belki ilginizi çeker
  1. · erkeğin dizi izlemesi
gündem
  1. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  2. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  3. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  4. · zongul ducks
  5. · darwin i bitiren balık
  6. · günün tek şarkılık özeti
  7. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  8. · bu kendim için küçük insanlık için büyük bir adım
  9. · bulgaristan

erkeğin pembe dizi izlemesi  

1. gerçekleşmesi zor bir olaydır zira erkekler fakirlikten zenginliğe uzanan aşk öykülerini pek gerçekçi bulmazlar ama zorunluluktan falan izlemek durumunda kalıyorsa kadınlara göre daha değişik tepkiler verebilirler.

tv kadın-beni rosalinda'yla mı aldattın frederico?
    tv erkek-karıcığım lütfen gitme, ben senin üzerine gül koklamadım (türkçe çeviriler bazen tadından yenmiyor)
    tv kadın-artık çok geç frederico, aramızdaki herşey bitti(çaat kapı sesi)
    tv erkek-ühü ühüü

-ulan taş gibi hizmetçiyi işe alıyosun, kocan bütün gün evde, sen dışardasın, napsın adam bütün gün otuzbir mi çeksin? gider sker böyle işte çatır çatır, sen de vermedin mi ofiste alehandroya hem, üstelik sırf kocam ilgisiz tafraları atarken. gitsen evinin kadını, çocuklarının anası olsan mutlu mesut yaşıcaktınız işte, hizmetçi neyine senin? fred sen de ağlama lan öyle kılıbık gibi, iki dakka uçkuruna sahip çıksaydın, tamam rosalinda da taş gibi hatun ama değer mi be koçum, zaten işsiz güçsüz adamsın di mi lan rıza?
    +harbi abi rosalinda taşmış
    -senle bişey izlenmez lan sktir git
    -abi maça diye geldim ben..
    +daha maria mercedes var onu izlicem ben
    -eyvallah abi saygılar..
    (devil, 06.01.2008 19:49)
  2. eskidendi o. şimdi sabahları pembe dizi bulmak zor. eskiden maria mercedes vardı mis gibi, thalia vardı, rosa salvaje vardı, anna juacina vardı, yalan oldu. ola ki sabah televizyon açtığım gün olursa artık sabah sabah seda sayan işkencesi çekiyorum. keşke pembe dizi olsa da izlesek. varsın millet dalga geçsin. en azından pembe dizilerde bir zannat var: el kol hareketlerindeki hararet insanı canlandırıyor, kıpır kıpır yapıyor.
    (eksiksizuyum, 06.01.2008 20:40 ~ 07.01.2008 18:45)
  3. (bkz:@3396239 )
    (plastikdünyanınnaylondelikanlılarınaselamederiz, 29.04.2009 20:57)
  4. emekli olmuş boş bir adam işidir. pembe dizilere sarmıştır herif, pembe pembe takılıyordur kendi çapında. koyver gitsin adamıdır.
    (demonic, 30.04.2009 03:05)
  5. haftasonu karısının maç izletmesini istiyorsa paşa paşa izlemek zorunda olan erkektir. tabiki abimden biliyorum.
    (şirret olmayan görümce, 30.04.2009 03:18)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil