ettikleri bölge de diyebiliriz.

(bkz: erkeğin götüne bakan kızlar)
    (thesecret, 06.11.2009 20:17)
  11. erkek tarafından pek önemsenmediği için ya kot pantolonla deşifre edildiğinde ya da biri tarafından avuçlandığında anlam kazanır.
    (naringergedan, 06.11.2009 20:21)
  12. hoşlanılan kızın yanında "hacı yav! şeyi anlatsana hani, geçen salak gibi beklemişsin senin eski manitayı ehemehe." diyene denir. erkekte göt... götoğlanı hatta.
    (şizofren ev kedisi, 06.11.2009 20:27)
  13. yazılanlara bakınca erkek götü üzerine en ahkam kesen yine erkek yazarların olduğunu görmek düşündürücü.

zira sözlükte bol bol açılan (yada sıçılan) amlı, memeli başlıklarda genelde hatun kişiler esip gürlemez.
    (karadut, 06.11.2009 20:35)
  14. (bkz: erekte göt)
    (bete noire, 06.11.2009 21:20)
  15. müdürdür.
    (pyros, 06.11.2009 21:21)
  16. (bkz: buradaki göt cinsel anlamda değil) * *
    (ninja, 06.11.2009 21:33)
  17. bazı önemli bilgilerin kaynağıdır.

(bkz: kaynak götüm)
    (hayri potur, 06.11.2009 21:37)
  18. - ben bu akşam arkadaşlarla maça gidicem, sonra da barda kafaları çekicez. söyle annenlere başka akşam gelsinler.

işte bunu diyebilen erkekte göt vardır.
    (heathcliff, 07.11.2009 13:04)
  19. ne kadar ilgi çekici olduğunu -erkekler için değil burda bahsettiğim- öğrenişim biraz travmatik bir zamana denk geldi açıkçası.

konservatif diş tedavisinin finali var,bizim okulda final haftalarının her günü delicesine dolu olduğu için çok fazla zaman olmuyor tabi ders çalışmak için her derse ayrı ayrı.ben bu şartlar altında açmışım amansız bir şeilde önceki dönemden bir kızdan aldığım notu okuyorum,bir iki çiziktiriyorum sağa sola,not alıyorum kafama göre notun üzerinde,bir şekilde bitirdim okumayı velhasılı kelam.

daha sonra aldım elime notu çiziktirdiğim notları gözden geçiriyorum,o kafayı kaybetmişlikle notların arasında şunu okuduğumu farketmem fazla zaman almadı

-offf,çok yakışıklı adam-
    =takımı da çok güzel
    -poposu harika yaaaa

evet,arkadaşlar bunun üzerinde çok durmuşlar belli ki,daha sonra da sordum kendilerine güzel popo çok önemlidir dediler.,popo lan dedim-göt dedim amiyane tabirle- o anda çaktı şimşekler.

hayır sonra adamın poposunu görüncede bakası geliyor insanevladının,bildiğiniz sıradan bişey,bide takım elbisenin altında yani nerden anlıyorsun kalitesini,neler geçti elinden acaba.
    (bir yaz gecesi ruyası, 07.11.2009 13:18)
  20. omuzdan daha geniş olmaması gereken organdır. özellikle erkekte omuzdan daha geniş olanı çok çirkin durmaktadır. eğer olan varsa ha gayret azcık yürüyüş...
    (mikroflamet, 07.11.2009 13:21)
  21. tampon, çanak, kâse, paket, ambalaj şeklinde de üstü kapalı ifade edilen uzuvdur.
    (katharsis, 07.11.2009 13:44)
  22. erkekte meme kadar saçma değil. en azından sıçmaya yarıyor. memeni kesip atsam farketmezsin bile. çünkü elim çok hafiftir. ama kıçını kessem hem olay olur toplumsal olarak, hem de 2 güne yiyip yiyip sıçamadığından c4 gibi patlarsın. o yüzden önemli yani. gereksiz falan demeyin. yeri geliyor onun üstüne oturuyoruz.
    (sanki buranın komutanı önce insan olacak, 07.11.2009 13:48)
  23. iyi panel ismi olur.
    (milwaukee, 07.11.2009 23:19)
  24. kadınların erkeklerin arkasından "ouyyyy yusyuvarlak" şeklinde tepki gösterek beğendikleri kısım.

not:
    hocu o değil de ben bunu bi türk kızında hayal edemiyorum,bu tepkiyi verenler şerefsiz amerikan filmlerindeki
    dandik kadın bozmalarının ağzından çıkanlardır,yoksa bi kadın gelip de "senin götünü yerim aslanımmm" diyecek dese "siktir lan" der geçer giderim.
    (valinor, 07.11.2009 23:24)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil