belki ilginizi çeker
  1. · kız arkadaşın eski sevgilisi orospu çocuğudur
  2. · kız arkadaşın eski sevgilisi godoştur
  3. · kabız olmuş afrika leyleği gibi tespit yapmak
  4. · kadın kadının kurdudur
  5. · sevgilinin eski sevgilisi
gündem
  1. · disko kralı
  2. · sözlük yazarlarının itirafları
  3. · yeşim salkım
  4. · aklidengegorecelibikavramdir
  5. · ahmet kaya
  6. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  7. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  8. · bok yedi başı
  9. · hikmet bila

erkek arkadaşın eski sevgilisi orospudur  

sayfa  / 3
  1. bir kızın gözünde her zaman için doğru olan önermedir. isterçirkinolsun ister güzel... akıllı yada salak... isterse çok iyi bir insan olsun !!! sonuçta eski sevgilidir, ve sizin adam onu sevmiştir bi zamanlar !!!

kesinlikle orospudur!!!

mecbur kalınır da arkadaşlarla dedikodusu yapılması gerekirse ismiyle hitap edilmez ! ''o orospu var ya'' denir . demeyen kız , kız değildir !!!

zorunlu edit: başlığın aslı ''`bir kızın gözünde erkek arkadaşın eski sevgilisi daima orospudur`'' olmalıydı, ama 50 karakter maalesef..
    (j butterfly, 30.08.2007 11:26 ~ 22:39)
  2. (bkz: kız arkadaşın eski sevgilisi orospu çocuğudur)
    (damda deli var, 30.08.2007 11:30)
  3. (bkz: kabız olmuş afrika leyleği gibi tespit yapmak)

yine, yeni, yeniden..
    (insomniaque, 30.08.2007 11:45)
  4. bazen gerçekten böyle bir şey olabiliyor. hatta bunu erkek arkadaşınız ve onu7n ailesi bile kabul edebilir. kız gönüllü o.rospulardandır. hatta erkek arkdaşın ondan ayrılmasının sebebi de bundan başkası değildir.
    (chakıl, 30.08.2007 11:54)
  5. kadının en büyük düşmanının yine kadın olduğunu gösteren önerme. çok iyi insanlara "orospu" dendiği gibi *, gerçekten bu sıfatı hak edenler de vardır. bunun için de: (bkz: kadın kadının kurdudur)
    (fb, 30.08.2007 12:02)
  6. ezik kız davranışıdır. komiktir.
    eski erkek arkadaşımın yeni sevgilisinin bana orospu demesiyle bana giren çıkan olmayacaktır fakat orospuluğunu görmediği halde ona bu lafı yakıştıran kızın seviyesizliği ve adabı eski erkek arkadşımın gözünden de kaçmayacaktır.
    (drummy, 30.08.2007 12:08 ~ 01.09.2007 14:21)
  7. her zaman geçerli olmayan şey.
    bazen pek güzel geçinilebilen biri olabiliyor, eğer erkek arkadaşınıza ve sevginize güveniniz tamsa.
    (ay cadisi, 30.08.2007 12:18 ~ 12:19)
  8. değildir efendim. kesinlikle yanlış bir önermedir diyemem ama savunmasını 'erkek arkadaşın tüm eski sevgilileri bidibidi orospudur' diye yapan bir insanın yapacağı önermeler genelde yanlış olur. güvenmeyiniz, önleminizi alınız, bu kişilere daha dikkatli yaklaşınız.

aslında komik olan nokta, bu önermenin eski kız arkadaşla pek de ilgili olmamasıdır. keza önermeyi yapan kişi, sevgilisinin eski kız arkadaşıyla ilgili cümlesine 'o orospu' diye başlayan yeni sevgilidir.

ha bir de eskiden pezevenk osman abi vardı bizim mahallede. sonradan noldu bilmem ama bir sözü vardı onun: "para için kıçını vermedikten sonra kimseye orospu deme."
    pezevenkti falan ama iyi adamdı be.
    (arkhe, 30.08.2007 12:25 ~ 12:29)
  9. tüm benliğimle katıdığım doğru önermedir. orospudur,kaltaktır,adidir,aşağılıktır,basittir,acizdir,çirkindir. eski sevgilisi olmasınada gerek yoktur. etrafındaki hatta onun yanından geçen kızlar dahi orospudur. hatta ve hatta yanından geçerken dönüp bakanlar orrrrrroooossssspuuunun dahada ötesindedir. ohh be...

(bkz: küfür edince rahatlamak)
    (hımhımdahımhım, 30.08.2007 12:27)
  10. aynı mantıkla kız arkadaşın eski sevgilisi pezevenktir... ulan? yoksa? hassiktir!
    (eksiksizuyum, 30.08.2007 12:31)
  11. erkek arkadaşın eski sevgilisinin orospu olması sizin erkek arkadaşınızı ne kadar sevdiğinizle orantılıdır.erkek arkadaşınızı seviyorsanız fakat öyle uğruna yemeden içmeden falan kesilecek bir durumunuz yoksa kız sadece ''kaşar'' ne bileyim ''mal'' olarak da adlandırılabilir.haa yok ben bu adamı deli gibi seviyorum,ne erkek arkadaşı o benim sevgilim,sevdiğim,ruhum diyorsanız o eski sevgili orospunun 3 adım önden gideni hatta hiç geri düşmeyenidir.aynı zamanda orospu derken ''orrrrosssspuuuu''diye uzatılması da iç rahatlığı açısından faydalı olacaktır.
    (rampada lambada, 30.08.2007 14:10)
  12. (bkz: evet)
    (quenya, 30.08.2007 14:15)
  13. kendisi de en nihayetinde birinin eski sevgilisi olması itibariyle,bu cümleyi sarfeden şahsın da sözkonusu sıfatı bileğinin hakkıyla hakettiği önermedir.
    (eva, 30.08.2007 15:38)
  14. erkek arkadaşımın eski sevgilisi orospudur: e*x=>0xe
    erkek arkadaşım orospuları sever: (v*x=>0x)=>sex
    erkek arkadaşım beni sever: seb
    o halde ben orospuyum: [e*x=>0xe(ve*)(v*x=>0x)=>sex(ve*)seb]=>oh

(bkz: ok lets go)
    (zoser, 30.08.2007 15:44 ~ 16:19)
  15. eski erkek arkadaşın yeni kız arkadaşı orospudur şeklindeki mantıkla bağdaştırırsak bütün kızlar orospu olmuş oluyor. hiç hoş değil.
    (havuç varyermisin, 30.08.2007 15:53)
  16. tümevarımla sonu felakete varan önerme
    (togisama, 30.08.2007 16:00)
  17. gördüğüm en iğrenç önermelerden biri. hatta onun da ötesinde bir şey. ( şu an yüzümü buruşturuyorum. görmüyorsunuz.) bu yaklaşımla gidersen ayrılınca sen de aynı damgayı yer misin? yersin. (sırf bunun için bile elin kızına hakaret etmem valla.) yada zaten birilerinin eski sevgilisi olmandan kaynaklı bu damgayı çoktan yemiş misindir? yemişsindir. yok ya. valla böyle saçmalıklar bana göre değil. yada eski de olsa hayatımda bir süreliğine var olmuş insanın, bana bu damga vurulduğu anda sessiz kalmayacağına inancım tam olduğundan olsa gerek bu denli rahat konuşmam. ne yeni sevgilisinin, kendisini bana laf söyleyecek kapasitede görececeği bir insan soktum hayatıma. ne de erkek arkadaşımın eski sevgililerine hakaret ederek kendi kendimi tatmin edeceğime inandım. bomboş bombok bir davranıştır bu. özgüven eksikliğidir. bildiğin ezikliktir yahu.
    (gaia, 30.08.2007 20:26)
  18. bilimsellikten, bir hipotez olmaktan uzak kaba etten sallanan ve bir ogo tatmin aracından öteye geçmeyen bir önermedir.

(bkz: vah vah)
    (bkz: küfür edince rahatladın mı bari)
    (purplepain, 30.08.2007 20:31)
  19. o anki sevgilinin erkekten ayrılmasıyla eski kızla birlikte paylaşmak zorunda kalacağı sosyal statünün tanımlanması olarak kabul edilebilen cümle.
    (the godless endeavor, 30.08.2007 21:41 ~ 21:41)
  20. "buyrun benim"

pardon yanlış başlığa geldik sanırsam.

(bkz: bu ne lan)
    (bkz: titre ve kendine gel)
    (neverlander, 30.08.2007 22:27)
  21. (bkz: orospu ne ya)
    (pufderti, 30.08.2007 22:32)
  22. "aman allahım bunu diyenler hiç eski sevgili konumuna düşmediler mi bu nasıl bir kompleks yapma dert etmedir" diye içimde uyuyan yılanı uyandıran ve sövmesine sebep olan söylem.
    sevgili hırsından kudurmuş hanım kızlarımız,adam şuan sizi seviyor işte mutlu olsanıza yazık günah değil mi eski sevgiliye?hem bu cümledeki silik özne olan adam sizin tüm eski sevgililerinize ibne dese "ama aşkııım ben şuan seni seviyorum bunu bilmiyor musun öyle deme sana hiç yakışmıyoor" tipi cümleler kurup bu adamlara çizmeli kedi bakışları atmıyor musunuz?yoksa siz de onunla birlikte tüm eski sevgililerinize ibne mi diyorsunuz?kadın milletinin hırsının huyu kurusun.
    ayrıca (bkz: sen koru yarabbim)
    (bkz: evlerden ırak)
    (bkz: genellemenin dayanılmaz hafifliği)
    (liselle, 30.08.2007 22:38 ~ 22:40)
  23. popülasyondaki oruspu(?) yüzdesini fırlatacak,aslında olmayanın bu mantıkla kalmayacağı ;kişiliği oturmamış-tanımadığı bir kişi adına bu kadar kesin ibare kullandığına göre,tek suçu eski bir yaşanmışlık-aslında kendini küçülttüğü,asmacı-kesmeci bir zihniyetin cümlesidir.

cümlelerimiz çoğunlukla bizi çizer,başkalarını değil.
    (biyolojiksaat, 30.08.2007 22:39 ~ 22:40)
  24. (bkz: kız arkadaşın eski sevgilisi godoştur)

(bkz: erkek arkadaşın eski dayısı rezildir)

(bkz: kız arkadaşın cici babası galiba ibnedir)
    (kuzgun, 30.08.2007 22:40)
  25. bir gün sizin de eski sevgili olma ihtimalinizi ve sonraki sevgilisinin* de sizin için aynı şeyleri söyleyebileceğini düşünmeden söylenmiş sözdür...öyledir lakin ne olursa olsun gözünüzde sevgilinizin eski sevgilisi orospudur,en adidir,uyuzdur,sinirdir,boktur..daha önce kimi sevdiyse,kimi öptüyse hepsi orospunun en alasıdır..yaşadığınız kıskançlık krizidir ama olsundur bu çok doğru bir önermedir...*
    (angelic lover, 31.08.2007 23:55)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil