erkek arkadaşın ev arkadaşına aşık olması   

adana çık aradan

1. olası bir durumdur. bu durumda ev arkadaşınız orospu erkek arkadaşınız da orospu çoçuğudur. ne yaparsanız yapın sadece üzülürsünüz. sonunda evi onlara bırakıp terkedersiniz.
    (kızkurusu, 09.09.2007 03:38)

2. (bkz: kız arkadaşınızın ev arkadaşınıza aşık olması)
    (the artful dodger, 09.09.2007 03:47)
  3. kız öğrenci evlerinin en acayip olaylarından biridir aynı zamanda olmazsa olmazlarındandır. zaten doğuştan kıskanç olan bu varlıkların aynı eve tıkılınca duyguları daha da depreşir. eve birinin sevgilisi geldimi bi anda hal ve hareketlerinde farklılıklar meydana gelir. kimin daha güzel yemek yaptığından ya da kimin ev işlerinde daha iyi oldukları konusunda inceden tartışırlar. kızlar arasında bu tür çekişmeler artık erkeklere çekici mi geliyor nedir veyahut da ''aha bak bu model daha iyiymiş bunu seçeyim bari'' mi denir içten içe bilemiyorum. ama bunu gerçekleştiren erkeklere allah akıl fikir versin demek istiyorum. dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak diye ben buna derim. sonuçta mutluluk imkansızdır. eski sevgilinle yenisi bozuşur. sonra bunlar bozuşunca aynı evde oturmak istemezler. yeni sevgilin evden ayrıldığı için morali bozulunca senle arası açılır. sonra eski sevgilinle yeni sevgilin barışıp senin arkandan atıp tutarlar sende ortada göt gibi kalırsın. ya da böyle bişey işte..
    (donnie darko, 09.09.2007 04:02)
  4. artık size o evde yer olmadığının kanıtıdır..
    (mcduman, 09.09.2007 12:24)
  5. (bkz: yalnız yaşamanın ayrıcalıkları)
    (quenya, 09.09.2007 12:42)
  6. (bkz: üçüncü sayfa haberleri)
    (sirona, 09.09.2007 13:20)
  7. cosmo girl kapak yazısı gibi duruyor.

"erkek arkadaşınızın ev arkadaşınıza aşık olmasını önlemenin en renkli 10 yolu" *
    (twinkle, 09.09.2007 13:53 ~ 13:54)