belki ilginizi çeker
  1. · rektal tuşe
  2. · erkek adamın kuşu basbariton öter
  3. · adam
  4. · he man
  5. · işe yaramaz adamın özellikleri
  6. · right lane must exist
  7. · erkek
  8. · erkek adamın erkek karısı olur
  9. · türk erkeklerindeki erkek adam aldatır mantığı
  10. · erkeğin mastürbasyon yaparken kendini parmaklaması
gündem
  1. · annelerin yakışıklı anlayışı
  2. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  3. · aklidengegorecelibikavramdir
  4. · sanal seks yaparken hamile kalmak
  5. · tahrik edici erkek kokuları
  6. · kemal kılıçdaroğlu
  7. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  8. · behemoth
  9. · yaran diyaloglar

erkek adam  

1. eskiden yayımlanan bir dergidir. (eski derken bizim çocukluk dönemlerini değil, babalarımızın gençlik yıllarından bahsediyorum tabi.) internette şimdiki ünlülerin geçmiş dönemlerde verdiği çıplak fotoğrafların bu dergilerden geldiğini sanmaktayım.
    (jellicle, 18.03.2005 20:58 ~ 20:59)
  2. 13'e kadar saymasını bilir:as,2,3,4,5,6,7,8,9,10,velet,kız,papaz
    (redbullvodka, 03.02.2006 17:40 ~ 19:50)
  3. (bkz: delikanlı)

ya da bir türevi olsa gerek...
    (zedt, 15.11.2007 21:32)
  4. ağlamaz.
    (ali kamber, 17.11.2007 13:29)
  5. üstün yaratık. o kadar ki insan kadın olduğuna neredeyse mutlu olur, böylesi fazla sorumluluk bir omuzda, yazık günah... sizin yerinize bu gece bir salya sümük ağlayıp, şöyle kahkalarla gülesim, şikayet edip, renkli takım tutasım var, içimden geldi, hadi gene iyisiniz...
    (heidi, 24.11.2007 12:12)
  6. görüntüsüyle, davranışlarıyla, konuştuklarıyla ve yaşamıyla insanın içine doğru fırtına gibi esen, ardından meltem olup öpen erkek.
    ben uzaktan bile olsa bir tane tanıyorum ve onu çok seviyorum.
    (özlemce, 31.01.2008 10:57)
  7. şekerim demez.
    (nilay, 10.11.2008 20:49)
  8. (bkz: he man)
    (jkfl, 17.01.2009 09:53)
  9. hayattan kaçmaz, ölümle yüzleşir.

sevdikleri için dünyayı karşısına alır, cenneti arkasında bırakır.
    (barhal, 17.01.2009 12:02)
  10. geri kafalı, kendini bilmez bünyenin ağzından çıkan "x küpe takmaz, x saç uzatmaz, x falandır, x filandır" gibi bir cümlede x yerine kullanılır. erkek adam küpe de takar saç da uzatır ama yalandan delikanlılık yapmaz. her gördüğüne ben delikanlıyım dercesine "top musun lan sen" demez. diyene de "s.ktir lan ordan senin 2 yılda s.ktiğin hatunu ben 2 güne s.kerim" diyip kendisine top diyenleri cinsel hayatından vurur. *

(bkz: cinsel hayatım düzenlidir)
    (bkz: sözlükteki bayanlara selam ederim)
    (bkz: ybsg)
    (bkz: eksi oy alma sırları)
    (fernandez, 20.05.2009 21:03 ~ 21.05.2009 00:26)
  11. eve ekmek götüren adamdır.
    (ursus, 20.05.2009 21:06)
  12. bir türlü anlayamadığım laftır. dişi adam olmuyor bildiğim kadarıyla, en azından böyle bir kullanım görmedim hiç. anlam pekiştirme olayını aşmış bir tamlama sanırım. erkek adam. offf. testosteron kokuyor resmen. yirim.
    (nedensiz, 20.05.2009 21:29)
  13. çükü olan adamdır. bir de %90 oranında kaçar.
    (pyros, 20.05.2009 21:30)
  14. hep güçlü olması gerekendir
    (eric cartman, 20.05.2009 22:03)
  15. zorda kaldığı zamanlarda erkeklerin kullandığı genelleme kalıbı. bir erkeği iğnelemek için de kullanılır. erkek adam ağlamaz, erkek adam renkli takım tutmaz gibi.

"erkek adam her şeyi yapar efendim" demek ne kadar yanlışsa, erkek adam şudur budur demek de o kadar yanlıştır. bunu aşağıdaki diyalogla örnekleyelim;

-dostum çok bunaldım, geceler boyu ağlıyorum haftalardır, defalarca intiharı düşündüm

+ne diyosun murat, erkek adam ağlar mı hiç? kendine gel oğlum, karılar gibi ne o öyle?

-ulan dertliyim diyorum, insan bi sorar neyin var diye be! hemen erkekliğe vuruyosun olayı, yazıklar olsu senin gibi arkadaşa, geçen bayılmışım hastanede yattım 1 gece.

+ya dostum haklısın ama ne olursa olsun ağlamamalısın bence, sen bir erkeksin, beraber kaç kişiyi dövdük, kaç kere çapkınlık yaptık, seni tanıyamıyorum artık..

-demek öyle, peki söyle bana neden erkek adam ağlamaz?

+bu böyle abi, erkek adam güçlü olur.

-hep öküzdün halen de öküzsün be dostum, hayatta iki tane sahip olduğun ilke var onlar da sik gibi afedersin, niye yaşıyosun sen, amacın nedir?

+...

-niye sustun, ayrıca sizin lokalde babanı dövmüşler, bizim birader görmüş, çocuklar gibi ağlamış diyor.

+...

-aha ağladı, olum dur lan, şşşt, erkek adam ağlamaz diyodun, tamam bir şey söylemedim, sen haklısın, (bi de bunla uğraş anasını satim..)
    (aujfm299, 10.10.2009 13:59)
  16. kadın adamdan ziyade tıraş kolonyağsı kullanır.
    (triangle, 10.10.2009 14:02)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil