belki ilginizi çeker
  1. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · 100 opera
  2. · uludağ sözlük
  3. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  4. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  5. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  6. · günün tek kelimelik özeti
  7. · annelerin yakışıklı anlayışı
  8. · banyodan çıkınca büyüklerin elini öpmek
  9. · sevilen kızın ağzına vermek

erkeğin ambalajını ben açmalıyım  

1. evvela bunu oturduğum yer(!)den uydurmadım..
    söz, gayet ebru destan kişisine aitmiş. "ikinci el" adam istemediğini söylemiş bu bağyan ve eklemiş, "öbür türlüsü bana göre değil.."

http://www.gazeteport.com.tr/...

artık bu saatten sonra hayatına girecek insanın el değmemiş bir gül goncası olacağı sanrısında boğulan bu kızımız* *, bakalım bir sonraki ilişkisinde hangi dul sekiz çocuklu iş adamıyla boy gösterecek..

not: gerçi istemiyormuş öylesini yahu, "öbür türlüsü" ona göre değilmiş..
    kısmet ama be bu işler!
    (dirtypain, 20.12.2007 03:16)
  2. türkiyemizin en başarılı manken ve şarkıcılarından olan ve görüntü anlamında paris hilton'un yolundan giden ebru destan böyle bir laf etmişse bana düşen tek şey şunu söylemek:

"ebru beni aç beni aç"
    (chixculub, 20.12.2007 03:23 ~ 03:32)
  3. (bkz: buradan açınız)
    (tazmanya canavarı, 25.12.2007 21:58)
  4. (bkz: gazoz kapağımı bedri açtı)
    (dünyayı kurtaran adam, 25.12.2007 22:05)
  5. meali;

(bkz: erkeğim beni uçurmalı)

hayal gücüm geniş hacı.
    (oehh, 20.04.2009 17:44)
  6. (bkz: abla fiş mi keselim fatura mı)
    (vela, 20.04.2009 17:45)
  7. hatunların sık sık hayaline kapıldığı durum. gerçek olma ihtimali tayyibin oğlunu askere göndermesi kadardır. siz düşünün artık.
    (anathema se, 20.04.2009 18:16)
  8. söyleyenin de ambalajı açılmamış ise hakkıdır.
    (pyros, 20.04.2009 18:20)
  9. ebru destan'ın motor hatun imajı çizen sözlük trolllüğü kapsamında harikalar yaratacak potansiyele sahip olduğunu bizlere göstermiş sözdür. yarın sözlüğe yazar olarak dalsa artık grup seksten aldığı hazzın benzerini hiçbir yerde bulamadığından girip sevgilinin taşaklarını ağza almanın soğuk algınlığına iyi gelmesinden çıkacaktır eminim.
    (togisama, 20.04.2009 18:25 ~ 18:26)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil