gündem
  1. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  2. · ezel
  3. · ibrahim üzülmez
  4. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  5. · darwin i bitiren balık
  6. · öğretmenler günü
  7. · colin kazım richards
  8. · bill clinton
  9. · çocukken yapılan saflıklar

erkek yazarların çoğu mastürbatör  

1. çok haklı bi' tespit.

yazasım var bu konuda ama şimdi klavye yapış yapış olmasın diye yazmıyorum.
    (marchus, 05.10.2009 23:40)
  2. haksız olduğunu düşündüğüm bi genelleme.
    (sv buckenhofen, 06.10.2009 00:46 ~ 00:49)
  3. eğer bir adam gecenin bu saati burdaysa onu sıcacık yatakta, sıcacık bir hatun beklemiyor diyedir. yani hepiniz mastürbatörsünüz işte. kabul edin.
    (ilginçlikler dünyası, 06.10.2009 01:02)
  4. ayyyyy mastürbasyon mu??!! ben buranın erkekleri yapmaz diye geldim buraya. meğer çoğu öyleymiş. of.. nasıl güveneceğim ben şimdi? kime nasıl güvenip de vereceğim??? ıyyyy. tiksinç.
    -konunun açılma amacını anlamayan sözlük yazarı yorumlarından biri olsun bu da.
    (violently happy, 06.10.2009 01:04)
  5. 'çoğu' ise eğer arkadaşlar sözlüğümüzde ibne var, benden demesi. erkek olup mastürbasyon yapmayan kişi var mı acaba diyorum, böyle erkek gibi ergenliğini geçirmiş, beyninin yeri değişmiş. hayır yaratılış bu, ihtiyaç bu, sen rahat dursan, elin durmayacak. e biliyoruzda konuşuyoruz.

o değil harbiden yapmayan varsa mesaj atsın, ne bileyim, 'ben yapmıyorum arkadaşlar, başkasına yaptırıyorum' desin. hayır şurada biz bizeyiz. yalan söylemeyelim lütfen.
    (thunder ekmeği, 06.10.2009 01:07)
  6. kendisinin en büyük (tek) ihtiyacının karşı cinsle kontak olduğunu düşünen insanın yapacağı genelleme. hayır bir erkeğin tek ihtiyacı seks midir diye sorarlar adama. hiç mi top oynamak, muhabbet etmek, mac-film izlemek istemez erkek milleti diye düşündürüyor. çağlar boyu evrim geçiren erkeğin arzularının ve hayatının seks üzerine kurulduğuna inanmak büyük bir hatadır. erkeklerin de ihtiyaçları var ama bir tek cinsellikle sınırlı değil, hayvan miyiz biz kardeşim.
    ayrıca;
    (bkz: papaz her zaman pilav yemez)
    (fatsandwich, 06.10.2009 01:08 ~ 01:10)
  7. (condom kursunu, 06.10.2009 01:09)
  8. realist olmak gerekirse içten içe hepimiz adına üzülmekten başka bir çare bulamadığım (zaten bu da bir çare değil) iddiadır...
    daha da bir şey demeyeyim ben...
    (biletli, 06.10.2009 01:11)
  9. şimdi anlıyorum... aslında her gün düzenli olarak bir hatun götürüyorum diyenler, hayatında daha iki üç hatunla birlikte olup, diğer günleri 31le değerlendirenlerden, yalançılardan bahsediliyor mastürbatör olarak... o zaman yalançıları da sevmem ben, yine vermem.
    (violently happy, 06.10.2009 01:12)
  10. (selçukdereliseninanannereli, 06.10.2009 01:14)
  11. böyle bir laf etmek için; erkekleri hiç tanımayan bir hatun ya da hatunlara ''karizmatik'' geleceği sanrılarında hava basan, boş bir yarrak olmak gerekir. şerhleri koymak gerekirse öncelikle; mastürbasyon kötü bir şey değildir canım benim. mastürbasyon yapmanın utanılacak, ayıplanacak, bir durumu yoktur ve mastürbasyon; ''zorunda kalınarak'' -ks: hatunsuzluk, kabaca: amsızlık) yapılan bir hadise değil. düzenli bir cinsel hayatı bile olsa insan mastürbasyon yapar, yapıyor ve yapacak. hem de zevk alarak.

- hehehe pis mastürbatör!!11

cidden, bitsin şu.
    (bete noire, 06.10.2009 01:31)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil