belki ilginizi çeker
  1. · erkeğin hatun tarafından yenme arzusu
  2. · exorcist
  3. · ateşli hatun
  4. · erkeğin penisini ısıran kız
  5. · kadında kedi karakteri
  6. · azgın
  7. · breaking dawn
  8. · vampir kız arkadaşlar
  9. · doğallık
  10. · erkeklerin kolunu ısırmak
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  2. · disko kralı
  3. · 100 opera
  4. · annelerin yakışıklı anlayışı
  5. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  6. · boylumlama
  7. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  8. · kıçına kazak bağlayan kızlar
  9. · gamze gözalan

erkeğin boynunu ısıran kız  

sayfa  / 3
  1. kendi alanını pisleyerek işaretleyen köpek misali bu tip kız herhangi oynaşma anında erkeğinin boynunu ısırarak morartır.
    (invisibleruh, 18.06.2004 19:32 ~ 22:59)
  2. kızların diğer kızlara karşı bu erkek benim deme yöntemleridir. boynunda ısırık izi bulunan er kişi etrafında kız dolaşmamasının sebebi budur. kaçamak yaparken kaçamak yaptığınız hatun kişi bu izi bıraktıysa sıçtığınızın belgesi olur ve kafanızı vazo, maskara, çanta vb. cisimlerden korumak için kask almanız menfaat sebebidir.
    (amon pa, 18.06.2004 20:21)
  3. sonrasında tercihen bir exorcist'e görünmekte yarar olan hadise, tabiiki arada bir de hastaneden geçip kontrol yaptırmak lazım
    (stocky2001, 18.06.2004 20:50)
  4. kızın vampir olması durumda görebilecek vaka*
    (wiechy, 18.06.2004 21:08)
  5. hastası olunan kız...

not: şahsen, yani
    (mavio, 28.08.2004 23:35 ~ 20.09.2007 21:54)
  6. yaz günü boyunlu kazak giymek zorunda bırakan kız.
    (aqua, 28.08.2004 23:38)
  7. agresiflikten hoşlanır. hoş karşılanmalı ve istediği verilmelidir. burnu falan ısırmaya da başlarsa manyak olduğunun resmidir. daha fazla hoş görülmemeli ve kafa atarak yüz bölgesinden uzaklaştırmak suretiyle derhal olay mahali terkedilmelidir.
    (braveitu, 29.08.2004 01:37)
  8. kesinlikle gaza gelmiş ve erkeğide gaza getirmeye çalışan kız.*
    (axel fox, 30.08.2004 12:54)
  9. bulsak da uzun uzun takılsak dediğimiz kız modeli.tercihen kızıl,beyaz tenli...
    (bkz: oha)
    (bkz: abartmayalım)
    (anarko, 07.10.2005 12:32)
  10. (bkz: vampirella)
    (azwepsa, 07.10.2005 13:08)
  11. (bkz: doğallık)
    (hell guardian, 07.10.2005 15:46)
  12. (bkz: azgın)
    (selenikom, 07.10.2005 17:11)
  13. (bkz: lamia)
    (zaknafein, 02.05.2006 11:44)
  14. (bkz: olsa da yesek)

edit: erkeğim lan! gey de değilim. söz konusu kız. burada kasıt kızı yemek. hayvanlaşıp "20cm/angara" mesajları çekmeyin.
    (absent, 02.05.2006 12:55 ~ 11.10.2009 02:00)
  15. (bkz: karadul)
    (comatose, 02.05.2006 14:52)
  16. annenin boyunda oluşan morluğu görmesi sonucunda ; "hayrola evladım gece vampir saldırısına mı uğradın ?" cümlesini kurmasına neden olan dişi insan çeşididir...
    (quantum, 18.06.2006 04:27)
  17. birde erkeğin bacağını ısıran kıza rastlamış idim. karşılaştırıldığında boyun daha tercih edilesi gibi gözüküyor.
    (sigur ros, 23.07.2006 17:29)
  18. lisedeyken okulların açıldığı ikinci haftanın pazartesi günü her öğrenci gibi çantamı toplamış eve giderken arkamdan ben vampirim diye bir ses duymuştum ve o sıra daha önce bir kaç kez naber nasılsın tarzı diyaloglarda bulunduğum iki sıra önümde oturan kız boynuma saldırdı gözlerim kararmıştı şoktan çıktığım anda kaçmaya başlamıştı. yakalasaydım hiç hoş şeyler olmayacaktı iyi ki de yakalayamamışım iki ay boyunca o iz geçmedi ve annem bana hiç bir zaman inanmadı.
    (dna, 23.07.2006 19:43 ~ 19:44)
  19. herkesin kullanma amacı farklı olabilir.genelde sevisme esnasında kullanılır ama kızdığında da boynunu ısıran kızlar olabilir. bu tabii ki sadece kızlar için geçerli değil. erkekler de yapabilir.
    1. bir anı olarak kalmasını isteyenlerde olabilir. boynunu ısırıp kızartan kişi daha sonra birbirlerinden ayrı kaldıklarında,
    -sevgilim, boynundaki kızarıklık hala duruyormu?
    -evet duruyor! ne zaman geçecek acaba bu?
    -aşkım, o kızarıklığı gördükçe beni hatırla
    -hayatım o kızarıklığı görünce seni hatırlıyorum zaten ama boynumdaki kızarıklığı gören aile bireyleri de seni hatırlıyorlar,görünmeyecek bir yere yapsan olmazmıydı?
    -aa! ben onu hiç düşünmemiştim.eyvah..annen benim için neler düşünüyor kimbilir.rezil olduk rezil..
    2. sevişme git gide hararetlenmeye başladığında, kontrol edilemez bir saldırganlık başlayabilir. durulan pozisyonun pek önemi yoktur.altta veya üstte olması dez avantaj sağlamaz.karşı tarafın boynuna ulaşılabilmesi yeterlidir.bir noktadan sonra acı vermek,daha da sert bir hale getirmek,tokatlamak,sıkmak,sallamak durumları meydana cıkar. eğer erkek üstteyse kızın boğazını sıkar genelde. eğer ki kız üstteyse, saçlarını asılır,omuzlarını sıkar.işte bu rehavet içinde üzerine kapanarak dudaklarını öpmeye,ısırmaya,ordan da boynuna doğru inmeye başlar. eh zaten ayarı almıştır iki tarafta o anın sıcaklığıyla hiç birşey hissedilmez.kişi boyun,kulak,yanak emer,yalar,sömürür geçer... herşey afyonları patladıktan sonra meydana çıkar.
    bazıları bu işi fazlasıyla abartır ve yaz mevsiminin ortasında bile ince boğazlı kazakla gezdirebilir insanı.
    -hocam bu ne hal ya!? boğazlı kazak mı giyilir bu sıcakta?
    -(boynumdakini bir görsen korkarsın) diye düşünüldükten sonra, ya hocam sorma çok fena şifayı kapmışım
    -yazın ortasında?
    -valla işte havalar sıcak diye dikkat etmedik,açık yattık,soğuk su içtik.şifayı kaptık.
    -öyle valla haklısın.aman hocam dikkat et kendine.ama böyle de fazla dolaşma,hadi ben biliyorum,bilen bilmeyen var.güldürme kendini insanlara.
    -(ahhh ahhh) eyvallah hocam saolasın.görüşürüz
    (ccuk, 23.07.2006 21:01 ~ 21:03)
  20. sahiplenme,iz bırakma isteği vesair olarak fazla irdelenmesine gerek olmayan hareket çeşidi.kızın o esnada içinden gelmiştir,ısırdın deseler farkında bile değildir belki.dikkat edilirse ısıranların kedisel bir yanları olduğu görülebilir.aslan burcu olabilirler;kedi suratlılar da yapabilir.

(bkz: gayet kedi)

(bkz: kadında kedi karakteri)
    (tebetha, 15.08.2006 10:57)
  21. "bu adamın sevgilisi var ona göre" manası taşıyan bir iz bırakan eylemdir.

kızlar bu methodla sevgililerini işaretler. diğer kızlarda boynu mor olan erkeğe pek yanaşmaz.

yanaşanları elbet vardır ama hangimiz bazen macera aramıyoruz ki?
    (dereye inip taş bulamayan adam, 11.06.2007 01:36)
  22. bazen gerçekten zevk verse de, kimi zaman gereksiz gelir ve acı verir. bu tür kızların yeri ve zamanı geldiğinde bu hareketi yapmalarını tavsiye ederim. ısırmasının yanında, emme yolu ile de morluk çıkartanlar da vardır. hele bir de teniniz hassassa, emmeden bile yeterince görünür izleriniz olur. bir de üstüne ertesi gün berbere gitmek zorunda olduğunuzda, berber ortamında geyik malzemesi olursunuz. ama özetle iyidir, hoştur diyebilirim...
    (rasputin, 11.06.2007 01:56)
  23. bir erkeği kimi kız ortamlarında da ilgi merkezi haline getiren eylemdir. çok rahatsız olan, damgalanmaktan hoşlanmayan bir tutam kapatıcıyla sorunu halledebilir.
    (truman, 11.06.2007 02:13)
  24. (bkz: yok mu beni ısıran)
    (raptor, 11.06.2007 02:31)
  25. (bkz: kemirgen)
    (kayzersouze, 11.06.2007 02:48)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil