belki ilginizi çeker
  1. · kızların efendi adam yerine piç adam tercihi
  2. · efendi kız
  3. · her mahallede bir imam ve bir orospu bulunur
  4. · eğlenilecek kızlar var evlenilecek kızlar var
  5. · muamelenin tatmin etmesi
  6. · hacı argümanı atmışın ortaya kalmış öyle
  7. · neden yalnızım anladım lan
  8. · erkekler orospu sever kızlar onların çocuklarını
  9. · kim bilebilir aşkı
gündem
  1. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  2. · dünyanın en seksi şarkısı
  3. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  4. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  5. · okan bayülgen
  6. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  7. · aşk ı memnu
  8. · öss sonuçları açıklandıktan sonra yaşananlar
  9. · ölmeden önce dinlenebilecek şarkılar

erkeklerin efendi kız yerine orospu tercih etmesi  

sayfa  / 2
  1. olaya farklı bir bakış açısı getirmek istedim sadece. yeterli parası olan ve hiç uğraşmadan sadece seks eylemek isteyen erkeklerin tercihidir bu, her erkeğe genellemek tabii ki yanlış olur çünkü her mahallede bir imam ve bir orospu bulunur, yani her mahalleden yalnızca bir erkek orospu tercih edebilir. ama bi dakika bu tercih uzun süreli bir ilişki içermiyor ki zaten, yani aslında mahalledeki her erkek bu tercihte bulunabilir ama o zaman mahalledeki imam iş yapamaz, aç kalır, işsiz kalır, biliriz ki iman karın doyurmaz tek başına, ama orospuya giden erkekler günahlarından arınmak amaçlı sonra da camiye gidebilirler, o zaman imam haddinden fazla iş yapmış olur ama tabii ki her orospuya gidenin camiye gidecek hali yok, genelleme yapmak yanlış olur çünkü her mahallede bir imam ve bir orospu bulunur, yani her mahalleden yalnızca bir erkek orospu tercih edebilir. ama bi dakika, sanırım benim devrelerimde bir sorun ortaya çıktı, kafam da karıştı, orospuları siktir edin yani, efendi kızlarla flört edin, gezin, sevişin, aşk eyleyin, mutlu edin, mutlu olun.
    (yaşlı çocuk, 18.03.2009 02:46 ~ 02:47)
  2. erkeklerin ruhu orospu bedeni bakire kız yerine, ruhu-düşüncesi efendi, bedeni orospu olmayan kız tercih etmesi olarak da yorumlanabilecek durum.
    (agamemnon, 18.03.2009 02:48)
  3. hayatta kimi zaman kesinlikle piç/orospu olunması gerektiğinin göstergesidir.

(bkz: kısır döngü)
    (bkz: doğanın kanunu)
    (bkz: kızların efendi adam yerine piç adam tercihi)
    (arcturus b, 18.03.2009 03:26)
  4. ben mesela bu duruma süper bir örneğim. tercihimi ne kadar orospu varsa onlardan yana kullanıyorum. baktım mahalledeki o bir orospu başkasına mı yan baktı hop başka mahalleye. orda imam mı kovaladı hop atlıyorum istanbula, izmire. maksat efendi olmasın orospu olsun. hasta ruhluyum ben. piçim. kızlar da beni tercih ediyor hep dolayısıyla. ama orospu değiller ben onları tercih etmiyorum. lanet olası bir kısır döngü içerisindeyim a dostlar. aşk beyin sistemimi de bozdu yamuldum kaldım. kızlar piç adam tercih ediyor ben orospu tercih ediyorum orospular nerede? kim lan bu orospular. ulan bu nasıl bir genelleme? benim kız arkadaşıma ne diyosun lan sen. imamı getirin bana günah çıkaracağım. dün 82 orospu kız tercih ettim imam efendi günahlarımı napsak? sepete mi koysak bilemedim. olaya farklı bir bakış açısı getirmek istedim. geldi mi bakış açısı? gelince çaldırsın beni.

ayrıca ;

(bkz: şuursuzca açılan başlıklar)

(bkz: hacı argümanı atmışın ortaya kalmış öyle)
    (ford prefect, 18.03.2009 04:29 ~ 04:31)
  5. erkeklerin amaçlarına göre değerlendirilmesi gereken bir durumdur. duruma göre orospu duruma göre efendi kız tercihi gerekir. erkeğimiz, maksat seks olsun diye düşünüyor ve yola bu niyetle çıkıyorsa, efendi kız seçimi tamamiyle atıl bir yatıım olacakken; bu durumda orospu kızı tercih etmesi alkışlanacak bir davranıştır. alan memnun veren memnundur, kime nedir? ama erkeğimiz aşk, romantizim, sevgi, ciddiyet,sahiplenme gibi duyguları tatmin amaçlı bir ilişki arıyorsa, bu durumda da orospu seçimi tamamiyle yanlış olacaktır ve efendi kız yerine orospu seçimi ilk örneğin aksine burda yanlış olacaktır. erkeklerin efendi kız yerine orosp kız tercih etmesi bu durumlar için geçerlidir. hem efendi kızlarımız üzülmezler, hemde erkeklerimiz ve orospularımız amaçlarına ulaşmış olurlar.
    (smerjin, 18.03.2009 05:46)
  6. genç yaşlarda mümkün bir durum ama yaş ilerleyipte ciddi düşündüğün bir kızın öyle olduğunu anlayınca tam bir hayal kırıklığı, bana kaderimin bir oyunu mu bu şarkısını söyletecek durum
    (tragical memories, 18.03.2009 09:29)
  7. efendi kız adından anlaşıldığı gibi kontrol kurmaya hükmetmeye çalışır, bu zate nerkek dünyasının kaçındığıdır. orospu kız ise ne istersen öyle ıolur, iste efendi de olur.
    (greeen, 18.03.2009 09:33)
  8. "doğru tespit" diye kestirip atmak geldi içimden. bir orospuluk var ortada. ama dur ya, şöyle açıklayayım. benim dediğim şey; madonna karısındaki orospuluk. ben o orospuluktan bahsediyorum. o tip bir şey. aynı orospuluktan marianne faithfull'da da var mesela. koskoca the rolling stones groupiesi. anladınız sanırım. e tercih ediyorsunuz madonna'yı? ben de ederim. neyin argümanı, tartışması bu? işin iktisadi boyutunu karıştırmaya gerek yok. madonna da 2 milyon dolar istiyor ona bakarsan.
    (vandal mimar, 18.03.2009 13:34 ~ 13:35)
  9. (ev yapımı domates sosu, 18.03.2009 13:37)
  10. orospu değil de ruhospu desek daha şık durur diye düşündüğüm önerme
    (zizu, 18.03.2009 13:46)
  11. edilmesi gereken tercihten önce efendi kız tanımlanmalıdır.

(bkz: efendi kız)
    (xanobachewsky, 18.03.2009 13:52)
  12. farklı beklentiler içerisinde olmasındandır.yok lan yok,sokup çıkartmak gibi bir beklenti değil,bu biraz ütopik,biraz bedeni yoran ruhu şenlendiren beklentiler.
    eğer orospuluk,geceyi erkek arkadaşı ile dışarıda geçirebilmesi ise,evet erkek orospu ister.istiklal'de gece yarısı hatunla gezmek,güzel olsa gerek.
    eğer orospuluk,aklına eseni yapabilmek ise,evet erkek orospu ister.manyağa bak manyağa tribi eşliğinde hayatın uç noktalarında olmak,güzel olsa gerek.
    eğer orospuluk,tatilde er kişi ile birlikte olmak ise,evet erkek orospu ister.lan olum tatil yörelerinde manita yapıcam diye kasılmaktansa,mevcut oros pardon,hatun ile tadını çıkarmak güzel olsa gerek.

ha yok bu bizim bildiğimiz sok çıkar türünden orospu ise eğer,ufaklık bir liman aramıştır sığınacak,işini görür gider.söz konusu gönlün sığınacak bir liman araması ise eğer,gönül bu ota da konar boka da.
    (vela, 18.03.2009 13:58)
  13. bir efendi kız var, bir de orospu kız var. orospu kız büstiyer falan giymiş, muamelesi komple, muhabbeti güzel, kendi de güzel, memeleri falan var. meme önemli. efendi kız fes takmış, kaytan bıyıklı, oturup kalkması ağır, korkunç bir tip. memeleri nerede belli değil. nargile fokurtusundan ne konuştuğunu duyamıyorsun. çok normal gidip orospu kızı tercih etmen. kim yanında merve efendi diye çağrılan bir kadın olsun ister ki? hayır bak memeleri olsa, onlar bile kurtaramaz onu öyle bir durumda. merve efendi.
    (ahmak ı hayal, 18.03.2009 15:22)
  14. genelde orospular söz konusu olduğunda geçerli olan durum. aslında dünyanın üstüne kurulu olduğu iki şey olan para ve sex göz önüne alınınca mantıklı.
    (kurdeşendöken, 18.03.2009 15:27)
  15. (bkz: kate austen)

hemi de culyet varken... bok var sanki...
    (orochimaru, 19.03.2009 20:55 ~ 20:57)
  16. (noomeckriel, 19.03.2009 20:56)
  17. anlık tercihlerdir.
    (kısırsızaltıngünü, 19.03.2009 20:58)
  18. pozisyonları çok ondan
    (derviş, 19.03.2009 22:55)
  19. kızların efendi adam yerine piç adam tercihi ile doğru orantılı olabilir..
    (sleepyhead, 12.09.2009 01:05)
  20. eğlenilecek kızlar var evlenilecek kızlar var diyorlardı. aslında biraz da kadınların elinde bu sanki?
    (anladım bozukluğu, 12.09.2009 01:09)
  21. (bkz: oha)
    (dandikacılar çarşısı, 12.09.2009 01:10)
  22. daha bugün vuku bulmuş olaydır.
    düğününe 10 gün kalmış bir kız düşünün, nişanlısı olacak insan aylardır bir başka hatunla daha berabermiş, her haltı yemiş. ardından bir mail geliyor bu hatundan; nişanlın benimle beraber, şu kadar zamandır birlikteyiz diye.

düğün davetiyesi, mekanı, gelinlik, kalınacak ev, kısaca her şey hazırken...

yazık, çok yazık. böyle bir ahın altından kalkılmaz.
    (antik acılar çarşısı, 12.09.2009 01:11)
  23. (buzdan yıldız, 12.09.2009 01:11)
  24. (mokaryus, 12.09.2009 01:51)
  25. şu şekilde ise, tercih değil, sadece hayatın istatistiğinin zorunlu ve hazin bir sonucudur;

şimdi gidiyorsun efendi kıza, sevgini belli ediyorsun, istiyorsun ki güzel bir ilişki olsun, hayatın mutluluğu paylaşılarak çoğalsın falan filan... belli ediyorsun sevgini, ilgini, önce biraz yüz veriyor, sonra triplere giriyor. sonra bir başkası, bir başkası, bir başkası... yok arkadaş "sorun bende mi" diye düşüncelere dalıyorsun. bir yerde patlak veriyor bu (bkz: fazla naz aşık usandırır), biraz daha 'kolay' moda giren biri çıkıyor karşına, öyle ahım şahım bir şey de değil, ne sevgili oluyorsun ne dost, ortada paylaşılan bir şey de yok hani. öptün kokladın bir süre, abur cuburun karın doyurması ne kadar sağlıklıysa o kadar sağlıklı bir şekilde beslendin. e sonuçta ihtiyaç denen bir şey var ama bir yandan da biliyorsun ki, bu yaşanılan da hiçbir şekilde, ılık bir sevginin bağlılık ve aidiyet hissinin yaratacağı "iyi ki yaşıyorum" cümlesini tattırmıyor. yalnızsın, gene yalnızsın.

eee, insanların kendilerine duydukları narsist sevgi ve kibir, sevme ve sevilme ihtiyacını geçince, hayatın da pek tadı tuzu olmuyor değil mi bacım ?

ve bu girimizi de bir başka atasözü ile noktalıyoruz sevgili sayın seyirciler;

(bkz: sev beni seveyim seni)
    (skuba, 12.09.2009 01:53)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil