-önemsediğiniz şeyleri yok saymaları...hem ağlatır hem de delirttir
-gün boyu evde didin dur akşam yemek kötü olmuş demesi ya da ben dışarda yedim demesi...tencereyi kafasına geçirme zamanıdır
-şaçını yeni boyatmış eşini farketmemesi... gece onun saçını kes sabah kalkınca farkediyorsa ne ala sen de sorarsın benim ki nasıl olmuş diye...
-ilk defa giyilen elbiseyi farketmemesi... bir tane daha al ama onun kredi kartıyla
-çoçuk ağlarken gece hiç eşine yardım etmeyen erkek...çoçuğu adamın yanına bırak kaç odadan
kardeşimin askerliği sırasında yemin töreninde ürkmüş atlar gibi kocaman gözleriye tedirginliğini, mutsuzluğunu ve korkusunu gizlemeye çalışarak "abla ben burda çok rahatım beni merak etme sen " demesi.
iyi ve kötü olarak 2 yönde incelenebilecek davranışlardır.ben kötüsünden yanayım.8 aylık hamileyken bile hala sadece bilgisayarını umursuyor olması,fiziğinden bu kadar nefret ederken inadına başka kadınlardan söz edebilmesi ve iki güzel laf etmemesi vs... bu ankete katılmamın bir çok nedeni var.
(bkz: çok yalnızım be sözlük)
gerekli gördüm bu notu:sözlük seni seviyorum,yalnız bırakmıyorsun beni.
fedakarlıklarda bulunup, uğrunda bazı şeyleri göze almış olduğunuz bir anda, aslında hiç de önemsenmediğinizi hissettirdikleri davranışlardır. yaptıklarınızın onun için hiç öneminin olmaması sizi sabaha kadar ağlatsa da, o bir açıklama yapmadan hoşçakal deyip gitmiştir bile çoktan. çoktan suslara karışıp gittiğinde, sizin kendi gözyaşlarınızda boğulmanızın da hiç yararı yoktur. kulaklarını size kapatmıştır artık. ağla yüreğim ağla
insanın içine içine işleyen, haketmediğin halde duyulan sözlerdir. yeri gelir sinirlendirir de ağlatırlar ama en çok da can yakanı içini deliveren sözlerdir. yapmayın ama çok üzüyorsunuz güzelim kızları.