belki ilginizi çeker
  1. · sevgilinin en tatlı olduğu anlar
  2. · bir dakika not alıyorum
  3. · melih gökçek gülüşü
  4. · ayy ne tatlı şeysin sen
  5. · yirin
  6. · belki ilginizi çeker
  7. · otobüste erkek yanına oturan cesur kız
  8. · erkeklerin en tatlı anları
  9. · sevgilisi olmamak
gündem
  1. · colin kazım richards
  2. · yetenek sizsiniz türkiye
  3. · google wave
  4. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  5. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  6. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  7. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  8. · lost
  9. · marco delvecchio

erkeklerin en tatlı oldukları anlar  

sayfa  / 3
  1. eğer ki bu erkek 12 yaşındaki bücür kardeşinizse;

uykusundan zorla uyandırdığınızda kelimeleri yuvarlayarak "filmin(rüyayı kasdediyor) en güzel yerinde uyandırdın yaa. tam da gandalf olmuştum" diye çemkirdikleri anlar.

uyanması için elinizi göbeğine, beline, göğüslerine götürdüğünüzde size "sapıık" diyerek munzurca gülümsedikleri anlardır.

koşarak yanınıza gelip her yaz uzattığı saçlarını "lugano'nunkiler gibi düzeltsene şunları yaa" dediği andır.

işten gelirken yolunuzu kesip önce sarılıp öpüp "ablacım 2 liran var mı?" dedikten sonra "bozuğum yok bunu al" diye tüm para verip sonrasında para üstünü size getirdiğinde parayı almadığınız an yanaklarınızı sıkıp "hafta sonu da sinemaya gidelim mi şişkoo?" dediği andır.

yerim lan.
    (sözlüğünenuzunnickinialmakistiyorumbeceremiyorum, 16.08.2009 11:55)
  2. eğer ki bu erkek 9 yaşındaki bücür kardeşinizse;

dışarda kavga ettikten sonra eve hırsla gelip, olayı anlatırken, gözleri sinirden dolu doluyken "gel bakayım sıpa" eşliğinde sarıldığınızda başını omzunuza yaslayıp sizi öptüğü andır.

"ama ben gıdıklanmıyorum ki" gibi erkek onuruna uygun davranışlar sergilemek isterken azıcık gıdıkladığınızda kıkır kıkır gülmeye başladığı andır.

işten geldiğinizde, bilgisayarın başındayken "kalkayım mı abla" sorusunun cevabını, yok oturabilirsin şeklinde aldıktan sonra "olley" diye bağırdığı andır.

yerim lan. hatta yirim lan!
    (antik acılar çarşısı, 16.08.2009 12:15)
  3. eğer ki bu erkek 1,5 yaşındaki bücür kardeşinizse;

yürümeye yeni başlamış kendine cesaret gelince yürümeye çalışıyorsa sizi görür görmez size koşarcasına yürüyüyorsa kollarınızı açıp size sarılıyor ve öpüyorsa

siz bilgisayarda vakit geçirirken mouse kablosunu çekiyorsa sizinde kablosuz mouse almanıza neden oluyorsa çekecek kablo bulamıyor ve üzülüp sizin suratınıza bakıp bir şeyler anlatmaya çalıştığı andır

of yerim lan!
    (yanlis miyim, 16.08.2009 12:21)
  4. sizi üzüyorsa olmadığı anlar en tatlı olduğu andır.
    (alpha bet, 16.08.2009 12:22)
  5. dudaklarına çikolata sürüp öpüştüğünüz anlardır...
    (buz dağının görünmeyen yüzü, 16.08.2009 12:27)
  6. eğer ki bu erkek sizden 1 yaş büyük öküz abinizse;

gece arkadaşlarınızla bir yere gideceğiniz zaman; "hoop noluyo nereye gidiyosun? kimler olacak? içki içilecek mi? 12'den önce almaya gelirim ona göre." diyerek sizi koruyup kollamaya çalıştığı,

telefonunuza çağrı ya da mesaj geldiğinde, "kim o mehmet? biz niye tanımıyoruz? baba görüyo musun kızını yahu? ver bakalım şu telefonu bana ."deyip kıro abi havalarına büründüğü anlardır.

(bkz: yirin)
    (casper, 16.08.2009 12:40)
  7. 29 yaşındaki 190cm kazık kadar abinizse;

'canım kardeşim benim bi öpeyim de uyansın' diye yatağınıza doğru geliyorsa,

siz önde o arkada bi kovalama esnasında 'anne tut kızını bi kere sarılcam, iyice cazgır olmuş, bak evlenirsem bi daha sarılmam kıskanırsın hee' diye tehdit(!) savuruyorsa,

cidden sıkıntılı bi dönemizde taa uzaklardan arayıp 'sesin iyi değil gibi, anlatmadığına göre bilmemem gerek ama üzülme, güçlü dur ki korksunlar seni kırmaya' diyorsa o abinin her anı tatlıdır.
    (buzdan yıldız, 16.08.2009 12:41)
  8. uzun bi yolculuğa çıkacağı için siz üzülürken yanaklarınızı avuçlarına alıp, gözlerinize bakıp, "seni seviyorum" dediği ve dudaklarınıza bi ufak öpücük kondurduğu anlardır.
    (sözlüğünenuzunnickinialmakistiyorumbeceremiyorum, 16.08.2009 12:48)
  9. (dy, 16.08.2009 12:48)
  10. musalla taşına boyluboyunca uzandıkları anlardır... töbe töbe...
    (sistre cila, 16.08.2009 13:29)
  11. elinde, bir fotografınıza bakarak çizdiği resminizle gelip eşi benzerini duymadığınız cümleleri sarfettiği ve ne diyeceğini bilemediği için sürekli şeyy dediği, o insanın kalbinin deli gibi çarpmasına neden olabilecek güzellikteki ela gözleriyle gözbebeklerinize baktığı anlar.

"yaa şeyy..hani sen böle bakıyorsun da ben karşında saçmalayınca da tatlı tatlı gülüyorsun ya dalga geçer gibi.. işte bu gülüş evet.. şeyy..şu an sen karşımda dururken ben çok yoğun, çok değişik duygularla doluyum ama kelimelerle anlatamam, resim olarak anlatıcam bende yarattığın duyguları. eee şeyy olur demi? tamam o zaman. resimde bir güneş var, deniz var, torununu seven bir dede var, mutlu bir aile var, parkta çocuklar ve gökkuşağı var.. bunlar hep parça parça ama o parçaları birleştirince sen oluyor işte. sen oluyorsun."

ben çok güzel söz duydum ama böylesine bir içtenlikle, tüm yüzeyinden bu kadar kendini ifade etme isteği akan bir erkeğin hayal dünyasını ilk defa duyuyorum. ve belki o sırada çalan şarkı da harikaydı, mekan, koltuklar, ışıklar herşey o kadar şıktı ki.. çok etkilendim. benim kadar görsel bir insana da bazı duygular daha iyi ifade edilemezdi.
    (benim sessizligimde senin de susuşun var, 19.10.2009 21:30 ~ 21:31)
  12. kremşantiye bulandıkları andır efendim. alırsın çileğini , krem şantini kıllı tüylü çoğu kez kaba davranan bu adem oğluna sıkarsın, o kabalık yok olur bildiğin tatlu olur.
    (karyatid, 19.10.2009 21:31 ~ 21:32)
  13. ayakkabının topukları soyması yüzünden eğilip oraya yara bantı vurdukları an. ahıash yok tabi böyle bi an ve böyle bi tatlılık.
    (prezerlatif, 19.10.2009 21:33)
  14. siz fotoğraf makinesiyle evin içinde tur atarken, dönüp de objektife gözlerinize bakıyormuşçasına gülümsediği an.
    (falasquil, 19.10.2009 21:37)
  15. aşık olmaya başladıkları andır kıymetini bilmek gerek
    (indrowus, 19.10.2009 21:38)
  16. gözlerinizin içine tatlı tatlı baktıkları an.

utandıkları çekindikleri anlarda da çok tatlı oluyorlar.
    (ya herşeyim ya hiçim, 19.10.2009 21:38)
  17. aşık olduğunu hissetirdiği andır..
    (leon de bruxelles, 19.10.2009 21:40)
  18. karizmatik olmaya çalışırken salakça bir şey söylediğini fark edip utangaç bir şekilde gülümsediği an.
    (kızınbiri, 19.10.2009 21:57)
  19. çok tatlı olduğunu söylediğinizde utandığını hissettiğiniz andır
    (multipl skleroz, 19.10.2009 22:00)
  20. (karga karga gak dedi, 19.10.2009 22:02)
  21. yeğeninin çikolata için verdiği tepkiyi minik elleriniz için taklit ettiği andır:
    yeyyim yeyyim..
    o vurguyu duymak gerek..
    (benim sessizligimde senin de susuşun var, 19.10.2009 22:17)
  22. - evet hayatım, tamam aşkım, sen ne dersen o olsun tatlım...

tarzında tepki verdiklerinde tatlılığından yiyin, bitirin.*
    (hypnotize, 19.10.2009 22:34)
  23. hatununun gözlerinin içine bakıp gülümsediği andır.
    (delinin zoruna bak, 19.10.2009 22:40)
  24. düşük çenelerinin susup gözlerinin konuştuğu anlardır.
    - sen sus gözlerin konuşsun ismailcan...
    (sinirli insan, 19.10.2009 22:43)
  25. soğuk bir kış gününde yorganı aralayıp,gözlerindeki o haşarı çocuk bakışı ve çocuksu gülümsemesiyle "sevgilim hadi gel" dediği andır.
    (snail, 19.10.2009 22:54)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil