erkek arkadaşı başkasıyla basmak   

adana çık aradan

1. insanın küfür dağarcığının gelişmesine büyük katkıları olan durum. adam başkasıyla beraber işte, yapacak bir şey yok o andan sonra, anca küfür edersin rahatlamak için.

eleman arar "arkadaşımla buluşacağım, işim var, akşama senle buluşalım" der. aradan bir saat geçer, telefon çalar, arkadaşlardan biri "seninkini bilmem nerede gördüm, yanında bi kız var" der. fırlarsın evden, atlarsın bi araca, gidersin olay mahalline. dalarsın içeri büyük bir hışımla, hakkaten de eleman bi kızla el ele, kol kola oturmaktadır. aynen geri dönersin fakat eleman görmüştür seni. peşinden gelir durdurur, bir şeyler saçmalar. o sırada buluşacağım dediği arkadaşı gelir, sen onla kalırsın, eleman da diğer kızla gider. işte o andan sonra küfredebilirsin ancak arkasından, bir de ağlarsın sinirden (!).

(bkz: based on a true story)
    (chicaloca, 10.12.2006 18:59 ~ 19:03)

2. bi de şu durum vardır tabii erkek arkadaşı en yakın kız arkadaşla basmak.. bişeyler olduğunu hisseder ama anlam veremezsiniz ya da yakıştıramazsınız biri sevgiliniz öbürü de dostunuzdur kendinize kızarsınız nasıl düşünebilirim böyle bişeyi diye ama içinize kurt düşmüştür bi kere ikisine de bi gün eve gideceğinizi söyleyerek kandırırsınız ve onları daha sonra bi yerde elele dizdize yakalarsınız görmüşsünüzdür onlar sizi görmüşdür..dumur durumu, hiçbişi yapamıyosunuz ,yalnızca öylece kalalakalıp bi süre sonra basıp gidiyosunuz, ikisini de kaybediyosunuz, normalde böylesine kötü bi durum olduğunda omuzunda ağlayacağınız iki insan da yok oluyo cidden yalnız kalıyosunuz .. ha sonra özür dilemeler geri dönler falan yalan artık..güven kaybadilmiş bi kere hiç anlamı yok artık..
    (eleanor, 10.12.2006 19:12)
  3. daha da kafa karıştırıcı olanı için (bkz: erkek arkadaşı başka erkekle basmak)
    (vikartindur, 10.12.2006 19:14)
  4. şarkıda şöyle diyor:

"telgrafın tellerini arşınlamalı
    yar üstüne yar seveni kurşunlamalı"
    (azwepsa, 10.12.2006 19:21)
  5. (bkz: cinayet sebebi)
    (spalax, 31.01.2007 12:17)
  6. (bkz: başkası değil kuzenim)
    (callandor, 31.01.2007 18:15)
  7. sadece erkek arkadaşsa arkanı dönüp uzaklaşabileceğin içinden de "şerefsiz" diyebileceğin durumdur.
    oysa yakaladığın kişi ömrünü beraber geçirmeyi planladığın insansa uzun süre gelecek için plan yapamaz, hergün gözlerinde ki kırmızılık ve yaşlar yüzünden grip numarası yapar, tüm arkadaşlarına ailene "onunla neden olmadığını anlatmak "için uğraşır, yaşanılanlar için artık kimseye değer vermeyeceğini iddaa eder, tüm erkeklerden tiksinir,ama en önemlisi kendine yaşattığın bu kadar şey için yine aynalara bakıp hem kendinden nefret eder, hem kendinden özür dilersin.
    (durugörü, 01.02.2007 21:54)
  8. eğer erkek arkadaşı bir başka erkekle basarsa diğer ihtimalden daha da fazla dumura * uğratacağı kesindir.
    (korialstrasz, 01.02.2007 21:56 ~ 21:57)
  9. ilk 10 saniye ağız açık bir vaziyette bön bön bakılır,sonra ellerle tempo tutularak şak şaklanır tabi bu esnada yüzde sinirden ötürü hafif bir sırıtış vardır "veeeee karşınızda yılın çifti....."
    (premature bebek, 18.04.2007 00:03)
  10. erkek arkadaşla (o saatten sonra eski) göz göze geldikten sonra arkaya bakmadan dönüp gidilecek durumdur..zira küfretmek,vurmak kırmak yada herhangi başka bir tepki karşıdaki insanı adam yerine koymak olur ki adam olmadığı yeterince açıktır..o sessizlik onu kahretmeye yeticektir..
    (delilergibiözledim, 18.04.2007 00:41)
  11. kapı açılır aniden içeriye girilir.
    - ooooo hayırlı işler abi. sen gelsene biraz benle dışarı.
    erkek arkadaş - noldu olm niye çağırdın görmedin mi müsait değiliz?
    - gördüm görmesine de ne işin var lan benim odamda siirgit kendi odana tövbe tövbe
    e.a. - ya kusura bakma orada da mert var
    - hay mk ya ne pislik heriflersiniz kerhaneye çevirdiniz iki günde evi. insan haber verir madem alem yapıyorsunuz. küstüm abicim.
    - tamam gel lan kıyamam. (içeri seslenir) olga neydi senin şu arkadaşının numarası?
    olga - ooo sen istiyor duj vermek elli dölar daha. sen istiyör elena vermek 100 dölar daha.
    e.a. - sen de iyi ki bir bok öğrenmişsin ama.
    - ya o değil de abicim sen hani irina ile takılıyordun? ayıp değil mi bu yaptığın?
    - salak mısın remzi ?
    (ben de öyle biliyordum, 18.04.2007 00:52)
  12. tüyleri ürperten,insanın yıllarca içinde sakladığı canavarı aniden ortaya çıkarmasına yardımcı olabilecek sonun başlangıcı devresi.aslında burada önemli olan biraz da erkek arkadaşı kiminle bastığındır sanırım.yani bu benden güzel cillop gibi bi hatun da olabilir.erkek arkadaşımdan daha sportmen vücutlu zebellak gibi bir ağır abi de.hangisi daha vahim olur cillop gibi bir kızla aldatılmak mı?erkek arkadaşı bi adamın şevkatli kollarında basmak mı?filmini görmüştüm ben bunun çok feci çoook.
    (rampada lambada, 19.04.2007 23:51)
  13. bazen, neticesinde "neden?" diye soramadığınız olaydır. kapıyı açıp içeri girdiğinizde asla ama asla unutulmayacak bir sahne ile karşılaşır toparlanmaya çalışan zavallıların karşısında soğuk kanlılıkla durursunuz.

yere eğilip, az önce sevdiğiniz adamın üzerinde zıplayarak epey efor sarfetmiş, sizin odaya girmenizle sudan çıkmış balığa dönen kızın üzerinden bi çırpıda çıkardığı -belki de sevdiğiniz adamın çıkardığı- kıyafet denilen kumaş parçaları hızla alınıp dış kapının girişine konur. gidip alması giyinip gitmesi söylenir. tıpkı kullanılıp tuvalete atılmış bir prezervatif gibi..

acilen bokserını giyip saçlarını toplamaya çalışan sevdiğiniz odadan dışarı bile çıkmamış, sessizlik içersinde patlamanızı bekler.

en iyi sakinleşme yöntemini uygulayıp mutfağa girip yemek yaparsınız. pişer. hazırlanır.
    sessizlik had saffadadır.

seslenirsiniz;

-yemek hazır..
    +....

bir daha konu açılmaz. konuşulmaz.
    (morbid angel, 02.04.2008 21:51)
  14. tüm sevginizin, bitmez tükenmez sandığınız o büyük aşkınızın, saniyeler içinde kaybolmasını izlemektir. aynı zamanda sonu beraberinde getiren andır. yaşanmaması dileğiyle.
    (elera, 14.08.2008 01:34)
  15. (bkz: erkek arkadaşıyla eliyle basmak)
    (dbk21, 14.08.2008 08:09)
  16. bir perran kutman-şener şen filminde oldukça güzel işlenilen bir konu.

(bkz: tükür oğlum)
    (pinkpillsandblueshots, 14.08.2008 10:50)
  17. kamusal nemalanma ve sürümden kazanmak için;
    (bkz: erkek arkadaşa başkasıyla basmak)
    (ipimlekusagim, 14.08.2008 19:42)