görseller
erkan taşdöğenerkan taşdöğen
erkan taşdöğen 
belki ilginizi çeker
  1. · selahattin taşdöğen
  2. · selahattin taşdöğen
  3. · kolay para
  4. · jokerin sesi
  5. · naci taşdöğen
  6. · deliler rapor
  7. · adı aşk olsun
  8. · çekirdek yiyiciler
  9. · cam siliciler
  10. · döngel karhanesi
gündem
  1. · aşk ı memnu
  2. · tunceli alevileri dinsizdir
  3. · sözlük yazarlarının genel özellikleri
  4. · onur öymen
  5. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  6. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  7. · üniversiteyi ingilizce okumayı marifet sanmak
  8. · maria sharapova
  9. · önemli olan boyu değil işlevi

erkan taşdöğen  

1. uzun yıllardır taaaa televizyon çocuğundan beri okan bayülgen ile birlikte çalışan usta tiyatrocu. en son fikret kuşkan ile birlikte adı aşk olsun adlı dizide görülmüştür. allahtan zaga var hiç değilse ordan izliyebiliyoruz. zaga da ki en unutulmaz karakteride ustaca canlandırdığı vampir karakteridir heralde. aldığım duyumlara göre vampiri film yapmak istiyormuş. * *
    (zoe, 26.08.2004 01:57)
  2. zaga'nın vampiri nihayet kendi dükkanını açıyor galiba... 8 ekim 2005'ten itibaren tv8'de "vampirle görüşme" isimli bir mizah programına başlıyor.
    (ekapus, 29.09.2005 16:00 ~ 09.10.2005 11:56)
  3. adem'in trenleri adlı, barış pirhasan'ın yönettiği 2006 yapımı türk filminde karşımıza çıkan başarılı oyuncu.uzun zamandır ekranlarda görünmeyen erkan taşdöğen,yine seçici davranıp kaliteli bir yapımda rol almış belliki.
    (fitnefücur, 05.03.2007 11:38)
  4. yerli baldwin'lerin ortancası. kardeşi naci baldwin, ağabey selahattin baldwin ve nihayet kendisi erkan baldwin. devlet tiyatrosu oyuncusu.
    (puxa vida, 25.09.2009 09:44)
  5. bu ay açılışını yapan kod adı kongo oyununun yönetmeni. daha önce yönetmenlik yaptı mı bilmiyorum, ilk defa yönetiminde bir oyunu izledim ve gerçekten başarılı buldum. sanılanın aksine selahattin taşdöğen'in oğlu değil kardeşidir.
    (deliyayla, 16.10.2009 10:48)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil