kız arkadaşından fazla yüz bulmuş olan kişicanın yapacağı hareket.
(bkz:
yüz verdik ayıya geldi etti halıya)
ilginç bir şekilde başımdan geçen olaydır.
kız arkadaşımla beraber istiklal'de ilerliyorduk.meşhur ayvalık tostçusu'na girdik.iki sosisli söyledik.çıktık üst kata.ye babam ye."bu yemeğin üzerine bi sevişmek iyi gider lan" dedim,"olur" dedi,gittik kızın evine..öpüşüyoruz hafif hafif.birden "midemde bi ağrı var benim" dedi,tuvalete koştu.."acaba slip giydim ondan mı" diye düşündüm.birden benim de midem sancılanmaya başladı,"o da slip giymiş heralde" diye iç geçirdim."yok lan ne alaka" diye kendime geldim ve ayvalık tostçusu'nda yediğimiz sosisli geldi aklıma..koştum tuvalete,"aç la kapıyı" diye yumrukladım,açmadı "olmaz" dedi."la beraber yedik beraber sıçacaz bu boku" diye bağırdım,yok,açmıyor allahsız.ne yapacağımı şaşırdım.sonra aklıma çok iyi bi fikir geldi."sana gördükçe beni hatırlayacağın bir şey bırakacam" dedim,soyunmaya başladım ve halıya bir güzel sıçtım."hah şimdi dersini almıştır" diyecekken bir de baktım ki halıda mükemmel bir desen oluşmuş..baktıkça içi açılıyor insanın..kız arkadaşım çıktı tuvaletten.halıya baktı,"ayy uuut çok tatlısıınn..bu halıyı hiç yıkamayacağım" dedi."ananı skeyim kzım senin" dedim,kaçtım gittim..
işte o zamandan beri küskünümdür halı imalatçılarına..neden derseniz,bilmiyorum,bilemiyorum...
sıfatının eski erkek arkadaş olark değiştirilmesine neden olacak durum.
(thyme, 21.03.2006 01:48 ~ 22.03.2006 01:09)
gülümseyerek "kafama sıçsaydın aşkım" denilebilir böyle bi olaya...
amerikan ordusunda savaş pilotu olan erkek arkadaş için normal, hatta ondan beklenilmesi gereken hareket. trilyon dolarlık savaş endüstrilerinin ürettiği uçaklarla durmadan uçaksavar, askeri üs diye sivilleri vuran insanların değil deliği tutturmak, banyoyu isabet ettirmelerini beklemek iyimserlik olurdu. evinizde bunu yaptıysa kızıp yadırgamayın, muhtemelen kendi evinde de tuvaleti tutturamıyordur, yani bilerek yapmamıştır.
gazeteyle poposuna vurulmalı ve sertçe "hayır!" denmelidir. sabah ve akşam on beş dakika dışarıda dolaştırılması sorunu büyük ölçüde çözecektir.
(bkz:
zoofili)
ailenizle tanışma merasimi esnasında beraber yapılan yaz tatilinden söz etmesiyle eş değer durumdur.
- okan sıçtın salondaki halının ortasına, ne kokusu çıkar ne lekesi...
(celibon, 10.09.2007 20:58 ~ 21:10)
söz konusu çiftin köpek olduğu söylenmemiş bir haber için oldukça sansasyonel bir başlık. ama ayrıntılarda söylemek lazımdır, ayıptır.