erkeğin iyisinin zor bulunduğu bu devirde türkiye'de açılsa tutması gereken, ancak bilinen sebeplerden ötürü tutamayacak oluşum.
yorgan altı misyoner ön sevişme anlayışından uzak erkekleri, 3 dk öpüşme, 2 dk bacak okşama, 1 dk göğüs sıkmayı ön sevişme sanan erkekleri, 'kızlar kolunu, başını, kaşını, kıçını, her yerini alsın biz ayı gibi gezelim' erkeklerini, '
türk kızları gitsin hedehödö kızları gelsin' erkeklerini, 'seks erkekler için bi' ihtiyaç, kızlar için olmasa da olur' erkeklerini, '
bekaret de bekaret' erkeklerini, 'benim pipim 65 cm höhöhö'
*** erkeklerini, '
türk kası bu hahaha' derken
eva longoria'yı gösterip 'sen de böyle olsana' diye buyuran erkekleri geçtim kaç erkek body shop'tan masaj yağı alıyor bu ülkede? kaç erkek sevgilisine striptiz yapar ya da, bu kadının fantezisiyse bile?
* kaç çift
saatler süren ön sevişme yaşıyor? kaç kadın gerçekten
orgazm olabiliyor?
http://www.radikal.com.tr/...
haberde sabah yatağa kahvaltı
* getirildiği yazıyor. duygusal tatmin de unutulmamış hem. hal böyleyken, genelevlere karşı olmayan biri olarak, kadının da ihtiyaçları/beklentileri doğrultusunda işletmelerin açılması
çok doğru geliyor bana.
son olarak, kadınlar yatakta
süper, erkekler
öküz demiyorum ben. insanlar birbiriyle tanıdıklaştıkça
* konuşulması/anlatılması/istenmesi daha zor oluyor bu ülkede, kendi
gözlemime dayanarak söylüyorum tabii bunu. insanlar rahatça istediklerini söyleyemedikleri gibi, isteklerin yapılması da güçsüzlük olarak karşılanabiliyor sanırım bazen. hem zaten erkek adam striptiz mi yapar hiç?
*
iyisi mi, erkek genelevleri de olsun, bayanlar da rahatça rahatlasınlar
*, dimi ama kuzum?
anlamayanlar/anlatamadıklarım için ps: eksileyin, buyrun; egonuzu
* yirim sizin..