erkeklerin kadınlardan istedikleri şey dır dır yapmamaları,öyle doğumgünüymüş,evlilik yıldönümüymüş hatırlama ya da hediye beklememeleri,hatta birlikte olduklarına hala şükretmeleridir..kısacası sadece susmaları
çoğu zaman erkekler birlikte olduğu kadınları hayalini kurdukları kadına benzetmeye çalışırlar.. her erkeğinde hayalindeki kadın kriterleri aynı olmadığına göre.. değişir...
erkek daima bir şeyin altındakini merak eder. eğer üstüste olan çok fazla şey varsa (dökümlü elbiseler gibi) bu durum merakı engeller, orta karar üstüstelik idealdir.
aynı şekilde üstüste olan çok az şey varsa (üstsüz bikini gibi) veya üstüste olan hiçbir şey yoksa (bildiğiniz çırıl çıplaklık) merak yine olmayacaktır. merakın olmadığı yerde aranan pek bir şey yoktur.
manevi bir saflık, içtenlik ama her şeyin ötesinde genelde olmayan ama özel olarak onda varolan ışıktır. erkek tarafından verilebilecekleri alabilecek bir geniş gönül, bakan bir çift saf göz...
ayrıca kadının taşaklı olması (bkz: taşaklı kadın), yani kendi ayakları üzerinde durabilen sağlam bir karaktere sahip olması, bu insanı kat be kat güzel kılar benim gözümde...
akıllı olması da hep çekici kılar kadını. bu akıldan kasıt, koli koli kitabı anlayacak bir zekadan öte, sezebilme yetisi gibi bir şey. ya da kendi ayakları üzerinde durmasını sağlayan bir akıl işte. onu bir herhangi yapmayan akıl...
ihtiras, arzu, sevgi, saygının aynı anda paylaşılabildiği bir halet-i ruhiye.
ayrıca dünyada yaşayan erkek sayısı kadar değişken, göreceli bir aranılanlar listesidir tüm bunlar...
ama bulduklarında kulp taktıkları şeyler vardır diye devam edebilecek girizgah.
erkekler kadında el değmemişlik ve saflık arar,saflıktan kasıt pek bir hissi ve dahi cinsi münasebette bulunmamış olmaktır çoğunlukla.öte yandan pek çok genç erkek hiç kimse ile çıkmamış ve platonik dahi ilgi duymamış kıza yapıştırır etiketi:
a.lezbiyendir(bu madde çirkinliği de içerir)
b.çirkindir (bu madde çirkinliğin ta kendisidir)
c.uyuzdur (bu madde çirkinliği de içerir)
d.bir hastalık ya da ruhsal problemi vardır (bu madde bir şekilde çirkinliği içerir)
e.hepsidir ki bu en fecisidir bir erkek için
erkekler kültürlü, oturmayı kalkmayı bilen, zeki çevik kadınlar ararlar ama böyle bir kadınla karşılaştıklarında sidik yarışına girip, kendilerini kadınla kıyaslamaya başlarlar. kıyaslama sonucunda kendilerinin üstünlüğüne ikna olamazlarsa kızdan anibir hareketle uzaklaşıp, seni seviyorum ama bu ilişki görüyosun yürümüyor şeklinde başlayan ve asla bitmeyen saçma cümleleri ard arda dizmeye başlarlar.
erkekler sekste sınır tanımayan gazeteciler örgütüne bile rakip olacak sınır tanımayan kadın isterler ama ya bunları bir başkasına da yaptıysa !!!ve sayıklama başlar "aman tanrım nerdeydi o ezber kitabım, hah evet buldum şimdi sakin bir şekilde söyle gözlerine bakma,gözlerine bakmaaa: ben sana layık değilim bebeğim sanırım bu ilişkiye bir ara versek iyi olur."
"ara vermeyelim aşkım nokta koyalım hatta ben seni kapıya koyayım sen noktayı dilediğin yere koyarsın" diye cevap verilebilir.
edit:nedense içimden bir ses bu giri sözlük formatına aykırılıktan idama mahkum olacak diyor ama tutamadım kendimi belki de formata uygundur.bilmiyorum kafam çok karışık.
"formatı okuyup anlamayan salak yazar "başlığı neredeydi orayı doldurmam gerek sanırım.beni tanıyorlar siz kaçın diyerekten.