belki ilginizi çeker
  1. · yasemin yalçın
gündem
  1. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  2. · disko kralı
  3. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  4. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  5. · uludağ sözlük
  6. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  7. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  8. · lcs
  9. · yalancı yarim

erkekler kendilerini güldüren kadınlara aşık olur  

1. zordur. ben denedim mesela, olmadı. kadınları güldürüp kendime aşık edemeyince "bari beni güldüren kadına aşık olayım" dedim. fazla seçenek yoktu önümde. lisede herkes manita yapıp gezerken ben, beni güldürebilen tek kadına, yasemin yalçın'a aşıktım. bu da olmadı tabii. gençliğim heba oldu.
    (dirk, 24.12.2008 00:19)
  2. zekice yapılan şakalardan bahsediyorsak "güldürmek" eylemi olarak, eminim çoğu erkek bundan uzak durmak ister. kendisinden daha zeki bir insana kim tahammül eder ki bu çağda? halbuki saygı duyulması, hatta sevgi ile bakılması gereken bir durumdur bu. haset, kıskançlık, çekememezlik lügatımızdan silinmesi gereken kelimeler değil mi ? ne kadar güzel, keşke herkes herkesi güldürse bu dünyada da, herkes aşk içinde yaşasa!
    (galiba, 24.12.2008 00:30)
  3. ismail güldüren'in maça 1-0 önde başladığını gösteren tespit.
    (togisama, 24.12.2008 00:31 ~ 00:31)
  4. çok tehlikeli bir zandır. neyse ki zandan başka bir şey değildir.

(bkz: ortamda kız olunca ota boka kahkaha atan erkekler)
    (shimmering horizon, 28.11.2009 03:16 ~ 03:17)
  5. olunabilir tabi, bulunursa olunur.
    bak 20 küsür yıldır dünya üzerinde yürüyorum, 12 yaşından beri dişilerin varlığının farkındayım, nerden baksan 15 yaşımdan beri dişi olmadığımın bilincindeyim ve tahim ediyorum 9 yaşından beri erkeğim, gönül rahatlığıyla söylüyorum ki çevremdeki kadınlar arasında beni güldüren kadın sayısı 1.
    akrabaları ve televiyondaki ünlü kişileri dahil etmedim.
    hıyarca laflara gösterdiğim gülme tepkisini ve aşırı güzel kızlar karşısındaki gerizekalı gülüşlerimi saymıyorum.
    1 lan. onun da sevgilisi vardı zaten.
    (hopeless, 28.11.2009 03:43 ~ 03:44)
  6. ilk etapta başlığa sazan gibi kadınlar kendilerini güldüren erkeklere aşık olur, üzerinden yaklaşmıştım ki, son anda uyandım...
    birden fazla erkek olmadığım için, erkekler kelimesinin çoğulluğunu karşılayamam. ancak kesinlik yerine olanı vardır denebilir duran bir bakış.

olanı da vardır benim gibi, aşk acısından gülmüşlüğüm var geçmişte...
    (dallak barbeque, 28.11.2009 04:17 ~ 04:17)
  7. eğlence temelli erkek işidir diye sanıyorum. sorun şu ki; sevgili olmadan önce zekasıyla, esprileriyle kıran geçiren hatun; birliktelik süresince gülümsetecek espri bile yapamaz. bir değil, iki değil. sanırım benden kaynaklı.
    (eski sevgili itlaf ekibi, 28.11.2009 04:20)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil