belki ilginizi çeker
  1. · boşluk
  2. · kadınlar seksten sonra ne düşünürler
  3. · kadınların cinselliği yaşamasına vermek demek
  4. · sperm soykırımı sendromu
  5. · orgazm sigarası
  6. · seviştiğini duyurma isteği
  7. · az sus da uyuyalım
  8. · boşalma sonrası ilk bir dakikada erkek düşünceleri
  9. · beni seviyor musun
gündem
  1. · bir kadının bilmesi gerekenler
  2. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  3. · demokratik sol halk partisi
  4. · günün tek cümlelik özeti
  5. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  6. · ezel
  7. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  8. · taşşak oğlanı olmak
  9. · volkan yapma al şu topu

erkekler seksten sonra ne düşünürler sorunsalı  

sayfa  / 2
  1. (bkz: boşluk)
    (data, 22.11.2004 21:04)
  2. (kornish, 22.11.2004 21:08)
  3. (goku, 22.11.2004 21:14)
  4. (phriksos, 23.11.2004 06:52 ~ 06:56)
  5. hangi örümcek türündeydi hatırlamıyorum dişi örümcek erkek örümceği çiftleşmeden sonra yer.
    yemek illa çiğneyip mideye atmak olmadığna göre böcek olsun hayvan olsun insan olsun erkek seksten sonra kaçmayı düşünür
    (redblue, 23.11.2004 12:09)
  6. 'when harry met sally'deki harry nin temel felsefesi
    (sindaannun, 23.11.2004 21:18)
  7. üstüste n'inci defadan sonra için: "(n+1)'inci defayı başlatmaya çalışsam mı yoksa tersler mi?"
    (diskonnektus erektus, 13.10.2005 15:27)
  8. (geçiyordumugrad1m, 13.10.2005 15:33)
  9. neredeyse hiç bir düşünce birbirinin aynısı değildir ancak "seni düşünüyordum" klişesi hiç bir zaman gerçekleşmez. zira erkek seksten sonra, her şeyi düşünebilme özgürlüğünü kazandığı ender anlardan birisini yaşar. "niye daldın" sorusu gelene kadar sürer bu özgürlük anı genelde, sanırım partnerin "lan acaba yanlış bir şey mi oldu" kaygısıyla ilgili olabilir belki de bu gelen soru. örneklemeden önce erkeğin seksten sonra oturur pozisyon'a mı geçtiği yoksa sevgilisi, eşi, manitası her neyse onun yanına mı uzandığı önemlidir. erkek oturur pozisyondaysa altından bir pislik aranabilir.
    yatıyorsa eğer, hatta sevgilisine bakar vaziyette yatıyorsa, her hangi bir soru sormak abesle iştigaldir, zira eleman aklından geçirdiği en güzel şeylerden bir kuple geçiriyor olabilir.
    3-5 örnek atarsak eğer ortaya.

oturan erkek:
    *bulunduğu durumdan rahatsızdır, kalkalım mı sorusunu bekliyordur.
    *aklından çıkardığı bir sorunu tekrar gelip aklının bir köşesine yerleşmiştir, ikinci sevişme için o kadar da hevesli değildir.
    *başka birisine karşı bir şeyler hissediyor olabilir. olmasa bile birleştiği kişiye karşı duygusal açıdan bomboştur.
    *bu yaptığı hadiseden dolayı ileride bir sorun yaşar mı, partneri başına bela olur mu vs. gibi sorular aklından jet hızıyla geçiyordur.
    *pişmanlık/rahatsızlık
    *belki başarısızlık

partnerin yanına yatan erkek
    *(sırtı dönükse) yorgundur.
    *(sırtı dönükse) çok yorgundur ve oturur pozisyonda düşünülebilecek şeyleri aklından geçiriyordur.
    *partnerini izliyorsa hiç ellemeyin. hayal kuruyordur.
    *sarılıp yatıyorsa; huzurludur.
    *sarılır vaziyetteyken partnerini tekrar öpmeye başlamışsa, tekrar istiyordur.
    (radiance, 13.10.2005 16:02 ~ 16:09)
  10. bittikten sonra düşünecek hal kalıyorsa reaksiyon verimi %100 değildir.
    yüzde yüz verim de yoktur zaten
    (felis, 13.10.2005 17:57)
  11. kendimden biliyorum*, bazen bir ilişkiyi birkaç saat uzatabiliyor bu düşünceleri partnerle paylaşmamak. ama ne zaman ki düşünce fiile geçiyor**... off neyse... bazı insanlar yatakta bir başkası varken uyuyamıyor işte...

*(bkz: seviştiğini duyurma isteği)*
    **"sen kendi yatağında uyansan daha iyi olur bence."
    (azwepsa, 01.05.2006 15:13)
  12. "1 no'lu erkek: hadi aslanım hadi nolur. biraz daha çabuk bak hatun yarım kaldı. bak biliyorum sen de yoruldun. ama bir de beni düşün.. bu hatunu buraya getirene kadar canım çıktı, şimdi kendimi 1 saniye tutamadım diye bana bu cezayı verme. kalk kalk.
    2 no'lu erkek: ya bir yat uyu lan hal kalmadı anasını satiyim. bak kız da uyumuş şimdi onu uyandır sonra yine ön sevişme. sıra sana gelene kadar sabah olacak yahu. daha işe gideceğiz.
    3 no'lu erkek: - "abi dün bir hatunla beraberdim, su gibi akıyordu var ya, şimdi önce yatağa geç..."
    kız: aşkım sanki kafan başka bir yerde!!
    - haaa!! ne? daha bitmedi mi bu ya? "sabah olsa da elemanlara bir anlatsam" " şeklinde örneklenebilecek, içeriği sonsuza gidebilen sorunsal.
    (12monkeys, 01.05.2006 15:23)
  13. (abartma tozu, 01.05.2006 15:42)
  14. (tonguç, 01.05.2006 15:43)
  15. (zoser, 26.10.2007 07:49)
  16. rahatlamış, kafası dağılmış oturup memleket meselelerini düşünecek hali yok ya... ha illa düşüneyim derse, gene çok müthiştim şeklinde bir ruh haline bürünüp, kendi sırtını sıvazlayabilir....
    (heidi, 26.10.2007 08:47)
  17. bi daha ne zaman vericek acaba

(bkz: kadınların cinselliği yaşamasına vermek demek)

(bkz: kendimden utandım)
    (toomuchbetter, 26.10.2007 09:21)
  18. hemcinslerimin sorunsal haline getirdiği durum. hiç erkekler kadınlar seksten sonra ne düşünürler diyor mu?

ama illa sorunsal haline geldiyse bu sorun seksin öncesine ve ilişkinin boyutuna dayanır.

-tek gecelik cinsel dürtüler nedeniyle oluşmuş bir seks ise, öncesinde duygusal bir birliktelik söz konusu değilse; ne kadın erkeğin ne düşündüğünü önemser, ne de erkek 'acaba ne yapsam' diye düşünür. bu tek gecelik seks ücrete tabii ise en fazla 'standart ücretin üzerine ne kadar bahişi bıraksam' veya 'telefonunu alsam daha sonra lazım olur mu' diye düşünür.

-duygusal bir zeminde oluşmuş ilk gece ise; ilişkinin süresi önem taşır. 'nasıldım' veya 'ne bok yedim ben' olabilir aklından geçenler.

-evli bir erkek eşi dışında bir kadınla birlikte olmuşsa; 'bu ilişkinin izlerini nasıl yok edebilirim?' dir.

-evli ve eşiyle birlikte olan bir erkek ise; düşünce yoktur.

tabi ki bunların hepsi varsayımdır.
    (jassmine, 26.10.2007 10:40 ~ 10:43)
  19. (ven, 26.10.2007 10:51)
  20. sevgiliyle yapılan bi seks değil de tek gecelik bi ilişkiyse hatundan çabuk bi şekilde kurtulmak için;

(bkz: bitse de gitsek)
    (chericheri, 11.04.2009 01:24 ~ 01:25)
  21. -hiç gerek yoktu.
    (kurdeşendöken, 11.04.2009 01:26)
  22. seksten sonraki bi kaç saniye bir şey düşünülmez zaten. istesende yapılmaz. akabinde:
    - acaba takımı hangi taktikle oynatsam,
    - takımdan şu oyuncuları göndersem, yerlerini şunları alayım...
    (bkz: football manager)

tabi bunları sıkıyosa sesli düşün...
    (ciğercinin önünde takılan kedi, 11.04.2009 01:44)
  23. acaba orgazm taklidi yapmış mıdır? ehil kişiysen bilirsin nasıl anlaşıldığını. rengi mordan pembeye döner, gözler yuvalarından fırlar, dişleri uzar, saçları dökülür hede höde.. o kadını çok iyi tanımak lazım, taklit yapıp yapmadığını anlamak için. ya da tüm ilişki esnasında taklit yaptırtmaya gerek duymayan özenli iyi bir sevgili olmak gerek. cosmopolitanı az mı verdik diyede düşünebilir erkek, tabi ejekülasyon sonrası hafıza kaybından dolayı yabancılaşma yaşamazsa. ehhiii ohoo öhüü hii nıhaa kah kehh... geldik mi?
    (nocturne, 11.04.2009 01:45 ~ 01:45)
  24. ten uyumu varsa, bir erkek seksten sonra seks düşünür.
    (sıcak ekmek al he, 11.04.2009 01:57 ~ 01:57)
  25. bana göre bir erkeğin, gerçek karakteri bu işlemi yaptıktan sonra ortaya çıkıyor. dolayısıyla yine bana göre, her insan biraz şizofrendir. ancak sexten sonra; doğanın güzelliğinin, hayatın akışının tekrardan farkına varır. hormon, hormon değil zehirdir bizim için. beyni uyuşturan, iyi şeyler yapmaktan alı koyan, zaman öldüren bir zehir. gerçek kararkterimizin vücudumuza girdiği an çok kısadır ne yazıkki. 15 dakika sonunda bile, tekrar istek duymaya başlarsınız. eğer kız arkadaşınız varsa, sarılıp uyumak iyi gelebilir. lakin kalktığınızda yine istekli başlayacaksınız güne. eğer ki masturubasyon yapıyorsanız; hayat sizin için gerçekten zor. kaçırdığınız şeylerin haddi hesabı yok.

her ne kadar üslubunu yanlış bulsam da, haydar dümen'in de dediği gibi; resim yapın, fotoğraf çekin, müzik dinleyin, puzzle yapın. ama şu lanet olası eliniz, yine lanet olası şeyinize haftada 3 gün gidiversin. ne kaybedersiniz?
    (ursus, 05.09.2009 10:30)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil