eristhabella   

adana çık aradan

1. (bkz: @2578056) girisiyle beni benden almış arı.. hoş gelmiş sefalar getirmiş.
    (ashra, 23.07.2008 16:31)
  2. (bkz: ereşkigal)
    (electro, 23.07.2008 16:36)
  3. işte sözlüğümüzün ses getirebilitesi yüksek, yeni yazarlarımızdan biri. kendisi şuanda ona nick altı giri yazdığımı bilmekte ve sebebi bilinemeyen bir karın ağrısıyla eş zamanlı bir heyecanla pcsi başında oturmaktadır. hatta bu satırları okurken de belki gözyaşlarını gizli gizli silecektir. - duygulanacak çünkü -
    efendim bu insan evladı ben kendimi bilmeye başladım başlayalı hep etrafımda olmuştur ve korkarım da olacaktır ama olsun zararı yok.
    iyi misafir, benim kadar olmasa da iyi evsahibidir kendisi. evime gelir, şenlendirir ortalığı, yatamı işgal eder, bıdı bıdı konuşur saatlerce, tool söyler bana, hadi yemek yiyelim der, gecenin 3ünde kahve yapar, çokta acı olur ıyyy içilmez edilmez. hava da bir ışık kümesi görür lan ufo mu bu paronayasına batırır insanı, korkutur, korkar, sonra güler güler güldürür. cins cins şakalar yapar bazen. üstelik inandırıcı olsun diye ağlar bir de. eğer ben yarın okulu bırakıyorum derse anlamalısınız ki bu gece demlenmiştir, ama sabah gidecektir de okuluna.
    aslında böyle anlatılır edilir türden değildir kendisi. ayrıca ben bu satırları yazarken tutup bana sözlük dinle lan sözlük diye akıl vermeye kalkmıştır. haddini bil diyorum burdan kendisine. sen yokken ben vardım.
    ayrıca hemen arkasından bana hadi ama bitir artık da demiştir. daha nice satırlar yazacaktım ama kendi kaybetti. şöyle bir bağlamam gerekirse;
    kendisi benim gecemdir, siyahımdır, izlenecek filmimdir, gündüzümdür, arkadaşımdır, vişne suyumdur, dostumdur, mp3 playerımdır, okunacak kitabımdır, conversimdir, küpemdir, çocukluğumdur, en güzel anılarımın kahramanıdır, bir şeydir, her şeydir, her yerdir, her zamandır.
    (nickim kırk dokuz karakter olsun diye uğraşıyorum, 23.07.2008 20:43)
  4. muhabbetine doyum olmayan arı.
    (bkz: severek konuşuyoruz)
    (ashra, 24.07.2008 20:15)
  5. sekizinci sınıfı aynı sınıfta okuduğum,ortaokul ve lise yıllarında bolca voleybol maçı yaptığım,o zamandan sonra görüşme fırsatı bulamadığım sözlükte attığı sen yusuf musun mesajıyla önce -kim lan bu beni nerden tanıyor- deyip biraz tırstığım sonra kimliğini faş etmesiyle birlikte bünyemizde rahatlık ve mutluluk oluşturan,sözlük sen nelere kadirsin,yaşlanıyoruz daha dün ortaokuldaydık gibi klişe cümleler kurmama sebebiyet veren yazarımız.
    (langara, 04.08.2008 21:39)
  6. çok keskin bir zekaya ve dedektif ruhuna sahip yazar. an itibarı ile beni deşifre etmiştir.
    (bkz: @2617512)
    (heathcliff, 06.08.2008 11:54)