elinde, bir fotografınıza bakarak çizdiği resminizle gelip eşi benzerini duymadığınız cümleleri sarfettiği ve ne diyeceğini bilemediği için sürekli şeyy dediği, o insanın kalbinin deli gibi çarpmasına neden olabilecek güzellikteki
ela gözleriyle gözbebeklerinize baktığı anlar.
"yaa şeyy..hani sen böle bakıyorsun da ben karşında saçmalayınca da tatlı tatlı gülüyorsun ya dalga geçer gibi.. işte bu gülüş evet.. şeyy..şu an sen karşımda dururken ben çok yoğun, çok değişik duygularla doluyum ama
kelimelerle anlatamam, resim olarak anlatıcam bende yarattığın duyguları. eee şeyy olur demi? tamam o zaman. resimde bir güneş var, deniz var, torununu seven bir dede var, mutlu bir aile var, parkta çocuklar ve gökkuşağı var.. bunlar hep parça parça ama o parçaları birleştirince sen oluyor işte.
sen oluyorsun."
ben çok güzel söz duydum ama böylesine bir içtenlikle, tüm yüzeyinden bu kadar kendini ifade etme isteği akan bir erkeğin hayal dünyasını ilk defa duyuyorum. ve belki o sırada çalan şarkı da harikaydı, mekan, koltuklar, ışıklar herşey o kadar şıktı ki.. çok etkilendim. benim kadar görsel bir insana da bazı duygular daha iyi ifade edilemezdi.