gündem
  1. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  2. · yetenek sizsiniz türkiye
  3. · yaran diyaloglar
  4. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  5. · giyotine yolladılar gitmedim
  6. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  7. · prison brake
  8. · uni
  9. · peter pan

erkek yazarların yarısının siftahı yok  

1. küsuratlı sayı verince inandırıcı olmak düsturunu yerine getirmediğinden inandırıcı olmayan bir tespittir. ne bileyim erkek yazarların %48.13 ünün siftahı yok yazsa ben inanırım şahsen. ayrıca tespiti yapıp yerimize oturmak da olmaz, karl marx'ın dediği gibi dünyayı anlamak yetmez onu değiştirmek gerekir.
    (bulletproof, 21.01.2009 19:45)
  2. (uykulu, 21.01.2009 19:46)
  3. en sevilmeyen eserim olmadığından sözlüktekilerin hepsi en az bi defa çakmıştır diye karşısında durduğum söz.

edit: formata uydurdum.
    (absolutraspberri, 21.01.2009 19:48 ~ 19:51)
  4. (hawthome, 21.01.2009 19:52)
  5. "erkek yazarların yarısının siftahı yok" hakkında yazabileceğiniz bir şey varsa ortam sizin: (güzel yazın)
    ne güzel demiş diyen. güzel yazın diyor.

şimdi malumunuz kriz söz konusu. ee ataerkil bir toplum olduğumuzdan mütevellit dış alemde çalışan çoğunlukla erkekler çalışıyor. ve kriz olmuş, kimsenin cebinde para yok, olan da gıda harcamasından öteye gitmiyor. ee ne oluyor bu haliyle. çoğunluğu erkek olan esnaflarımızın kimi araştırmalara göre %70,2'si kimi araştırmalara göre ise %50 si siftah bile yapamıyorlar. ee iş yok güç yok giriyor sözlüğe yazar oluyor. başlıyor saçmalamaya. dimi haydar?
    (asayisberkendal, 21.01.2009 20:01)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil