görseller
erkek sütyenierkek sütyeni

belki ilginizi çeker
  1. · teknolojinin japonları bozması
  2. · japon erkeklerindeki farklı eğilimler
  3. · 75b ölçüsünde memeye sahip erkek olmak
  4. · jinekomasti
  5. · erkeklerin memelerinin büyümesi
  6. · seinfeld
  7. · erkekte meme olmasının mantığı nedir amına koyim
  8. · üstsüz erkeklerin açık hava müzesine alınmaması
  9. · en devrimci giysi
gündem
  1. · author gibi erkekler
  2. · aşkın yedi seviyesi
  3. · günün tek şarkılık özeti
  4. · banu güven
  5. · alex hagi den daha iyidir
  6. · galatasaray
  7. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  8. · rus kızlarının itici olma nedenleri
  9. · serdar ortaç ı linç etme isteği

erkek sütyeni  

sayfa  / 2
  1. allahım başımıza harbiden taşlar yağacak dedirtiyor insana.
    gereklilik açısından bakılırsa, tekerleğin icadı* ndan sonraki en önemli gelişme.
    (bkz: @1485669)
    (bkz: teknolojinin japonları bozması)
    (bkz: japon erkeklerindeki farklı eğilimler)
    (bkz: http://www.internethaber.com/...)
    (silversilver, 22.11.2008 19:07 ~ 19:09)
  2. (bkz: 75b ölçüsünde memeye sahip erkek olmak)
    (bkz: erkeklerin memelerinin büyümesi)
    (luto, 22.11.2008 19:12 ~ 19:12)
  3. bi erkekte el dolduracak bir göğüsten sonra görülebilecek daha kötü bir şey varsa o da sarkmış bi göğüstürden yola çıkarak anlamlı bulsam da bir daha düşünüp daha kötüsünün sütyenli bir erkek olduğuna karar verdim.

(görsel: erkek sütyeni/39327)
    erkeklerin kadın modasını takip ettiğinin farkındayız da bu kadar özenti de pes yani...

(bkz: japon yapıyor kardeşim)
    (bkz: japondur ne yapsa yeridir)
    (buz dağının görünmeyen yüzü, 22.11.2008 19:17 ~ 19:51)
  4. henüz mantığını çözemediğim icat.hadi kadınların göğüsleri sarkıyo , bu yüzden ihtiyaç hissediyolar.peki erkeklerin bahanesi ne? çok rahat deniyo , nası bi rahatlık bu? nereni rahatlatıyo? ayrıca görüntü bakımından da çirkin.anlamadım ben bu işi...
    (örümböcük, 22.11.2008 19:18 ~ 20:48)
  5. (bkz: jinekomasti)
    (ardaarda, 22.11.2008 19:34)
  6. fazla zekanın zararlı olduğunu kanıtlar.
    (annem bana git ekmek al dedi, 22.11.2008 19:37)
  7. (bkz: seinfeld)
    (right lane must exist, 22.11.2008 19:40)
  8. şakası bile komik cisim.cisim de değil de.. işte öyle bir şey. tanımlayamadım bile o derece kötü.
    hormonal durumlardan dolayı kullananları tenzih ederim onlara lafım yok ama bu işi fantezik boyuta, füberseksüelliğe falan bağlayan zihniyeti burda kınıyorum. ayrıca sevgililerinin sütyen kopçalarını açamayan erkeklere böyle bir ürünü nasıl kullandırmayı düşünüyorlar acaba?
    (vjeshtitza, 22.11.2008 19:43)
  9. (bkz: ama neden)
    (damdanakan, 22.11.2008 19:48)
  10. japon kültürüne aşina biri olarak diyebilirim ki, japonlarda gizli bir ibnelik olduğunu zaten biliyorduk. en masum çocuk animelerinde bile eşcinsel çiftler, travestiler. hatta çok çok sevdiğim bir anime olan ouran high school host club'ta baş karakter olan kız*, erkek gibi bir şeyken, bunun babası bildiğin travestiydi. ha onun giydiği erkek sutyeni değildi ama. normal sutyendi. (asıl amaçlar için kullanılanından)

mantığını kavramaya çalışmıyorum, ezberleyip geçiyorum da; cidden çocuk emzirmiyorlar bir şey yapmıyorlar. erkekte meme olmasının mantığı nedir amına koyim diye sormadan da edemiyorum. neyse haddime düşmüyor. dostum sevtap demişsin mehmet çıktı esprisini de yapmayacağım bir daha.

erkekleri mutlu etmesi gereken haber bence bu.japon yapıyor kardeşim.75b ölçüsünde memeye sahip erkek olmaktan utanmaları gerekmiyor artık. göğüslerini gere gere gezebilecekler. scud füzeleri gibi. asdklajsldk ahah tutamadım kendimi pardon. o değil de, bunların cupları falan var yalnız. o karışık biraz. ben bile çözemedim. şimdiden kolay gelsin diyorum. giri boyunca kafamı kurcalayan bir soru vardı, sormazsam içimde kalacak; bunu yapan bunu da yaptı mantığına dayanarak soruyorum: baby doll da satıyor muymuş bunlar?
    (usako, 22.11.2008 19:49 ~ 19:51)
  11. etekten sonra epey geç kalmış bir buluştur.
    (luto, 22.11.2008 20:11)
  12. olmaması olmasından; kullanılmaması kullanılmasından iyi olan ucubik buluş.
    (iussy, 22.11.2008 23:41)
  13. (bkz: yok deve)
    (endoplazmikretikulum, 22.11.2008 23:49)
  14. japonların bu iç giyim ürünü ile erkeklerde "yoğun iş temposunda strese yol açan işleri yaparken rahatlayacağı" söyleniyor. hayır tamam durum japonyada belki öyle olabilir ama türkiye'de nasıl karşılanır tahmin bile edemiyorum.

mühendisin bunu taktığını(ki takmaz ya), şöyle bir hayal ediyorum, terlediğinde karşılaşılan görüntü aklıma geldi şimdi de, valla bi fena oldum, bi kötü oldum.

ilgili haber ;
    http://www.milliyet.com.tr/...
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 12.07.2009 16:07 ~ 16:08)
  15. (bkz: en devrimci giysi)
    (ch, 12.07.2009 19:31)
  16. (bkz: olmazsa götümüze takarız)
    (bacanga, 12.07.2009 19:37)
  17. pazarda satılırsa neler olacağı merak konusudur. lan düşünsene kendini pazarcıdan erkek süteyeni alırken.
    (katilolmaklazım, 12.07.2009 19:40)
  18. -gellllll gellll gelll erkek sütyenine gel
    +pişttt
    -efendim abi?
    -bağırma lan çaktırma. benimle ilgilenmiyormuş gibi yap. şu köşedeki kırmızı kaça?
    +abi 15 ytl de bu size olmaz biraz beklerseniz.
    -yok lan kendime almıyorum bir arkadaşa utanıyor kendisi.ehek ehek... neyse sen gene büyük var hızlı büyüyor kerata.
    +abi buyur.
    -lan beyaz poşete değil olm siyah poşet aleme rezil mi etçen lan bizi? gerçi kendime değil bak yanlış anlama.ha birde alttan uzat bak domatesçi kıllanır gibi oldu bize bakıyor.
    +yok abi anlamam. buyur alttan.
    -arkadaşın manita çok istemişte böle kırmızı giy yoksa vermem diye bak yanlış anlama benim manitam değil onun manitası.
    -yok abi anladım rahat ol.
    +tamam koçum iyi satışlar sana.

(bkz: @3696930)
    (katilolmaklazım, 12.07.2009 19:48 ~ 15.07.2009 18:27)
  19. ''alo'' isimli şarkıyla bizi bizden alıp uzak diyarlara götüren salimin son derece ihtiyacı olduğunu düşündüğüm giysidir.
    (nedesembilmiyorum, 12.07.2009 20:53)
  20. 85 bedenin ideal olduğu sütyendir. her yakışıklı erkeğin vazgeçilmezidir. tahriş yapmaz, kaşındırmaz.
    (r el mayer, 12.07.2009 21:04)
  21. hiç bir estetiği bulunmadığını düşündüğüm çamaşırımsı.

illa kadınlara özenilecekse g-string giyin daha sexi .

(bkz: walla bak)
    (shilem, 12.07.2009 22:27)
  22. kadınların tek elle kopça açmayı öğrenmesini gerektiren sütyendir. e tabi kadınlar kendilerinden deneyimli, erkeğin kafasından bile çıkarırız o sütyeni biz.*
    (nicke gerek yok bana ismimle hitap edebilirsin, 12.07.2009 22:30)
  23. önce
    (bkz: @3696315 )

-gellll gellll sütyene gellll
    +piştt
    -ooooo abi hoşgeldin..
    +dur lan çaktırma olum
    -pardon abi unutmuşum bir an ben bakmıyorum sana sen rahat ol
    +aferim... koçum hani sana bir arkadaştan bahsetmiştim şimdi bu o arkadaşa biraz büyük geldi arkadaş bir beden küçük istiyor. bak ben değil arkadaş..
    -tamam abim vereyim bir küçüğünü alttan uzattım bak.
    +ehehek ehek aferim öğrendin bu işi. yalnız bu da küçük gelecek gibi arkadaşa.
    -abim arkada deneme kabini var istersen senin şu arkadaşı al gel denesin getir götür zor olur.
    +yok yok utangaç çocuk şimdi utanır zaten dometesçi de çok pis bakıyor ben şimdi çaktırmadan deneyeyim yanlış anlama bak benim arkadaşla bedenlerim ayn ondan yani.
    -yok abim tamam anlamam yanlış.

15 dakika sonra

+çok kral oldu tamam. öhö.. yani çok kral olcak arkadaşa.
    -tamam abim güle güle giysin arkadaş.

bundan 1 bilemedin iki dakika sonra. domatesçi kardeşimiz sütyenci abimize ilişir.

-gelll gelll sütyene gellll
    +ya tanju ağbi
    -buyur durmuş söyle
    +ya bak benim yanlış anlama benim bir arkadaşın göğüsleri çok sarkıyormuş o arkadaşa için.....
    -tamam durmuşçum hallederiz...
    (katilolmaklazım, 12.07.2009 22:56)
  24. erkekte jinekomasti gelişirse kullanışlı olaliblir.ama bu durum patolojiktir ve tedavi edilmesi gerekir.ameliyathanede görmüştüm bunlardan...
    (desiderius deliliği över, 12.07.2009 23:44)
  25. sarkması muhtemel organları yerinde tutmaya yarayan örtüngeç.
    (bkz: taşşak örten)
    (ninja, 13.07.2009 00:02 ~ 00:05)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil