bu genelleme de içinde olmakla birlikte tüm genellemeler yanlıştır.hepimiz bunun farkındayız değil mi?
yetmiş milyonluk(düz hesap) türkiye'de tek tip erkek olmadığı gibi tek tip kız/kadın da yoktur.yani
tercihler
değişkendir.bazı erkekler kendilerince dinlerine bağlıdırlar ve bir ilişki yaşayacakları kızların/kadınların saçlarının kapalı olmasını isterler. bazı kesim ise tam tersi açık bayan tercih ediyorlar.tabiki bu duruma göre, erkekten erkeğe değişen tercilerdir. başı açık ister ama mini etek giydirmez ya da pantalon giydirmez.kimisi ise sevgilisinin yanında bir
afet gibi bulunmasından gurur duyar.
bunun gibi bir çok örnek verebiliriz."
erkeklerin başı açık kızları tercih etmeleri " dediniz diye şimdi başı kapalı bayanların sevgilileri yok mu? eğer denildiği gibiyse olmaması gerekir.ama biliyoruz ki var.hatta başı kapalı bir bayanla ilişki yaşayan erkeğimiz (ki burda başı kapalı kız/kadın tercih etmiştir) bu bayanla sokakta/parkta çatır çatır da öpüşebilmektedir.he öpüşemez mi ? öpüşür canım bize ne de hani başı kapalılık denilince akla gelen dikkat çekmeme meselesi.hal böyleyken başı açık bir bayanla ilişki yaşayan( ki burda genel olmamakla birlikte başlığı
* temsil eden erkektir) erkeğimiz bu eylemi sokakta yapmamayı tercih edebilir.tabiki aynı durum için tam tersi de söz konusudur. yani bu durumda genelleme yapmak yanlıştır.
bir de şöyle bir erkeğimiz vardır ki tecrübeyle sabittir. er kişi kızımızı saçı açık,giyim tarzı tabiri caiz ise modern bir şekilde tanımıştır ve sevmiştir(burası tartışılır). ilişki ilerledikçe o saçma cümleler dökülür er kişinin ağzından; "benim eşimin başı kapalı olacak" hede höde. bu durumda kızımız ilk dumuru yaşamıştır. "ee sen beni böyle tanımadın mı? böyle sevmedin mi? nerden çıktı ? " dese de er kişi kararlıdır. bu dengesizlik içinde kızımız ya alışık olmadığı bir duruma birden geçiş yapmak zorunluluğu yaşayacak ya da sevdiği insandan ayrılacaktır. demek istediğim şimdi bu erkeğe ne demeli? bunun tercihi nedir. açık bir bayana seni seviyorum demiştir.açık bir bayanla ilişki yaşamıştır ama tercihinin kapalılık olduğunu savunur bir süre sonra.gelin siz buna da genelleme yapın.yok böyle bir şey baylar bayanlar...