|
|
- erkeklerin marstan kızların venüsten olduğunu düşünürsek; bir erkeğin venüsçe bilmesi anlamına geliyor olabilir..
- (bkz: olmayana ergi)
- (bkz: genelleme yapmaya bayılıyoruz azizim)
- aradığınız erkeğe şu anda ulaşılamıyor. bünye kapalı ya da galaksi dışında hatasını veren önerme/ iddia/ varsayım/ uçuk fikir vs...
- sanıldığı kadar zor olmayan durumdur. istenirse yapılamayacak hiçbir şey yoktur. evrendeki tüm gizemleri çözmede usta olan erkek milleti bu gizemi de çözecektir.
- yanlış bir tabir. doğrusu, erkeğin kızı tavlamak ve yatağa atmak için iyi bir dinleyici ayağına yatmasıdır.
-bazen kendimi çok yalnız hissediyorum
-hıı evet çok iyi anlıyorum seni
-hiç bişiyden tatmin olmuyorum ya, hiç bişi mutlu etmiyo beni
-o dediğin hissi ben son kız arkadaşımdan ayrıldığımda yaşadım ecesu..
nerde yaşadın lan o hissi, yalancı.. ama çok zevklidir bu tribi yapmak.
- erkek kız diye indirgemeden düşünülmesi gerek esasen. insanın insanı anlaması zaten zor. farklı cinsiyetlerden olmanın bu konuya etkisi büyük ölçüde gözle görülür bi şey değil. zira biçok bayanın bayan gibi davranmadığı, biçok erkeğin de erkek gibi davranmadığı zamanlar olabiliyor.
yine de ceteris paribustan hareketle yorum getirmek gerekirse;
gerek fizyolojik açıdan gerekse psikolojik açıdan farklı yaratıldığımızdan zannederim, olaylara bakış açılarımız da birbirimizden çok farklı şekillendiğinden erkeklerin biz i anlamasını istemek, savaşsız bi dünya istemek kadar ütopik olacaktır. en azından bush ölene kadar bu sözümün arkasındayım. kaldı ki yetiştirildiğimiz şartların da cinsiyete göre değişiklik göstermesi, kızlara göre biçok şeyin tabu olması, erkeklerinse kızlara göre daha geniş bi özgürlük alanına sahip olmaları bu durumu zorlaştıran nedenler arasındadır.
malum türk toplumunda aile kavramı önemli. insan annesiyle babasının ilişkisine bakıyor, sonrasında türk toplumunda erkek evlat da önemli, insan abisine bakıyor. nihayetinde babasının annesini, abisinin annesini, babasının ve abisinin kendisini anlayıp anlamadığına bakıyor, sonuç büyük oranda olumsuz çıkıyor.
misal baba ve anne işten geliyor. baba hemen televizyonu açıyor, haberleri izlemeye başlıyor. anneyse gün içinde yaşadıklarını anlatmak istiyor. babaya belli olmuyor, bazı gün "neler yaptın bugün diyor", bazı günse ağzını bıçak açmıyor. anne hayal kırıklığına uğruyor yaşadıkları bu iletişim eksikliğinden dolayı, ama belli etmemeye çalışıyor. kızını sıkıştırıyor bu kez. başına gelenleri ona anlatmaya başlıyor. sonuç olarak baba, annenin nasıl hissettiğini bilmiyor. kendi hissettiklerine gelince, onu zaten sadece kendisi biliyor. böylece duvarlar örülüyor ilişkilere.
ikili ilişkilerde de bundan farklısı yaşanmıyor. bayanların önem verdiği şeyleri erkekler farkedemiyor. sorunlar başlıyor, biçok evlilik bu sebeple bitebiliyor bile.
kısaca erkeklerin kızları anlaması diye bi kavram yok ne yazık ki. erkeklerin kızları ne ölçüde anlamadığı gibi bi kavram olabilir buna karşılık. çünkü hiçbi erkeğin bi kızı tam olarak anlayabilmesi mümkün olamaz, hooop diye başa dönüp genişletecek olursak, hiçbir insanın birbirini tam olarak anlaması mümkün olamaz azizim.
- bunu başarabilen varsa helal olsun denir, önünde saygı ile eğilinir. kızların ne istediğini hiçbir zaman bilemezsiniz bazısı acı çekmekten bazısı ise çektirmekten hoşlanıyor .
(spytr, 06.08.2008 01:11)
- işte bu durumun ne kadar olası olduğunu göstermek için şöyle bir deyim vardır:
(bkz: balığın kavağa çıkması)
zira bu anlaşılamama,erkeklerin suçu-kısmen-değildir.
kadınlar anlaşılmamayı sever.bu onlara karşılarındakini her an şaşırtmak,karşılarında beklenmedik ve kolayca ele avuca gelmeyecek biri izlenimi olduğunu uyandırmak içindir.
- (bkz: rüyalar gerçek olsa)
- kızların sevilmek, birlikte anıra anıra gülmek, şahane vakit geçirmek, mutlu olmak ve hatta mutlu etmek gibi kral seçenekleri pas geçip kendimi ifade etmeliyim kasıntısıyla tutup da anlaşılmayı seçmiş olması sonucu erkekleri mecbur bıraktıkları olay.
aslında;
(bkz: anlıyorum ama konuşamıyorum)
- "kadınlar anlaşılmak için değil sevilmek içindir" demiş bir bilen, ne güzel demiş ya hu!
- olaya tek taraflı bakılacak olunursa gerçekleşmesi zor görünebilir.ancak objektif olmak gerek.arada iletişim kopukluğu olmadığı sürece gerçekleşmesi imkansız olmayan durumdur bu.
- tren yolundan uçakların geçmesine benzeyen bi ütopya
- hayvanlar koklaşa koklaşa insanlar konuşa konuşa anlaşırmış ama erkeklerin koklaşmaktan başka bildikleri bi şey olmadığı için kızlarla anlaşamıyorlar tabi. bence bütün kızzlar lezbiyen olsun. en iyisi.
- kıyamet alametlerinin ileri düzeylerde artık görülmeye başlandığının göstergesidir.
- anladığı ölçüde kadın beynini çozmüş olan erkeklerdir.
(bkz: erkek ve kadın beyni arasındaki fark/@2458264)
(bkz: erkek ve kadın beyni arasındaki fark/@2458312)
(bkz: erkek ve kadın beyni arasındaki fark/@2461170)
(bkz: erkek ve kadın beyni arasındaki fark/@2461888)
(bkz: erkek ve kadın beyni arasındaki fark/@2462337)
(bkz: erkek ve kadın beyni arasındaki fark/@2464578)
(bkz: erkek ve kadın beyni arasındaki fark/@2506223)
- kesinlikle indirim günlerinde bir bayanla mango'ya gitmekle* olmayacak bir iş bu.
- kızların ofsaytı anlaması gibidir. biraz kasar tabi.
|