gündem
  1. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  2. · boylumlama
  3. · ezel
  4. · ece gürsel
  5. · uludağ sözlük
  6. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  7. · mutluluk veren küçük şeyler
  8. · ama ben seni arkadaş olarak görüyorum
  9. · rte yi sırtından atan atın ölmesi

ergün penbe nin gaziantepspor a transferi  

1. daha resmiyet kazanmamıştır.
    (karamazov, 26.08.2007 15:44)
  2. bugün itibari ile gerçekleşen olaydır.ergün 1 yıllığına kendisini antepli yapan imzayı atmıştır.
    (jack nicholson, 31.08.2007 18:33)
  3. bu başlığı okuyan arkadaşımın tepkisi :

-ayıp olmuş

gerçekten de haklıdır tepkisinde. bunca yıl galatasaray formasının şerefiyle taşımış birisi olarak transferin son günü apar topar antep'e gitmesi kariyerine yakışmamış.

ama bir de olaya öbür taraftan bakmak lazım. bazı futbolcular zirvede bırakmak tabirinden bihaberler. bence bu tip büyük futbolcular, takımında 10 sene civarında hizmet etmiş insanlar bir iki sene daha futbol oynamak için uğraşmasalar daha güzel olacak. bunun en güzel örneğini şifo mehmet vermiştir. henüz 33 yaşında iken ve ilk 11 de forma giyerken gelecek sezon ilk 11'e giremeyeceğini anlayınca süper bir jubile ile* kariyerini noktalamıştır. ama yine de ergün penbe'ye de hak vermek gerek. belki içinde hala futbol oynama arzusu devam ediyordur. o zaman futbol tutkusu iiçin değer diye düşünülebilir.

(farkettim de çok çelişkili bir yazı oldu.)
    (karizmatik, 31.08.2007 18:39 ~ 18:46)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil