bir organdır, maddi manevi anlamlarda taşımaktadır.. ne derece önemli olduğunu özetlemek gerekirse..
çok önemlidir çünkü;
erkeğin götü kalkıksa, biraz artist , biraz da piç olur..
götünün üstüne oturuyorsa, efendidir, eğriye doğruya karışmaz..
götünün üstüne oturamıyorsa; ya basurdur, ya da piçlik yapacak yer arıyordur..
bir kızdan hoşlandıysan, gidip açık açık konuşmak göt ister..
götü başı dağıtırsan, kızlar sana bi daha bakmaz, herkesin gözünden düşersin..
götüne güveneceksin ki her yerde çıkıp kendini açık açık ifade edebilesin..
götün senin için çok önemli olacak ama götçü olmayacaksın.. tavsiye edilmez..
maddi manevi sıçarken işe yarar. daha ötesi var mı? artık sıçmayı dışkılama anlamında rahatlık olarak mı algılarsınız, yok ben elime yüzüme bulaştırdım şeklinde algıladım mı dersiniz orasına karışmıyorum.
ibnelerin dikkatini daha çok çekendir. rivayete göre kadınlar da erkeklerin en çok poposuna meraklıymış. demek ki önemli. ibneler falan hikaye, amaç kadınları tavlamaktaymış. "hahah beni seç beni seç" deyip götünü de dönen bir erkek düşünemedim gerçi. garip kaçardı.
hoşlanılan kızın yanında "hacı yav! şeyi anlatsana hani, geçen salak gibi beklemişsin senin eski manitayı ehemehe." diyene denir. erkekte göt... götoğlanı hatta.
ne kadar ilgi çekici olduğunu -erkekler için değil burda bahsettiğim- öğrenişim biraz travmatik bir zamana denk geldi açıkçası.
konservatif diş tedavisinin finali var,bizim okulda final haftalarının her günü delicesine dolu olduğu için çok fazla zaman olmuyor tabi ders çalışmak için her derse ayrı ayrı.ben bu şartlar altında açmışım amansız bir şeilde önceki dönemden bir kızdan aldığım notu okuyorum,bir iki çiziktiriyorum sağa sola,not alıyorum kafama göre notun üzerinde,bir şekilde bitirdim okumayı velhasılı kelam.
daha sonra aldım elime notu çiziktirdiğim notları gözden geçiriyorum,o kafayı kaybetmişlikle notların arasında şunu okuduğumu farketmem fazla zaman almadı
-offf,çok yakışıklı adam-
=takımı da çok güzel
-poposu harika yaaaa
evet,arkadaşlar bunun üzerinde çok durmuşlar belli ki,daha sonra da sordum kendilerine güzel popo çok önemlidir dediler.,popo lan dedim-göt dedim amiyane tabirle- o anda çaktı şimşekler.
hayır sonra adamın poposunu görüncede bakası geliyor insanevladının,bildiğiniz sıradan bişey,bide takım elbisenin altında yani nerden anlıyorsun kalitesini,neler geçti elinden acaba.
omuzdan daha geniş olmaması gereken organdır. özellikle erkekte omuzdan daha geniş olanı çok çirkin durmaktadır. eğer olan varsa ha gayret azcık yürüyüş...
erkekte meme kadar saçma değil. en azından sıçmaya yarıyor. memeni kesip atsam farketmezsin bile. çünkü elim çok hafiftir. ama kıçını kessem hem olay olur toplumsal olarak, hem de 2 güne yiyip yiyip sıçamadığından c4 gibi patlarsın. o yüzden önemli yani. gereksiz falan demeyin. yeri geliyor onun üstüne oturuyoruz.
kadınların erkeklerin arkasından "ouyyyy yusyuvarlak" şeklinde tepki gösterek beğendikleri kısım.
not:
hocu o değil de ben bunu bi türk kızında hayal edemiyorum,bu tepkiyi verenler şerefsiz amerikan filmlerindeki
dandik kadın bozmalarının ağzından çıkanlardır,yoksa bi kadın gelip de "senin götünü yerim aslanımmm" diyecek dese "siktir lan" der geçer giderim.