coca cola nın reklamından sonra sayılarında artış görülmüştür. vallahi bravodur. ben erkek halimle yapamıyorum.
sabırsız bir kişiliğe sahip olan kız. karşısındaki erkek ne kadar
coolluktan uzak da olsa kızın bu tezcanlı tutumu onu göreceli de olsa ilişkinin cool tarafı haline getirebilir...
kimi erkeğin
çantada keklik olarak gördüğü kızdır
(bkz:
kaçan kovalanır)
reklamdan öğrendiğimize göre alkışlanasıymış. -burda mı giriyoruz alkışı? rejiii?
(azwepsa, 15.03.2006 18:16 ~ 18:16)
-alo
-alo iyi günler.
-size de...
-ben geçen gün iş görüşmesi için geldiydim. nalan ben.
-eh evet, biz sizi ararız demiştik ama.
-evet, ama ben sizden önce bi arayayım dedim. ne zaman başlıyorum?
-af buyur? neyse... biz sizi ararız. iyi günler...
-bi dak...
-hadi canım iyi günler.
-çat-
(kenny, 15.03.2006 18:19)
bulunduğu anda evlenme teklifi edilmesi gereken kişidir.
- alo
- alo iyi günler. ben nalan
- hmff...(sinirle telefon hattını burundan çıkan nefesle fösürdetme efekti)..ee?
- bu da abim erhan.
-*abi al bu herif işte beni kirleten arsız ırz düşmanı, hönkürük!
- uleaaayn !
- erhan abi !
- abimi olduk lan şindi, dürrük ! nası ben seni alırım diyip namusunu kirlettiysen bu kızın öyle de temizliceksin ulaaan !
- ama beyfendi. biz iş görüşmesi içün biz sizi arar..
- sus la homono hodoro !
- ananı !
*çat !
erkeği en mutlu eden olaylardan biridir.
en asil duygunun insanlarıdırlar.
kıskandığım kız tipi
kız evi naz evidir sözünü bilen kızdır.
(thyme, 20.03.2006 13:42)
1-2 defa yapması makbul olan fakat arama sıklığı arttıkça erkek kısmısını bıktırma olasılığı yüksek olacak kız türü.
tadından yenmez öylesi.
erkeğin aramadığı süre kadarına göre bi kere aranmadığında yapanına helal, ikinci kere yapanına fazla, üç kere yapanına hatada ısrar eden denir bunların. he biri çıkıp da ilişkiler içten geldiği gibi yaşansın kampanyasına girerse hiç mi erkek tepkisi görmedik diye karşı cevab verilir.
(bınar, 20.03.2006 18:39)
candır, canandır
yapışkan kızlardır.
içinden geldiği gibi davranan kızdır. tribe girmiyor demektir. bunun değerini bilmeyen andavallar utansındır.
ancak eylemde netlik olmadığını göz önünde bulundurursak üstünde farklı şeyler de söylenebilir. yani erkek "ben seni ararım" dediyse ve hatun kişi dayanamayıp zart zart arıyorsa sinir bozabilir. arada bir ilişki yoksa ve hatun kişi yine zart zart tuşluyorsa aynı durum söz konusudur ancak bu kez kız camiasının sinirleri bozulur. çünkü eril kişinin götü tavan yapmıştır ve kendini zeus sanıyordur.bir sonraki hamlede dibi düşer, endişeye mahal yok.
yok ilk söylediğim durum söz konusuysa yani ortada bir ilişki varsa, hatunun kendine güveni tam demektir.birçok erkek için endişe verici olduğundan bok atılabilir ama sağlam kızlardır kanımca, elinizde varsa kaybetmeden değerini bilin ey eriller!
kaybetmeye mahkum kız tipi
(thyme, 21.03.2006 01:35)
zeki bir kız ise;çok şaşırtıcı ve kurnazca bir manevradır aslında.ben dobrayım oburlerine benzemem tonu sezdirilir art amaç olarak.ayrıca eli kulağı alışsın taktiğidir.bunu uzerine bodoslama giren er kişi boku yer.dişiler için hin bir testtir.benim için banal.
bu huyundan tez zamanda vazgeçmesi gereken kızdır. yok vazgeçmediyse bedelini de ödemeye hazır olması gereken kızdır.
televizyonda gördüğü her şeye inanmaması gerektiğini daha anlayamamış kızdır.
iyi niyetten, sevgiden dolayı kaybederler genellikle...eğer yüzsüz cinstense bunlar zaten adı üstündedir.
(bkz:
yüzsüz)