saçlarının sürekli taranmış olması, pis pis ter kokmaması, giyimine dikkat etmesi, dişlerini fırçalaması, düzenli sakal traş'ı olması gibi ayrıntılardır.
(bkz: ukte )
erkekleri, kızların gözünde böyle büyülü bir adama dönüştüren ayrıcalıklardır.
-güldüğünde yanağında çıkan gamze ve kendine güvenmesi. (book buff , 04.04.2007 20:48 ~ 25.07.2008 01:10)
sadece duruşu.
fiziksel olarak duruşunun yanısıra hayata karşı duruşu ve kendine güveni ve en önemlisi de dürüstlüğüdür.
anketi.
ses tonu.
anketli ukte dolması yapabilmesi
kıskanç olmaması..
omuzları ve yürüyüş şekilleri.
eğer varsa dürüstlüğü
bir de gülüşü diyerek ankete katılayım ben de
anket ama;
kitap okuması..
kendisi olması.farklı görünmeye çalışmaması.
bana benzemesi
edit:bolca eksi almış artık kendimden iğreniyorum
(bkz: adonis kası )
(bkz: adem elması ) bunlar nası oluşumlardır yarabbim
aşık bir erkek olması.
kendine güveni,zekası ve deee ses tonuuu
yanındaki güzel kadın.
bazen ne yazık ki okulun en güzel kızıyla çıkması. kimsenin dönüp bakmadığı adam öyle bir kıymete biner ki şaşar kalırsınız. ancak bir erkeği çekici kılan ayrıntılardan biri bence ailesine ve dostlarına olan bağlılığıdır. böyle adamlara güvenilir. çok önemli bir ayrıntıdır. hayatında kimseyi yarı yolda bırakmamış bir erkek, sevgilisini de bırakmaz. (fb , 05.04.2007 17:19 ~ 16.05.2007 00:42)
iyi bir ahçı olmasının da yer aldığı ayrıntılardır.
bir erkek olarak yorum yapmamın kendimce sakıncalı olacağı ayrıntılardır.
(bkz: öyle ankete böyle giri )
gözlüğüyle uyuması,bulaşık yıkaması,banyodan sonraki pjamalı hali ve en mühimi çok sıkıştığında bile yalan söylemek yerine gerçeği itiraf etmesi...
pantolonun arka cebindeki ayrıntı...bu ayrıntı, cüzdanın şişkinliğiyle doğru orantılı bir çekim kuvvetidir.
(bkz: ben senin beynini seviyorum ) *
at yarışları ve futbolla rasyonel bir şekilde ilgilenmesi ve de erkekliğin göstergesi olarak bıyık bırakması. (spanki , 18.04.2007 16:43 ~ 22.05.2008 14:08)
sümsük olmayan her erkeğin çekiciliği vardır ve sübjektiftir.
kimisi ayı sever kimisi tilki; kitabını yazmaktansa doğalına salmak daha mantıklıdır kanımca.
bi enstrümana tam anlamıyla hakim olursa tarafımızca daha çekici bulunur bazı erkekler.
(bkz: seksi enstrümanlar )
sayfa 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 / 17