annem beni mutfağa sokmadı,çok sonradan öğrendim.kız kardeşlerim çatır çatır mantı açarken ben kursuna gittim....anaerkil bir yapı,1 0 yenik başladık,hayat zor.... gibi saçma sapan suçu başkasına atan önermelere sebebiyet vermesi muhtemel önerme,genelleme.
hayır allahtan başlığa erkekler yazmış da akıllıca çürütmüşler bu genellemeyi.yoksa ''kompleksli,anadolu kadını olduğunu zanneden onların acılarından kendine pay çıkaran elit sözlük kızları'' yazsaydı başlığa yüksek ihtimal sayfa böyle olurdu.
(bkz:
kendini bir şey zanneden kaşarlar)
(bkz:
anaerkil yapı)
(bkz:
yumurta kırarken küfür yiyorum)
(bkz:
benimle taşak geçiyorlar)
isteyen ve bu işi seven erkek sulu yemekler de dahil,çiğköftesi,karnıyarığı,yapraksarmasını bile yapabilir.hayır yani bizzat ben yapıyorum da ondan biliyorum.şimdi bunu bir kıza söylesem ''ama ben okuyorum,annem mutfağa sokmuyor beni,üniversite de okuyorum ne mantısı ne sarması... ilerde kocam yapsın bana yemek...''iki dakika sonra ''ben anadolu kadınıyım,acılar çektik,hayat zor....''
hayır ben de üniversite de okuyorum.beni de annem mutfağa sokmadı zamanında...bu nasıl kendine acımadır.bune salak saçma bahanelerdir.bu ne ironidir...