belki ilginizi çeker
  1. · kadınlarda orospuluk switchi doğuştan on geliyor
  2. · her bebek fenerbahçeli doğar
  3. · mukerremmete
  4. · erkeklerde eşcinsellik switchi doğuştan on geliyor
gündem
  1. · aşk ı memnu
  2. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  3. · zongul ducks
  4. · disko kralı
  5. · çok istenip de olunamayan meslekler
  6. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  7. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  8. · jellicle
  9. · hoca burdan sormaz

erkeklerde ibnelik switchi doğuştan on geliyor  

1. garip şey.

iki adet insan yavrusu koysak, insandan izole bir adaya; hatta bunlar kediler tarafından büyütülse
    - neden kedi?
    - neden, kedi.
    bu iki insan, olgunlaştığında, nasıl üremeleri gerektiğini bilir; bir iç güdü ile yaşamını sürdürmesi gerektiğinden bilinçsizce haberdardır.

erkek kendine parmak atmaz, veya dişi single player takılmaz; ikisi de ne amaçla vücutlarında farklılıklar olduğundan haberdardır. doğuştan on gelen bir switch vardır, ancak öyle cable select'te unutulmuş jumper gibi rastgele bir seçim değildir. öyle olsaydı bu seçim bugün burda olmaz, asidik ortamdaki aminoasitlerden ibaret kalırdık. hoş, bazı aminoasitlerin biyo-kimyasal tepkilerinin, bazı organizmaların beyinlerinden gelen tepkilere oranla daha mantıklı olduğunu düşünmeden edemiyorum, o ayrı*.

septisizmle karışık agnostisizme bulanmış, fantastik iddialar ise psikolojinin en anlam veremediğim yönüdür ayrıca, "psikolojinin frp olduğu anlar"dır hatta.
    - aa evet lan, bilinçaltında bu varmış bak olabilir
    deyip, önümüze "siz aslında böylesiniz" tepsisinde sunulan, erkeklerin yumuşak karnı homofobiyi tırmalayan sözler ise
    - niye alındın cici
    tarzı bir ilkokul yaklaşımı ile karşıdakini sinirlendirerek, hipotezlerine ispat noktası oluşturmaktan ibaret, sığ bir yöntemdir.

ek: yeni aklıma geldi;
    "yarraaamıııyeeeooooooooooo" şeklinde bir maç tezahüratı varmış -daha dün spyder söyledi- erkeklerin 100% oranında gizli ibne olduklarını destekler nitelikteki bu sözlerle laflarımı bitirmek istiyorum.
    (azureel, 09.11.2005 15:40)
  2. "bütün erkeklerde ibnelik eğilimi mevcuttur" u denyoca ifade etme biçimidir. ifadedeki ibne kelimesini mecazi anlamda değerlendirdiğimizde ise doğru bir önermedir.insani dinden imandan çıkaran, feminist eden ibnelikleri yapmayan , hic değilse içinden gelmeyen erkek sayısı numune miktardadır.
    (amidala, 09.11.2005 16:08 ~ 16:46)
  3. yorumlarrı için turgay şeren'e bağlanıyoruz:"yok artık ebenin amı ali sami"

(bkz: tozutmak)

(bkz: ybsg)
    (fakespeare, 09.11.2005 16:12)
  4. (kornish, 09.11.2005 16:27)
  5. (wolfshade, 09.11.2005 17:56)
  6. aşağıdaki önermeye misilleme olarak yapılmış önerme. iyi de olmuş.
    (bkz: kadınlarda orospuluk switchi doğuştan on geliyor)
    (venom, 09.11.2005 18:46)
  7. yanlış bir önerme. o switch doğarken off dur. arada kalkar sertleşir on falan olur sözün sahibini görünce. siz bakmayın on a.
    (ben de öyle biliyordum, 16.01.2006 23:39 ~ 23:51)
  8. (selam kelamı, 12.11.2006 22:48)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil