|
|
- beşiktaşta ve fenerbahçede aynı tipten yöneticilerden bolca bulnan, en azından mafya babalarıyla yaptığı gizli telefon görüşmeleri basına yansımayan biridir kendisi.
- yok böyle bir adam; tarihin gördüğü en büyük yönetici, futbolcu kaçırmak gibi kimsenin aklına bile gelmeyecek yöntemleri türk futboluna kazandırmış kişi.
- 15 ekim 2005 k erciyes galatasaray maçı sonrası gazetecilere "sahada son ana kadar kazanmak için mücadele eden bir takım vardı. hakan'la benim bir uğurumuz var. ne zaman göz göze gelsek iyi şeyler oluyor, bu sefer de öyle oldu" şeklinde bir açıklama yapmış garip insan. sanırım fenerbahçenin gerisinde kaldık dedikten sonra fenerin yaptığı büyülerin yükselişlerinde etkisi olduğunu düşündüğü için bu tür yollar deniyor. kolay gelsin kendisine.
- 22 mart 2006 galatasaray fenerbahçe maçından sonraki açıklamlarında bayadır feneri yenemiyorduk iyi oldu, bu kupalara teneke demiyoruz, tesadüf goller girmedi söylemleriyle gülmemize sebep olan gsli yönetici.
- az önce star tvde siz feneri yenemediniz acaba kimin kupayı almasını istersiniz sorusuna, trabzonspor olsun diyerek. kupadan elenmiş olan trabzonspora kupayı aldırmasına mı yoksa, ana merkezdeki adamları kakır kakır güldürmesine mi dumur olacağımı şaşırdım. ardından ergun bey trabzonspor kupadan elendi ki siz bilmiyormusunuz sorusuna bir kez daha dumur bir şekilde ha öylemiydi ben zaten ilgilenmiyorum bu meselelerle deyip kameradan kaçan zaat-ı muhterem.
(bkz: özhan canaydın ve tayfası)
(bkz: yolun sonu gözüküyor)
- bir basın toplantısında
gazeteci: ergun bey demek ki siz de büyü yaptırıyormuşsunuz,bir kafeste kanarya besliyormuşsunuz.
erg.gür : evet besliyorduk zamanında.
gazeteci : peki ergun bey neden kanarya??
erg.gür : ee kafeste ayı besliyecek değildik ya...
sözlerini sarfeden galatasaray'lı şahıs.(zth, 08.01.2007 01:05 ~ 01:06)
|