aletteki kılcal damarlardaki kan basıncının artması ile
aletin büyümesi ve sertleşmesi
sabah olanına sabah ereksiyonu denir...
yeni yapılan sevgilinin yanında gerçekleşmesi sonrası ateşli (!) dakikalar yaşanır
aldığım 12 tane penesilin iğnesinden sonra 2 haftadır bende olmayan durum
(mavio, 14.04.2004 16:15)
iktidarsız insanlarda mutluluk çubuğu ile sağlanabilen durum
sabaha karşı ayaklarınızın ya da belinizin açılmasıyla da erekte hale gelebilirsiniz.hatta boşalırsanız şeytan ereksiyonu olmuş olursunuz.(olmuş olmak ne demekse)
(gunan, 03.09.2004 00:32)
ingilizce 'erection' sözcüğünün türkilizcesi
türkçesi 'dikilme'dir.
bazek ah keşke olmasa dediğiniz,
ayağa kalkamadiğınız,
aklınıza alakasız yüzlerce durum getirdiğiniz
erkeklerin zayıf noktasındaki basınç olayi...
(crayn, 30.06.2005 17:41)
(mavio, 18.07.2005 21:41)
olup olmadık yerde meydana gelmesiyle kişiyi şekilden şekle sokan fizyolojik bir durum.
(bkz:
dalgaya söz geçirememek)
yolda yürürken
dalgayı kemere attachleme
yöntemiyle bu beladan gönül rahatlığıyla baştan savılabilecek hadise.
toplu taşıma araçlarında başınıza gelmesi durumunda inmeniz gereken yerde inememenize neden olabilen, beyninizin özerk olarak çalıştığını ispatlar durum
pipinin cinselliğini yaşayamadığı için isyan etmesi,baş kaldırmasıdır..
hiç beklenmeidk bir anda hele birde pijamalı veyahut kumaş pantolonlu iken başgöstermesi iki büklüm olmanıza bacak bacak üstüne atmanıza kızarmanıza acaba belli oluyomu lan die düşünmenize sebep olabilir. kanın bir bölgede toplanması düşünce bozukluğu dikkat eksikliği gibi bilumum geçici zeka özürlülüklerini beraberinde getirebilir. yan etkileri ulan şu hatunu bana verseler uçururum hatta yörüngeye bile oturttururum lan die düşündürmesidir. daha bilimsel açıklaması:"erkeğin çoktan bir ilişkiye hazır olduğunun göstergesidir" şeklinde yapılabilir(ammada bilimsel oldu behh)
george'un
* dediği gibi; bazen aletteki bu değişimi sağlamak, zihin gücüyle bir kaşığı bükmekten zordur.
erkeğin cinsel organına kan dolması bu yüzden beyne yeterince kan gitmemesi ve erkeklerin o anda sadece reflexleri ve içgüdüleriyle hareket ettikleri durum.
çukurova' nın mayıs sıcağında tahtaya ceketle ve iki büklüm çıkmanıza imkan verecek olaydır.
öğretmen: oğlum çıksana tahtaya
ben: ben mi hocam ? bi dk ceketi giyeyim
öğretmen: ne ceketi bu sıcakta, nese hadi çabuk ol bak zil çalacak
ben : hocam bi dakka ... (ulan inmedi gitti ne yapacaz dur araya sıkıştırayım) nese hadi bakalım
sonuç:
1 hafta boyunca okulda taşşak geçilmesi ve adınızın sopaya çıkması !!