belki ilginizi çeker
  1. · g noktası uzmanlığı
  2. · hayat erkeği
  3. · yorgan altı misyoner
  4. · türk kızları gitsin hedehödö kızları gelsin
  5. · uzun süre sevişmeyen kadınların çirkinleşmesi
gündem
  1. · ezel
  2. · zongul ducks
  3. · prison brake
  4. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  5. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  6. · yasaklanması gereken şeyler
  7. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  8. · ayrılık şarkısı
  9. · alıştıra alıştıra söylemek

erkek genelevleri  

1. avrupa’da ilki isviçre'de leibstad’ta “angels (melekler)” adı ile 2001 yılında açılmış olan genelevlerdir. bunun dışında herhangi bir yerde açılıp açılmadığına dair bir bilgiye ulaşamadım. bu genelevin de halen hizmete devam edip etmediğini bilmiyorum. o zamanki paralara göre genelevde hizmetler, 40 isviçre frangı tutarındaki masajdan başlayıp kadınların her türlü taleplerinin karşılandığı 600 franklık hizmetlere kadar değişiklik göstermekteymiş.

ancak açan kişiler bile kadınların beklentilerinin erkeklerden farklı olması nedeniyle genelevin başarısı konusunda şüphe içerisindeymiş. ama kadınların da eşit haklara sahip olmalrından yola çıkarak böyle bir işe giriştiklerini söylemişler.

türkiye'de ise böyle bir şeyin olabileceğini kestiremiyorum. ama açılsa tek bir şeyden eminim ki o da genelevde kadın başına yaklaşık 20 hayat erkeğinin düşeceğidir. ancak türkiye'de işler jigololuk müessesesi üzerinden yürüdüğü için ve açılsa bile yılda sadece 12 kadın ziyaret edeceği için ölü yatırım olacağı kesindir. isviçre'dekiler bile şüpheliyse, bize hiç uymaz.

not: ukteydi ama ukteciyi unuttum. biyolojiksaat olabilir. değilse kusuruma bakmasın kimse.
    (diazepam, 18.12.2008 14:04 ~ 14:27)
  2. türkiye'de beklenmesinin aptallık olacağı oluşum. zaten ülkemizde kadın başına 3 erkek, veren kadın başına ise yaklaşık 300 erkek düştüğünü yüksek zekam ve süper sonik tespit yeteneğim sayesinde sizlere söyleyebilirim. ülkemde bir erkeğe bir kadın tarafından henüz tecavüz edildiğine dair haberle karşılaşmadığım sürecede böyle bir kârhanenin de açılmasının imkansız olduğunu bilmekteyim.

(bkz: çok zekiyim)
    (bkz: kendisiyle taşşak geçen yazar)
    (oyunbozan, 18.12.2008 14:25)
  3. erkeğin iyisinin zor bulunduğu bu devirde türkiye'de açılsa tutması gereken, ancak bilinen sebeplerden ötürü tutamayacak oluşum.

yorgan altı misyoner ön sevişme anlayışından uzak erkekleri, 3 dk öpüşme, 2 dk bacak okşama, 1 dk göğüs sıkmayı ön sevişme sanan erkekleri, 'kızlar kolunu, başını, kaşını, kıçını, her yerini alsın biz ayı gibi gezelim' erkeklerini, 'türk kızları gitsin hedehödö kızları gelsin' erkeklerini, 'seks erkekler için bi' ihtiyaç, kızlar için olmasa da olur' erkeklerini, 'bekaret de bekaret' erkeklerini, 'benim pipim 65 cm höhöhö'*** erkeklerini, 'türk kası bu hahaha' derken eva longoria'yı gösterip 'sen de böyle olsana' diye buyuran erkekleri geçtim kaç erkek body shop'tan masaj yağı alıyor bu ülkede? kaç erkek sevgilisine striptiz yapar ya da, bu kadının fantezisiyse bile?* kaç çift saatler süren ön sevişme yaşıyor? kaç kadın gerçekten orgazm olabiliyor?

http://www.radikal.com.tr/...
    haberde sabah yatağa kahvaltı* getirildiği yazıyor. duygusal tatmin de unutulmamış hem. hal böyleyken, genelevlere karşı olmayan biri olarak, kadının da ihtiyaçları/beklentileri doğrultusunda işletmelerin açılması çok doğru geliyor bana.

son olarak, kadınlar yatakta süper, erkekler öküz demiyorum ben. insanlar birbiriyle tanıdıklaştıkça* konuşulması/anlatılması/istenmesi daha zor oluyor bu ülkede, kendi gözlemime dayanarak söylüyorum tabii bunu. insanlar rahatça istediklerini söyleyemedikleri gibi, isteklerin yapılması da güçsüzlük olarak karşılanabiliyor sanırım bazen. hem zaten erkek adam striptiz mi yapar hiç?*

iyisi mi, erkek genelevleri de olsun, bayanlar da rahatça rahatlasınlar*, dimi ama kuzum?

anlamayanlar/anlatamadıklarım için ps: eksileyin, buyrun; egonuzu* yirim sizin..
    (andromeda, 18.12.2008 15:11 ~ 15:21)
  4. erkeklerin çevre yoluna çıkması gibi bir şeydir. o çıkanlarda parası bitmiş öğrenci evi sakinleri olabilir.
    (myster, 18.12.2008 15:13)
  5. linkte haberi olan genelev.

http://www.radikal.com.tr/...

fakat 2 yıl önce kapanmış sanırım.

ayrıca;

(bkz: g noktası uzmanlığı)

(bkz: dizel motor ustası)

*

ne swh'i ya, hahaha daha çok..
    (andromeda, 19.12.2008 13:08)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil