bi erkekte el dolduracak bir göğüsten sonra görülebilecek daha kötü bir şey varsa o da sarkmış bi göğüstürden yola çıkarak anlamlı bulsam da bir daha düşünüp daha kötüsünün sütyenli bir erkek olduğuna karar verdim.
(görsel: erkek sütyeni/39327)
erkeklerin kadın modasını takip ettiğinin farkındayız da bu kadar özenti de pes yani...
henüz mantığını çözemediğim icat.hadi kadınların göğüsleri sarkıyo , bu yüzden ihtiyaç hissediyolar.peki erkeklerin bahanesi ne? çok rahat deniyo , nası bi rahatlık bu? nereni rahatlatıyo? ayrıca görüntü bakımından da çirkin.anlamadım ben bu işi...
şakası bile komik cisim.cisim de değil de.. işte öyle bir şey. tanımlayamadım bile o derece kötü.
hormonal durumlardan dolayı kullananları tenzih ederim onlara lafım yok ama bu işi fantezik boyuta, füberseksüelliğe falan bağlayan zihniyeti burda kınıyorum. ayrıca sevgililerinin sütyen kopçalarını açamayan erkeklere böyle bir ürünü nasıl kullandırmayı düşünüyorlar acaba?
japon kültürüne aşina biri olarak diyebilirim ki, japonlarda gizli bir ibnelik olduğunu zaten biliyorduk. en masum çocuk animelerinde bile eşcinsel çiftler, travestiler. hatta çok çok sevdiğim bir anime olan ouran high school host club'ta baş karakter olan kız*, erkek gibi bir şeyken, bunun babası bildiğin travestiydi. ha onun giydiği erkek sutyeni değildi ama. normal sutyendi. (asıl amaçlar için kullanılanından)
mantığını kavramaya çalışmıyorum, ezberleyip geçiyorum da; cidden çocuk emzirmiyorlar bir şey yapmıyorlar. erkekte meme olmasının mantığı nedir amına koyim diye sormadan da edemiyorum. neyse haddime düşmüyor. dostum sevtap demişsin mehmet çıktı esprisini de yapmayacağım bir daha.
erkekleri mutlu etmesi gereken haber bence bu.japon yapıyor kardeşim.75b ölçüsünde memeye sahip erkek olmaktan utanmaları gerekmiyor artık. göğüslerini gere gere gezebilecekler. scud füzeleri gibi. asdklajsldk ahah tutamadım kendimi pardon. o değil de, bunların cupları falan var yalnız. o karışık biraz. ben bile çözemedim. şimdiden kolay gelsin diyorum. giri boyunca kafamı kurcalayan bir soru vardı, sormazsam içimde kalacak; bunu yapan bunu da yaptı mantığına dayanarak soruyorum: baby doll da satıyor muymuş bunlar?
japonların bu iç giyim ürünü ile erkeklerde "yoğun iş temposunda strese yol açan işleri yaparken rahatlayacağı" söyleniyor. hayır tamam durum japonyada belki öyle olabilir ama türkiye'de nasıl karşılanır tahmin bile edemiyorum.
mühendisin bunu taktığını(ki takmaz ya), şöyle bir hayal ediyorum, terlediğinde karşılaşılan görüntü aklıma geldi şimdi de, valla bi fena oldum, bi kötü oldum.
-gellllll gellll gelll erkek sütyenine gel
+pişttt
-efendim abi?
-bağırma lan çaktırma. benimle ilgilenmiyormuş gibi yap. şu köşedeki kırmızı kaça?
+abi 15 ytl de bu size olmaz biraz beklerseniz.
-yok lan kendime almıyorum bir arkadaşa utanıyor kendisi.ehek ehek... neyse sen gene büyük var hızlı büyüyor kerata.
+abi buyur.
-lan beyaz poşete değil olm siyah poşet aleme rezil mi etçen lan bizi? gerçi kendime değil bak yanlış anlama.ha birde alttan uzat bak domatesçi kıllanır gibi oldu bize bakıyor.
+yok abi anlamam. buyur alttan.
-arkadaşın manita çok istemişte böle kırmızı giy yoksa vermem diye bak yanlış anlama benim manitam değil onun manitası.
-yok abi anladım rahat ol.
+tamam koçum iyi satışlar sana.
kadınların tek elle kopça açmayı öğrenmesini gerektiren sütyendir. e tabi kadınlar kendilerinden deneyimli, erkeğin kafasından bile çıkarırız o sütyeni biz.*
-gellll gellll sütyene gellll
+piştt
-ooooo abi hoşgeldin..
+dur lan çaktırma olum
-pardon abi unutmuşum bir an ben bakmıyorum sana sen rahat ol
+aferim... koçum hani sana bir arkadaştan bahsetmiştim şimdi bu o arkadaşa biraz büyük geldi arkadaş bir beden küçük istiyor. bak ben değil arkadaş..
-tamam abim vereyim bir küçüğünü alttan uzattım bak.
+ehehek ehek aferim öğrendin bu işi. yalnız bu da küçük gelecek gibi arkadaşa.
-abim arkada deneme kabini var istersen senin şu arkadaşı al gel denesin getir götür zor olur.
+yok yok utangaç çocuk şimdi utanır zaten dometesçi de çok pis bakıyor ben şimdi çaktırmadan deneyeyim yanlış anlama bak benim arkadaşla bedenlerim ayn ondan yani.
-yok abim tamam anlamam yanlış.
15 dakika sonra
+çok kral oldu tamam. öhö.. yani çok kral olcak arkadaşa.
-tamam abim güle güle giysin arkadaş.
bundan 1 bilemedin iki dakika sonra. domatesçi kardeşimiz sütyenci abimize ilişir.
-gelll gelll sütyene gellll
+ya tanju ağbi
-buyur durmuş söyle
+ya bak benim yanlış anlama benim bir arkadaşın göğüsleri çok sarkıyormuş o arkadaşa için.....
-tamam durmuşçum hallederiz...