kime göre itici sorusu geliyor akla hemen. mesela bir erkeğin bir erkeğe itici gelmesi için o erkeğin küfür etmiyor olması lazım. ama bir erkeğin bir kadına genelde itici gelmesi için de erkeğin küfür ediyor olması lazım.
-turuncu giymek
-telefonla aynadan fotoğraf çekip xuqa ya yonja ya koymak
-ekikikiki efektiyle gülmek
-çatlamış dudaklar
-burundan çıkan herhangi bir kıl (kıllı olmak ya da olmamak değil mesele, burnunuza dikkat edin kardeşim)
-msn de saatlerce vakit geçirmek
-msn de 400ü kız 500 kişilik bir listeye sahip olmak
-her gece dışarıda olmak
-alkol almayan kıza şaşırmak
-dekolte giyen her kızdan vermesini beklemek
-her gördüğü karikatürü veya her izlediği skeci anlatıp karşısındakinin gülmesini beklemek
-yemek yerken parmağını, bıçağı vs. yalamak
-yemek yerken çatalı sol, bıçağı sağ elle tutmayı bilmemek
-olabildiğince yüksek bel, olabildiğince demode pantolonlar giymek
-saçları arkaya doğru taramak
-saçları öne doğru yapıştırmak(bırakın havada veya doğal kalsın saçlarınız)
-tikilerden nefret ediyorum triplerine olur olmaz girmek, insanları bu muhabbetle sıkmak
-her yaptığını sevgiliye rapor etmek
-sevgilinin arkadaşlarından erkek diye uzak durmasını istemek
-olur olmadık yerde şiir okuyup kendini romantik zannetmek
-beyaz çorap giymek
-kırıtarak yürümek
-eşcinsellere "gebersin ibneee" gibi iğrenç tepkiler göstermek
-anneye veya aileye saygı göstermemek
-hayvanlardan nefret etmek
(1 ocak 2006, 11.03.2007 18:44 ~ 25.08.2007 05:44)
"her gördüğü karıya sarkmak" diye bir elemanı olmayan sebepler kümesi. daha bile geçkin olmaktadır bu herifler bayanlar arasında. vurguladım bunu, çünkü kızların en çok dert yandıkları şey budur; sadakatsizliktir adı. ama dejenerasyonlar deryasında tabii ki göze çapmıyor.
ne gariptir ki; bu tarz kolleksiyonlarla ilgilenen arkadaşlar hep "doğal davranmak" elemanını boş geçerler, onu "cool olmamak" gibi muğlak bir şey ile geçiştirmeye çalışırlar. "kız tavlamak" diye bir şey vardır çünkü. "kaldırmak" istediğin hatunun yanında "kasılabilite" sınırlarını zorlaman lazım, cool olmalısın. "kasıntı olmamalısın", çünkü kızlar "kasıntı" erkekleri sevmez.
ikinci bölüm: "diriliş"
bu akşam oturup üstün matematik ve istatistik bilgilerime geometri ve de kimya katarakt sizler için bazı hesaplar yaptım. ama sizleri rakamlarla boğmak istemediğimden araştırma sonucuma geçiyorum;
önce, erkekleri itici yapan sebepleri topladım ve pi sayısına böldüm. çünkü matematikte bildiğim yegane sabittir. ve şu sonuca vardım (yaz kızım), eğer ki bir erkek tip olarak toplumun genel beğenilerine karşılık veriyor ise ve/veya lüks arabasının benzinini kafaya takmadan rahatça binebiliyor ise birinci gruba girer (arabanın lükslük sınırı parayla belirlendi, 40.000 ytl ve üzeri). eğer erkek işbu beğenilere karşılık veremiyor ise arabası dahi olsa ikinci gruba girer. işbu beğenilere karşılık verebiliyor ama belirtilen şartlarda arabaya binemiyor ise üçüncü gruba girer.
kendini bulunmaz hint kumaşı zannederek bayanları genellemesi, kendileri pöfür pöfür sigara içerken sizin yaktığınız bir efkar sigarasına "bir bayana hiç yakışmıyor." diyerek laf etmesi, ana- avrat- bacı ayırt etmeksiniz seri küfür ederken sizin bir "lan" demenizin yarattığı inanılmaz etki, kendisi ofsaytı anlayamazken sizin babalar gibi açıklamanız nedeniyle yaşadığı dumur sonucu "bir kızın futbolla bu kadar ilgilenmesi hoş değil." demesi, kendilerinin her şeye hakları olduğunu zannetmeleri ancak karşı tarafa bu hakkın onda birini tanımamaları, zeki olan bayanları bünyeleri kaldırmadığından aptal rolü yapmak zorunda kalmanıza sebep olmaları bu sebeplerden bazılarıdır. allah'a bin şükür ki kendimden bilmiyorum, çünkü bu tarz düşünen herhangi bir bünyeyi 100 metre yakınıma yaklaştırmadım. bunlar tamamen gözlemdir.
sınavlara girmeden önce heyecandan ya da panikten eli ayağı titreyen yakınıp duran pek zavallı olan erkek modeli.o an brad pitt olsa nafile kurtarmaz.(bkz: sıfır)