episodelar sonunda geçen ek bilgiler ve notlar, dubber grubun güzelliği mi, animenin kendinden mi var bilemiyorum ama izlediğim 23 bölüm boyunca zevk aldığım tek konu bu oldu malesef. kasılmış konu, kopuk hikaye, dünyaya mal edilen olaylara rağmen 3 köy artı manzarasız çölde geçen macera malesef tad vermedi bana. aceleye gelmiş son bölümün de güya
deus ex machina olmasına rağmen bağlayıcı bilgileri tam olarak ver(e)memesi ayrı bir tiksinti konusu. bir de her bölümde ap ayrı yerlerden başlıyoruz hikayeye, cins cins olaylar oluyor; kim, niye, nasıl derken kurguyu çözemiyorum arkadaşım. ya o sahneleri anlamak mümkün değil "niye" oradayız evladım? mistik ve gizemli hava katma uğruna, konuları bölük pörçük vermelerini, "vincent
* baba da öyle bölük pörçük yaşıyor zamanı, ondan öyle, çocuğun halini anlayın diye öyle yaptık" diyorlarsa da yemem ben baştan söyleyeyim.
- benim adım cemil!
evet, bu kaliteli çizimlere ve felsefik ögelere sahip animeyi malesef "complete failure" olarak mark eyliyorum. ayh zamanıma yazık oldu resmen.
edit:
real mayar çok güzel. beni seçsin.
pino da çok şeker bu arada, onu seslendiren de
rachel hirschfeld ismindeki bir ablamız imiş, not ettik.