|
|
- allahım başımıza harbiden taşlar yağacak dedirtiyor insana.
gereklilik açısından bakılırsa, tekerleğin icadı* ndan sonraki en önemli gelişme.
(bkz: @1485669)
(bkz: teknolojinin japonları bozması)
(bkz: japon erkeklerindeki farklı eğilimler)
(bkz: http://www.internethaber.com/...)
- (bkz: 75b ölçüsünde memeye sahip erkek olmak)
(bkz: erkeklerin memelerinin büyümesi)(luto, 22.11.2008 19:12 ~ 19:12)
- bi erkekte el dolduracak bir göğüsten sonra görülebilecek daha kötü bir şey varsa o da sarkmış bi göğüstürden yola çıkarak anlamlı bulsam da bir daha düşünüp daha kötüsünün sütyenli bir erkek olduğuna karar verdim.
(görsel: erkek sütyeni/39327)
erkeklerin kadın modasını takip ettiğinin farkındayız da bu kadar özenti de pes yani...
(bkz: japon yapıyor kardeşim)
(bkz: japondur ne yapsa yeridir)
- henüz mantığını çözemediğim icat.hadi kadınların göğüsleri sarkıyo , bu yüzden ihtiyaç hissediyolar.peki erkeklerin bahanesi ne? çok rahat deniyo , nası bi rahatlık bu? nereni rahatlatıyo? ayrıca görüntü bakımından da çirkin.anlamadım ben bu işi...
- (bkz: jinekomasti)
- fazla zekanın zararlı olduğunu kanıtlar.
- (bkz: seinfeld)
- şakası bile komik cisim.cisim de değil de.. işte öyle bir şey. tanımlayamadım bile o derece kötü.
hormonal durumlardan dolayı kullananları tenzih ederim onlara lafım yok ama bu işi fantezik boyuta, füberseksüelliğe falan bağlayan zihniyeti burda kınıyorum. ayrıca sevgililerinin sütyen kopçalarını açamayan erkeklere böyle bir ürünü nasıl kullandırmayı düşünüyorlar acaba?
- (bkz: ama neden)
- japon kültürüne aşina biri olarak diyebilirim ki, japonlarda gizli bir ibnelik olduğunu zaten biliyorduk. en masum çocuk animelerinde bile eşcinsel çiftler, travestiler. hatta çok çok sevdiğim bir anime olan ouran high school host club'ta baş karakter olan kız*, erkek gibi bir şeyken, bunun babası bildiğin travestiydi. ha onun giydiği erkek sutyeni değildi ama. normal sutyendi. (asıl amaçlar için kullanılanından)
mantığını kavramaya çalışmıyorum, ezberleyip geçiyorum da; cidden çocuk emzirmiyorlar bir şey yapmıyorlar. erkekte meme olmasının mantığı nedir amına koyim diye sormadan da edemiyorum. neyse haddime düşmüyor. dostum sevtap demişsin mehmet çıktı esprisini de yapmayacağım bir daha.
erkekleri mutlu etmesi gereken haber bence bu. japon yapıyor kardeşim. 75b ölçüsünde memeye sahip erkek olmaktan utanmaları gerekmiyor artık. göğüslerini gere gere gezebilecekler. scud füzeleri gibi. asdklajsldk ahah tutamadım kendimi pardon. o değil de, bunların cupları falan var yalnız. o karışık biraz. ben bile çözemedim. şimdiden kolay gelsin diyorum. giri boyunca kafamı kurcalayan bir soru vardı, sormazsam içimde kalacak; bunu yapan bunu da yaptı mantığına dayanarak soruyorum: baby doll da satıyor muymuş bunlar?(usako, 22.11.2008 19:49 ~ 19:51)
- etekten sonra epey geç kalmış bir buluştur.
- olmaması olmasından; kullanılmaması kullanılmasından iyi olan ucubik buluş.
(iussy, 22.11.2008 23:41)
- (bkz: ibnedir ibne)
- (bkz: yok deve)
- "erkeklerin göğsü sarkmıyor" diyenlere yazın plajlarda kilolu olan erkeklere bi bakmalarını öneririm. özellikle yaşını başını almış olanlara. belli bi yaştan sonra her göğüs sarkar. hatta silikonlu olan bile sarkar, ha döşet titanyumu memene o zaman sarkmaz, o ayrı. sözün özü erkek sütyeninin mantığı bu sanırım. ayrıca her erkekte göğüs kası yok, bu sütyen sayesinde sanki kas varmış gibi görünebilir. ortaokul kızından hallice göğüslerini büyütmek için bi beden büyük sütyen alıp, içine pamuk tıkan kız sayısı tahmininizden fazla. erkekler için de benzer bi şey düşünülmüş. bana o kadar abes gelmedi. japon yapıyor abi.
(fb, 22.11.2008 23:55 ~ 23:57)
|