baba evin yakından kumandalı yadigar televiyonu değiştirmiş değişen televizyonla beraber teknolojiye yatırım yaparak uydu almış.cumartesi gecelerimizi süslendiren
tutti frutti ve nadiren yakılayabildiğimiz kırmızı noktalı show tv filmleri ile erkeklik yolunda dört nala ilerleyen ben ve kuzenim için bilmeden inanılmaz bir fırsat oluşturmuştu.bu uğurda emek verenler bilir
polsat uydunun değişmez kanalıydı.her neyse kuzen bizde gece yarısı operasyon yapacaz
*teyzem annem ve ekürisi balkonda televizyon karşısında azmış iki gençten habersiz çaylarını yudumlamakta.
kuzen:olm bak önce ben yapacam sen koridoru gözle
*
ben:olur tamma ama hemen bitir olur muu
*
valhasıl kuzen operasyona başlar. bende kapı aralığından filme odaklanmışım.
*gözümüz dönmüş.ince ince terler boşalıyor. surat kıpkırmızı.tam bu esnada ne zaman geldiğini, nasıl geldiğini anlayamadan teyze elinde meyve tabakları ile narkotik ekipleri gibi bir baskın yapıyor.
-ne yapıyosunu siz burda
-eeh film seyrediyoz teyze
-film mi nasıl filmmiş( kuzen toparlanmaya çalışıyor)
-komedi teyze(asıl komedi sizsiniz olm)
-neymiş bakayım
"
allahım sen soktun sen çıkart" demeye kalmadan teyzenin çığlıkları ,feryatları evde yankılanıyor. bunu duyan ev ahalisi odaya geliyor. bilumum rezilikler, sahalarda görmek istemediğimiz davranışlar birbirni takip ediyor.olayın en kötü yanıda fiyasko gününü takip eden günlerde abinin
polsat seyrettiğini bile bile odada
voltran kalem kutusu ile silgiyi dövüştürmek zorunda kalmamdı.
*