belki ilginizi çeker
  1. · tav olmak
  2. · filmlerde kaybolan kişinin eşyasını bulma klişesi
  3. · bir boşalsam sel olur
  4. · rengim sende soldu
  5. · yaran diyaloglar
gündem
  1. · yaran diyaloglar
  2. · hz ayşe günümüzde yaşıyor olsaydı ugg giyerdi
  3. · itü sözlük yazarlarından şiirler
  4. · dinde zorlama yoktur
  5. · insanın içini bir anda acıtan sözler
  6. · ezel
  7. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  8. · türkçesi varken arapça kelimeler kullanmak
  9. · aşık olmak

eristhabella  

1. işte sözlüğümüzün ses getirebilitesi yüksek, yeni yazarlarımızdan biri. kendisi şuanda ona nick altı giri yazdığımı bilmekte ve sebebi bilinemeyen bir karın ağrısıyla eş zamanlı bir heyecanla pcsi başında oturmaktadır. hatta bu satırları okurken de belki gözyaşlarını gizli gizli silecektir. - duygulanacak çünkü -
    efendim bu insan evladı ben kendimi bilmeye başladım başlayalı hep etrafımda olmuştur ve korkarım da olacaktır ama olsun zararı yok.
    iyi misafir, benim kadar olmasa da iyi evsahibidir kendisi. evime gelir, şenlendirir ortalığı, yatamı işgal eder, bıdı bıdı konuşur saatlerce, tool söyler bana, hadi yemek yiyelim der, gecenin 3ünde kahve yapar, çokta acı olur ıyyy içilmez edilmez. hava da bir ışık kümesi görür lan ufo mu bu paronayasına batırır insanı, korkutur, korkar, sonra güler güler güldürür. cins cins şakalar yapar bazen. üstelik inandırıcı olsun diye ağlar bir de. eğer ben yarın okulu bırakıyorum derse anlamalısınız ki bu gece demlenmiştir, ama sabah gidecektir de okuluna.
    aslında böyle anlatılır edilir türden değildir kendisi. ayrıca ben bu satırları yazarken tutup bana sözlük dinle lan sözlük diye akıl vermeye kalkmıştır. haddini bil diyorum burdan kendisine. sen yokken ben vardım.
    ayrıca hemen arkasından bana hadi ama bitir artık da demiştir. daha nice satırlar yazacaktım ama kendi kaybetti. şöyle bir bağlamam gerekirse;
    kendisi benim gecemdir, siyahımdır, izlenecek filmimdir, gündüzümdür, arkadaşımdır, vişne suyumdur, dostumdur, mp3 playerımdır, okunacak kitabımdır, conversimdir, küpemdir, çocukluğumdur, en güzel anılarımın kahramanıdır, bir şeydir, her şeydir, her yerdir, her zamandır.
    (nickim kırk dokuz karakter olsun diye uğraşıyorum, 23.07.2008 20:43)
  2. sekizinci sınıfı aynı sınıfta okuduğum,ortaokul ve lise yıllarında bolca voleybol maçı yaptığım,o zamandan sonra görüşme fırsatı bulamadığım sözlükte attığı sen yusuf musun mesajıyla önce -kim lan bu beni nerden tanıyor- deyip biraz tırstığım sonra kimliğini faş etmesiyle birlikte bünyemizde rahatlık ve mutluluk oluşturan,sözlük sen nelere kadirsin,yaşlanıyoruz daha dün ortaokuldaydık gibi klişe cümleler kurmama sebebiyet veren yazarımız
    (langara, 04.08.2008 21:39 ~ 16.04.2009 13:16)
  3. çok keskin bir zekaya ve dedektif ruhuna sahip yazar. an itibarı ile beni deşifre etmiştir.
    (bkz: @2617512)
    (heathcliff, 06.08.2008 11:54)
  4. evrim geçiren kişidir.efendim şöyle ki bu arkadaş çok değil bir ay kadar önce eleştirdiği tüh kaka dediği bunu ben hayatta yapmam dediği şeyleri günümüzde yapmaya başlamıştır o eski sert abla havaları gitmiş duygusuz insan tavırmayı tarumar olmuş onun yerine karıncayı dahi incitemeyen bir zat-ı şahane gelmiştir.

ayrıca bu evrim yüzünden büyük bir kafa karışıklığı içindedir.bir gün kar yağdırır başından aşağı poyraz rüzgarıyla birlikte ertesi gün ılık bahar rüzgarları esmektedir üzerinde.en ufak en basit cümlelerden bile farklı anlamlar çıkarmayı kendisine iş edinmiştir.bunda da genelde başarısızdır bize göre daha çok çalışmasını tembihliyor ve verdiği sözleri bir an önce yerine getirmesini bekliyoruz..
    (langara, 21.04.2009 22:24)
  5. yazdığım hiçbir mektuba cevap ver-e-meyen buna rağmen bünyemde kendisine karşı aşırı bir mektup yazma isteği oluşturan yazarımızdır.bunun sebepleri etraflıca araştırılması gerekmektedir.çünkü bu durum pek hayra alamet bir durum değildir.kendisine de bu mektuplara bir an önce cevap vermesini tembihliyorum buradan.senin beni gördüğün bu kadar yeter.biraz da sen yaz ki ben de seni görebileyim..
    (langara, 13.05.2009 13:23)
  6. dünyanın en kıçtan çıkma nickine sahip yazar olmakla beraber, dostum yazardır. bidenedir.

hi bro wazzap.öptüm bye.
    (lazarus, 23.05.2009 23:50)
  7. kendisi asla " bana niye nick altı yazmıyosun? " demedi bana. bir kere onu belirteyim.

mütemadiyen sıkılan bir insan kendisi, aynı ben o bakımdan. iyidir güzeldir. arada bir sırf beni gıcık etmek için birtakım şeyler yazıp çizmese daha iyi olacak ama, ne yapalım artık. " nankör değilim ben! " demek istiyorum buradan kendisine. olmam, olamam.

ha bir de neydi? yaşanmışlıklar... evet.
    (oehh, 24.05.2009 15:24)
  8. zaman - mekan düzleminde aynı noktayı tutturamadığımızdan mütevellit çok istediği tango dersi için biraz beklemek zorunda kalacak fakat o vakit beklediğine değecek insan.
    (cuore sportivo, 07.06.2009 02:08)
  9. kendisi tanıştığımızdan beri "bana nick altı yaz" diye tutturdu, bir kere onu belirteyim.

mütemadiyen terbiyesiz bir insan kendisi. hiç benim gibi değil. iyi güzel de arada sırada beni gıcık etmek için birtakım şeyler yazıp çizse daha iyi olacak ama, ne yapalım artık "nankörüm ki ben" diyorum buradan kendisine. değişmem, değişemem.

ha bir de neydi, rüyalar... evet.
    (tersimpistir, 20.06.2009 02:13)
  10. bu gün yazılarını farkettiğim iyi yazar. duygusal ve duyarlı yazılarını akıl süzgecinden geçiriyor. yeni bir kankam oldu galiba.
    (çekirdekailem, 21.06.2009 19:25)
  11. başkaları alkışlarla yaşar, tutkuyla yaşar, sevgiyle yaşar, aşkla yaşar, intikam hırsıyla yaşar, başarı hırsıyla yaşar, imanı için yaşar, hedefleriyle yaşar, doğacak/doğmuş çocukları için yaşar, dostluklarıyla yaşar, duygularıyla yaşar, hızlı yaşar, ne bileyim bin bin türlü yaşar.

bu yazar, smileylerimle yaşıyorum diyor. hayatta başarılar diliyoruz kendisine.
    (tersimpistir, 23.06.2009 01:16)
  12. tav olmak deyimine yeni ve çok başka bir anlam katmış yazardır. öyle ki gerçekte ne demekti onu bile unutturdu bana. ha bu kötü bir şey değil asla. iyidir iyi.

----alıntı----

ya tav oldum gene lan!!1

----alıntı----
    (oehh, 06.07.2009 16:56)
  13. erişte gibi ama değil olan yazar. "kafası güzel erişte" diye tanımlıyorum ben onu. kafası.. you must have been so high.
    michelle, ma belle.
    (laein, 11.07.2009 02:11 ~ 02:13)
  14. noktana virgülüne dikkat ettirendir ve nokta.
    (osmiyum, 27.07.2009 16:49)
  15. statüsünde yazdığına göre velinimet. evet öyle hakkatten.
    (cuore sportivo, 10.09.2009 03:49)
  16. kendisinin nickini uzunca bir süre "eriştabella" diye okudum, özür diliyorum kendisinden. "h" harfinin yerini çok geç farkettim. beeyle dili dişlerin arasına sokarak "sıı" diyoruz ya, öyle okunuyor sanırım.
    (yata yata paslandık, 26.09.2009 04:18)
  17. ciddi bir mutasyon geçiren yazardır. efendim kendileri 16 yıldan beri okumaktadır ama ilk defa bu dönem ders çalışmaya başlamıştır. izmir'in sokaklarında başına taş mı düşmüştür yoksa artık okul bitiyor bari biraz ders çalışayım onun da tadını alalım mı demek istemektedir bilinmez.

tehdit ve ısrarla kendisinden gelen edit: başarılar efendim başarılar. umarım bu çalışmayla merkez bankasının ilerideki başkanı sen olursun ve paranın üzerinde senin imzanı görürüz.
    (langara, 13.11.2009 16:29 ~ 17:37)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil