erguvan kapısı   

adana çık aradan

1. öncesinde sıcak külleri kaldı okununca roman daha bir güzel, daha bir anlamlı oluyor.
    (sonbahar uğultusu, 08.06.2007 21:28)
  2. final dönemiymiş,sınavlarmış,hiç birini düşünmeden kendisini okutan harika bir kitap... bu serinin devamının geleceğini umuyorum,istiyorum..
    (verschieden, 08.06.2007 21:35)
  3. harika bir kitaptır...uzun zaman önce okumuşluğum vardır ama sonunda açıkçası biraz hayalkırıklığına uğramıştım...kime ne olduğunu belirtmeden bitirivermişti romanı oya hanım.
    (kelebekler kayısı yemez, 08.06.2007 22:03)
  4. can yayınları'ndan çıkan ölüm oruçları konusunda yazılmış en güzel kitaplardan biri.4 ayrı karakterin ağzından yazılmış, herbiri farklı farklı yorumlar getirmiştir ölüm oruçlarına.
    (malibumsu, 03.08.2007 13:45)
  5. asıl konu anlatılırken istanbul un güzelliğinin de gözlerde canlanmasını sağlayan
    oya baydar'ın doyumsuz güzellikteki kitabı
    (çilem82debaşladı, 23.09.2007 13:54 ~ 13:54)
  6. yakın tarih denince aklına ilk olrak 80-60 darbeleri gelen bizim kuşağın suratına tokat gibi çarpan oya baydar kitabının adıdır.
    şunun şurasında 19 aralığın üzerinden henüz 7 yıl geçmesine rağmen pek çoğunun (içinde benim de olduğum güruh) olan bitenden, kimi yerlerde verilen yaşam mücadelesinden, özgürlüğün kitleler için çağrıştırdığından haberinin olmadığının izi vardır kitapta. bir de öbür pencereden bakalım derken görmeyi umduğunuz bakış açıları size kitapta hazır verilir.. okunması gereken kitaplar arasındadır
    (akçabardak, 21.04.2008 19:22)