belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · sözlük yazarlarının itirafları
  2. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  3. · kurban bayramı vahşeti
  4. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  5. · disko kralı
  6. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  7. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  8. · gökkafes itüye verilsin kampanyası
  9. · sabancı üniversitesi

erkek hastalara sezaryenle doğum yaptırmak  

1. emniyet birimlerinin 'şifa 58' adını verdiği operasyonla sağlık sektöründe yapılan yolsuzluklardan birinde karşımıza yolsuzlar tarafından yapıldığı söylenen akıl dışı bir devlet dolandırma yöntemi olarak çıkan şey. paranın yüzü sıcaktır diye saçmalarsan haliyle türk polisi yakalar.

http://www.radikal.com.tr/...
    (chixculub, 15.03.2008 12:50)
  2. (bkz: çıkacak yer yok biz de yardık)
    (talisman, 15.03.2008 12:56 ~ 15:06)
  3. (bkz: bana bunlarla gelmeyin)
    (ageylan, 15.03.2008 13:24)
  4. arnold shawvhjsbsjhadhger'in saçma bir filminin konusu.
    (anne ben itülü oldum, 15.03.2008 13:31)
  5. yalan.

haberi okudum. 14 mart tarihinde tıp doktorlarına nereden çamur atılacak diye beklerken bu haber! beni pek şaşırtmadı.

ben size olanlanı söyleyeyim.

hiçbir doktorun ki hehe hele bu doktor kadın hastalıkları ve doğum uzmanı ise böyle angutça işlenecek içinde para ilişkisi bulanacak bir olaya karışıp gelir açığını kapatmaya ihtiyacı olmaz. bir kadın hastalıkları ve doğum uzmanı zaten nerden baksan aylık geliri "erkek hastasına sezaryan yaptırıp" sigortadan alacağı paraya bakmadan dudak uçuklatacak cinsten olur.

işin içinde medikal firmalaları ve yardımcı sağlık personeli de bulunmakta. doktorların kayıtlarıda olan hastaları bunlar dikkat etmeden alıp. kullanılan malzemeler kısmına sezaryan malzemelerini de eklemiş olabilrler ki kesin böyledir bu. e tabii hastanın cinsine tanısına pek dikkat etmeden yaptıkları bu extra malzeme kullanıldı eklemeleri bir yerlerden patlak verecekti.

ancak en sonunda bu hastalar ilgili doktorların kayıtlı hastaları olduğu için hemen doktora "gel bakalım" denilmektedir. bir doktorun kaşesini elde etmek veya kopyasını yaptırmak hiç de zor işler değildir. günde onlarca evrağın altına kaşe basan bir doktorun kaşesini çoğaltırken kimse size diplomanızı getirin demez.

devam edin bakalım. doktorları üç kuruşun peşinde koşan hileci düzenbaz, çete kuran kısacası kendinizde bulunup da başkalarında da görmeyi istediğiniz sıfatlarla yaftalayın. devam edin... durmayın. bir gün akciğer nakli gerekirse katledilen dr. kalaycı'nın ruhu medyamıza yerdımcı olur.

ya da doktorların espri anlayışı canınızı sıkarsa, sıkın kafasına bi şarjör mermi, bak bi daha espri yapabiliyor mu? ne de olsa doktor müsvettesi değil mi? hem zaten o doktora dadünyanın parasını döküp yanına öyle gelmediniz mi? bu ne biçim profesyonellik? yani o kadar para verip muayene olacağınız doktor espri yapınca "hmm bu doktor olsa olsa doktor müsvettesi olabilir bi deha bu doktora muayene olmayayım" demek yerine hemen kafasına mermiyi sıkarak toplum sağlığını da düşünmek yapılacak en doğru davranıştır zaten.

devam edin... bekliyoruz.
    (jitankea2a, 15.03.2008 15:04)
  6. olsa olsa sağlık sistemimizdeki çarpıklığın, sağlık sistemimizin uydurukluğunun ve zayıflığının bir kanıtı olarak tarihe geçecek olaydır. kalkıp hekimleri suçlu ilan etmek ancak ve ancak sivrizekalılık ile açıklanabilir.
    (memento, 15.03.2008 15:17 ~ 15:18)
  7. inandırıcı gelmeyen hede. adam illa çalacaksa ona göre de bir kılıf hazırlar. ordan uydurur burdan uydurur en son bi oluruna bağlar. böyle şak diye kendini ele verecek münasebetlerde bulunmaz. benim doktorum işini bilir.
    (ekraba, 15.03.2008 15:48)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil