belki ilginizi çeker
  1. · güzel seksi akıllı namuslu iyi sevişen kadın
  2. · erkeğimin geyşası olurum
gündem
  1. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  2. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  3. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  4. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  5. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  6. · kar yağarken hissedilen duygular
  7. · ugg
  8. · the used
  9. · kalite kontrol

erkek dediğin beni sahiplenmeli  

1. "biri bana baktı mı hemen bana sarılmalı, gerekirse adamı dövmeli.. ama beni de çok sıkmamalı yağğni, mesela arkadaşlarımla çıkmak(!) istediğimde höt dememeli, sonra eski sevgilim cenk arada bir beni öpebilir, ona da ses çıkarmamalı.. evlendiğimizde ben ona yemek yapamayabilirim alışverişte olduğum için ama beni bunun için terk etmemeli.. iki tokat atarsa da evliliğimiz bitmez.." deme potansiyeline sahip, arzulu bir hippopotam kıvamındaki kadının cümlesi..

(bkz: ukte)
    (dirtypain, 25.03.2007 16:14 ~ 30.07.2007 17:31)
  2. erkek dediğin öyle olsun, böyle olsun diye buyurmayı seven kadınların başucu cümlelerinden biri. ama azıcık sıkışınca "erkek değil misiniz hepiniz aynısınız!" diye çemkirebiliyorlar*, o ayrı.

madalyonun diğer tarafı için:
    (bkz: güzel seksi akıllı namuslu iyi sevişen kadın)
    (virgül, 25.03.2007 16:31 ~ 16:53)
  3. (tazmanya canavarı, 25.03.2007 16:44)
  4. demet akalın'ın gelecek albümünde çıkış şarkısı olabilecek potansiyeldeki söz.
    (ateşli koala, 25.03.2007 17:14)
  5. erkek dediğin..
    erkek dediğin yanında hatuna yan gözle baktırmaz.
    erkek dediğin hesabı daima kendisi öder, bayana hesap ödetmez.
    erkek dediğin seni geç vakit eve bırakır.
    erkek dediğin seni kıskanır.
    erkek dediğin sana çiçek almaktan gocunmaz.
    erkek dediğin eski sevgilinle arkadaş olmalı.
    erkek dediğin senle alışverişe gelmeli.
    erkek dediğin sana yemek yapabilmeli.
    erkek dediğin dışarıya maço, sana yumuşak olmalı.
    erkek dediğin seni ders bitiminde sınfın kapısından alır, yine ders başlıyınca sınfın kapısına bırakır.
    erkek dediğin ...
    erkek dediğin diye gider bu cümlelerin devamı da unutulan bişey vardır, karşındaki erkek olmadan önce insandır, ve allahın ona bahşetmiş olduğu bir kaç farklı özellikle bu sölenenlerin hiçbirisini yapmak gibi bir mecburiyeti yoktur. kadın olmanın ve erkek olmaını yüklediği farklı sorumluluk alanını hayatının her adımına yansıtmış kız guruhunun cümlesidir bu. isteyen sahip olunmak isteyen kızla beraber olur, sahip olur(!), isteyen de sahip olma ve ya da sahip olunma gibi kavramların eşyalara verildiğinin farkına varır.
    (blungel, 25.03.2007 17:22 ~ 17:23)
  6. sahiplenirken şikayet edilirse sonrasında erkek küstürülür ve umursamaz bir tavır takınmaya itilirse, sahiplendiği zamanlar mumla aranır.
    (klasik müzik dinleyen dr lecter, 25.03.2007 17:26)
  7. (bulamadım, 25.03.2007 17:40)
  8. sinir bozucu sözlerden biri...erkek dediğin türevlerinden...ulan her işi erkeğe bırakıyorlar...erkek dediğin sahiplenmeli,erkek dediğin rahat bırakmalı,erkek dediğin kıskanmamalı,erkek dediğin maço olmalı...yok ki bir ortası bunun,sonra sen birşeyleri yoluna koymaya çalışıyorsun neymiş dengesizmişim idare edemiyormuşum...buyrun idare edecek varsa...
    (lunatic, 11.02.2008 01:40)
  9. bugüne kadar sahiplenilmemiş kadın arzusu. sahiplenildikten sonra görürüz, nasıl kulaç ata ata uzaklaşmak istiyor bu girdaptan, boğulma korkusuyla.
    (tatalu, 08.03.2008 18:04)
  10. kadınların özellikle gönül ilişkilerindeki yanardöner ruh hali göz önüne alınırsa ters tepebilecek istek.
    (a day in the life, 08.03.2008 18:13)
  11. hesabı ve ekstremi ödesinin kibarcası gibi bir izlenim yaratan kelimeler bütünü.
    (just call me daydreamer, 08.03.2008 18:26 ~ 09.03.2008 13:54)
  12. (kurdeşendöken, 28.03.2009 00:17)
  13. "sevmek sahiplenmenin en güzel biçimidir herhalde, sahiplenmek ise sevmenin en kötü biçimi." *
    (odo, 29.05.2009 00:25)
  14. erkeklerin esasen erkekten beklenenin ne olduğuna dair en ufak bir fikirlerinin olmadığını görmemi sağlayan cümledir. zira başlıktaki girilerde kadınlar adına yazılan isteklerin ne kadar da klişe ve ezbere olduğu görülmektedir. ayrıca eğer ki öyle olsun böyle olsun diyor bu kadınlar hep suçlaması yapılacaksa, er yazarlara yatak mutfak sokak triosunu hatırlatmak isterim. çok ayıp.
    (lazarus, 29.05.2009 00:47 ~ 11:20)
  15. (dis, 29.05.2009 01:05)
  16. kadınlar hayvan mıdır ki sahiplenme ihtiyacı duysunlar? dedirten cümle.
    "benim hayalimdeki aşk, iki insanın birbirini sahiplenme duygusundan çok daha öte bir şey." (bkz: nietzsche)
    (phantom of the ophelia, 29.05.2009 01:08)
  17. genellikle kokoş kızların hayalindeki erkek modeli.

onlara göre erkek dediğin "hött" dedi mi susturucak, sahiplenicek, "maço" olucak, "gülüm" diye hitap edicek ama bunları yerine ve zamanına göre yapmasını da bilicek-mişş. işte en önemli nokta burası. "yerine ve zamanına göre" ama o yer ve zaman neresi henüz kendileri de bilmiyorlar.
    (bir martıyım ben, 29.05.2009 01:13)
  18. sevdiğini kollarsın, ona zarar gelsin istemezsin... evet, maalesef gece yarıları sokaklar kadınlar için çok tekin sayılmaz. aklın kalır, eve bırakmak istersin... ama "sahiplenmek" de nesi yahu?

(bkz: tapu senedi lazım mı abla)

yok gerçi, kadın menkul mal sayılır, taşınabiliyor ya... hasbinallah fesuphanallah...
    (annakarenin, 29.05.2009 01:19)
  19. maço erkeklerden nefret eden ama aslında deli gibi bu tip bir erkek isteyen bir dişinin dengesiz sözleridir
    (indrowus, 29.05.2009 01:19)
  20. beni çok boğuyorsun sıkılıyorum ilişkimiz laçkalaştı biraz ara mı versek diyen kişilerdir aynı zamanda...
    yaşadıkları çelişkiler yumağını kimsenin çözemeyeceği kişi grubu da olabilir...fazla ciddiye alınmadan aradaki sınır hat çizgi işte her ne ise korunmalıdır...
    (jelibon murjaaaa, 28.09.2009 02:42)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil