21 mayıs 2012 pazartesi
günün başlıkları: 722 tane
günün başlıkları: 722 tane
- ·
- ·
- ·
- ·istanbul (2)
- ·
- ·
- ·zaman (4)
- ·
- ·via port (2)
- ·
- ·
- ·
- ·beşiktaş (3)
- ·fakir ama güzel kız (14)
- ·behzat ç (35)
- ·
- ·
- ·
- ·this is sparta (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·kate upton (3)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·evgeny grinko (2)
- ·
- ·xxl (3)
- ·
- ·
- ·peluspenguen (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·x large (3)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·hababamdebabam (3)
- ·
- ·
belki ilginizi çeker
erkeklere tavsiyeler
- gündelik hayatta ya da bir ilişki de erkelere verilebilecek tavsiyelerdir.
bu tavsiyeler kızlardan ya da erkeklerden gelebilir önem verelim hayatı kolaylaştıralım.
örneğin cinsel ve ruhsal bağınız olan bir kız size napıyoruz diye sorarsa yaşıyoruz işte demeyin. - 1- aklını kullan.
2- iyice tanımadığın bir insana bağlanma.
3- bitmemiş ilişkilerin üzerine ilişki kurma.üzülen daima sen olursun.
4- iyice soruşturup diğer insanlarında hakli olabileceğini düşün.
5- seni önemsemeyenlere karşı zaif olma.
6- güvenmediğin biriyle asla bir ilişkiye başlama.
7- yalanını yakaladığın bir kişinin düzelebileceğini düşünme.
8- insanlara doğru değer ver, hak etmeyenleri kendinden uzaklaştır.
9- kimsenin karşısında eğilme.
10- geçmişinden ders al.
11- sır tutmayı bil.
12- dostlarını sakın ikinci plana itme.
13- hak ettiğin sevgiyi göremediysen kendini üzme, sorun sen değilsin.
14- kimsenin lafıyla dolduruşa gelme ama aklının bir köşesinde tut.
15- kafanda bitirdikten sonra iki çift tatlı söz, iki damla göz yaşı için sakın yumuşama.
16- seni sevenlerle, kullananları iyi ayırt et.
17- seni dinleyip anlama niyetleri olmayanlarla asla tartışma.
18- emrivaki oluşturulan dostlukları asla kabul etme.
19- eğer verdiğin sır o kişide kalmıyorsa, ikinci bir sır verme.
20- dost edinirken seçici davran.
21- kendini öven insanlardan uzak dur.
22- karşındakinin doğruyu söylediğini varsayma.
23- kendine saygını yitirmene neden olacak hiçbirşey yapma.
24- sorunun olduğunda insanlar seni zaman ayırıp dinliyorlarsa, onların tavsiyelerini kulak arkası etme.
25- göz yaşlarının değerini bil, onları hak etmeyenler için harcama.
26- arkadaş için kavga edilir, dost için ölünür. bu sınırı kaçırma.
27- aşk, bulduğunda kaybedemeyeceğin kadar değerli birşeydir. kaybetme.
28- sevmediğin birşeyi para karşılığında yapmayı kabul ediyorsan, kendini sorgula.
29- en mutsuz anında bile yüzündeki gülümsemeyi eksik etme.
30- baba ol.
31- sevdiklerin için yaşa, kendin için öl. - bir kadın "seni seviyorum" dediğinde cevap vermeden önce iki kez düşünün.
- @5866169
numerolu girideki hareketlerden bilhassa kaçınmak. - yavşak olmayın yeter. ziyadesiyle basit görünüyorsunuz. aslansınız siz kaplansınız. isteseniz atom mühendisi bile olursunuz.
- kaldıramayacağınız yükün altına girmeyin.kaldırmak tek şekilde yapılmıyor bir de bu şekilde olanı var aklınızın bir köşesinde olsun.bu arada yinelemekte fayda var "aklınızın" dedim.
- hava cehennem sıcağı gibi değilse tişört ya da svitşört yerine gömlek giyin, daha çok yakışıyor.
- (bkz: hocam yavaş söyleyin yetişemiyoruz)
- saçlarınızı, sakallarınızı, kıllarınızı kesin. orman kaçkını gibi gezmeyin. dişlerinizi düzenli fırçalayın ve sapsarı oldukları halde sigara içmeye devam etmeyin.
- ipnelik yapmayın, adam olun.
- gözlerinizi fiksleyip saf saf bakmayın,
hava atacağım derken rezil olunca oluruna bırakın daha fazla rezil olmayın,
topuklu ayakkabı giy-me-yin. - istanbul'da suyu musluktan içmeyin. bunu erkek olmayanlara da tavsiye ediyorum. mazallah, o musluktan ne geleceği belli değil.
- ben çok coolum , tüm kadınları elde ederim , çok yakışıklıyım havalarında gezmeyin.
zira götünüze tekmeyi yersiniz.
(bkz: anket doldurdum mutluyum)
(bkz: sözlük yazarlarının bugün öğrettikleri)
edit:sen eksileyen evet sen.
tekme az mı geldi? - metrobüste siyah trençmontlu hanım kıza yer verin.sevaba girin.
yaz geliyo,güneş gözlüğünüzü iyi seçin;havanıza hava katın.
reklam gibi oldu ama idare edin. - sevgiliniz size aşık diye onu cepte bilip yanında sizi küçük düşürücü hareketler yapmayın.aldattınız bi kere kabullendi diğerini de kabullenir nasıl olsa seviyor diye bi daha aynı hataya düşmeyin . şebekliklerinize gülüyor diye bunlardan hoşlanıyor sanmayın. kaba hareketlerinize katlanıyor diye bu hep böyle gider sanmayın . evet seven insan katlanıyor ama bi süre sonra sizi ne kadar sevse de sizsiz aslında daha mutlu olduğunu farkettiğinde çok geç olabilir.
- gri eşortman giymeyin, yataktan kalktığınız gibi ortalıkta dolaştığınızı düşünüyorum.
allah rızası için,allahın adını verdim bak.... - çıktığınız kızdan ayrıldıktan sonra pisliklik yapmayın. delikanlı olun. hatta mümkünse ayrıldığınız kızı -arkadaş kalmak gibi bir bi yetiniz yoksa- takmayın. cool takılın. ama o kızları kafanıza takmayın.
nice düzgün erkekler biliyorum ayrıldıkları kıza yapmadıkları pisliği bırakmıyorlar.
böyle yapan şerefsizdir olm. - apaçi staylayı terk edin...
saçma sapan modelli t-shirtünüzün üzerine o saçma sapan kolyelerden takmayın...
şalvar modelli kot pantolon altına çakma converse giymeyin...
yanınızda kız arkadaşınız varken diğer kızları kesmeyin keza kesilen kız tarafından dalga konusu oluyorsunuz...
kafanızın tamamını jöle kutusuna sokup öyle dışarı çıkmayın keza memolinin modası geçti... ki o zaman bile iğrençti...
kestiğiniz kız size yüz vermezse, surat yaparsa anlamayı bilin "ne var olum!" lafını duymayı beklemeyin...
bir kız sizden hoşlanıyorsa tanrı değilsiniz bunu kafanızdan çıkarmayın...
"olum dün akşam hayvan gibi içtim la!" şeklinde kızlara hava atmaya çalışmayın bu ikinci kez dalga konusu olmanıza sebep oluyor...
barda eğer size yüz vermiyorsak naz yapmıyoruzdur, tekila ısmarlayıp olayı daha da komik hale getirmeyin...
sevdiğiniz kadına karşı oyun oynamayın, bildiğinizin aksine biz de silmeyi iyi biliriz...
ayrıldıktan sonra "çok pişmanım, ben seni seviyormuşum" diye gri dönmeyin ki bizde "bunu ...da ayrıldıktan sonra mı farkettin ayı?" cevabını vermek zorunda kalmayalım...
liste bu şekilde uzatılabilir... - -kendinizi gereğinden fazla beğenmeyin, (bunun bir dozu var, arasını tutturun.)
-çok sevmeyin, (çok ciddiyim bu kural çok önemli, seviyorsanız da çok belli etmeyin.)
-seviyorsanız gerçekten gidin konuşun, (özgüveni olan erkek, evet iyidir.)
-bi ilişki bitmişse bitmiştir, (sonra konuyu eskilere getirmeyin karşı taraf istemedikçe, yoksa çok pis bozulmanız mümkün.)
-diğer her kızın bekleyeceği şeyleri yapın tabi, fiziksel özellik cart curt önemli onun üzerinde durmuyorum,
-akıllı olun, (yoksa da varmış gibi yapın, zeki gözükün, çok pis etkiliyor.)
-etkiliyor demişken de ses tonu önemli, umarım cırt değildir, değilse her türlü olurunuz vardır, cırtsa da diğer olabilitesi mümkün yönlerinizi geliştirin, ne bilem artık orasını.
ben bunları yazdım diye de yapmanıza gerek yok, (bu cümlem çok saçma oldu ama baştan uyarıyım)
çünkü burada yazan şeylerin çoğunun, o istediğiniz kızın kriterine uygun olmadığını algılayabilecek seviyedesinizdir, bundan sonraki hayatınızda da başarılar.
(bkz: günlük anketimi de doldurdum gideyim bari) - (bkz: hi guys)
- salakça espriler yapmayın. olur da yaparsanız ve buna gülen kadın olursa ondan uzaklaşın; zira bir ilişkiye iki salak fazla. maço tavırlar sergilemeyin. diyelim ki sergilediniz bundan hoşlanan kadın olursa ondan uzaklaşın; zira kendisi büyük ihtimalle yalancı, iki yüzlü, aptal, bencilliği hadsafada bir hatuncuktur. maçoluğunuzu ortaya çıkarmak için her fırsatta saçmalayacak ve sizi ifrit edecektir. söyleyeceklerim bu kadar. teşekkürler.
- sex için ölmeyin! (bkz: aids)
kondom kullanmayı düstur haline getirin.
hayvanları sevin. (bkz: biz sizi seviyoruz)
zirzop olmayın.
kafan basmıyorsa da hiç konuşma, lal sansınlar. - olur da bir gün evlenirseniz yada o aşamaya yaklaşırsanız,
eşinizin dedikodusunu annenizle yapmayın.
anneniz, "kızım yok benim, ah benim hiç kızım yok" diye ağlarsa, "ama çok güzel bir gelinin olucak. onu kızın bilsen olmaz mı?" derseniz o sizin insanlığınızdır. kızın gözüne acaip giriyorsunuz.
anneniz, "oğlum doysunda, biz ne yersek yiyelim" derse, onu düzeltin. annelerimiz oğlu için yaşıyor. bunu biliyoruz da, kızın yanında öyle yapmasınlar ya. valla puan toplamalık çok pas atıyorlar ama erkekler değerlendirmeyi bilmiyor. ha ben değerlendirdim hepsini itina ile, kızın gözüne girdim mi girdim çok şükür. fakat, bendeki anne ile ben evlenemem a dostlar.annem de on numara laflar çakmış kızın yanında. evlenmez bu kız benle. biraz anneye tavsiyeler gibi oldu ama olsun. - yaşça büyük kadınları çekici bulmayın.
- çinli bir bilgenin sözü:
-ev işlerinde ve zor işlerde sana yardım edecek olan,aynı zamanda da iyi bir işi olan bir kadın bulman önemlidir.
-esprili,nüktedan ve seni güldürmesini bilen bir kadın bulman önemlidir.
-kendisine güvenebileceğin ve sana hiç yalan söylemeyecek bir kadın bulman önemlidir.
-seninle aşk yapmayı seven bir kadın bulman önemlidir.
-bu dört kadının birbirini tanımamaları çok daha önemlidir.