belki ilginizi çeker
  1. · esennur sirer
  2. · yenilen golde sesi içine kaçan spiker
  3. · dakika ve skor alıyoruz
  4. · 7 haziran 2008 türkiye portekiz maçı
  5. · 22 haziran 2008 ispanya italya maçı
  6. · bordo mavi net
  7. · atv
  8. · 29 haziran 2008 almanya ispanya maçı
  9. · yılların eskitemediği genç oyuncu
  10. · formula 1 trt de izlenir
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  2. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  3. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  4. · aklidengegorecelibikavramdir
  5. · ezel
  6. · 100 opera
  7. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  8. · ralph fiennes
  9. · her şey eskidi

erdoğan arıkan  

1. trt spor spikeri.
    kadife gibi sesi ile anlattığı maçlar dinlemeye değerdir.anlatımında aşırıya kaçmadığı gibi, karşılaşma ne kadar sıkıcı olursa olsun sizin heyecanınızı düşürmez.
    türkiye'nin en iyi maç anlatan adamları arasında gelir.belki de levent özçelikile birlikte en iyisidir.
    (ulus, 09.03.2007 01:54)
  2. her daim gülümseyen yüzüyle trt nin en fazla ışık saçan yüzlerindendir. haftasonları stadyum programını sunmaktadır.
    (essah mı, 14.03.2008 14:04)
  3. spikerliğe trt diyarbakır radyosu'nda başlamıştır.bir başka trt spikeri fulin arıkan'la bir yakınlığı olduğu sanılır ve "akraba mısınız" sorusuyla sık sık karşılaşır. kocaelispor'ludur. galatasaray'a da sempatisi vardır. güleryüzlü, sıcakkanlı, beyefendi bir insandır.
    (la vie en rose, 14.03.2008 21:28)
  4. trt 1'de sadece 3 takım için yapılan (bkz: stadyum) programda her ne olursa olsun düzenin adamı olduğunu ispatlarcasına anadolu takımlarının hakkının yendiği noktalarda büyük(!) takımları destekleyen doğru düzgün maç sunabilen, güzel sesli anlatıcı-sunucu.
    (minero, 06.04.2008 22:47)
  5. euro 2008 boyunca atv'de maç anlatan spikerlerden birisi olacak kendisi. sanıyorum isviçre-çek cumhuriyeti maçını sundu ayın 7'sinde.
    (sycrone one, 09.06.2008 00:50)
  6. 7 haziran 2008 türkiye portekiz maçını sunan spikerdir.
    (mkopaw, 09.06.2008 13:57 ~ 13:57)
  7. hakkındaki olumlu yorumları okuyunca sanırım ben farklı bir yerden izledim maçları diye düşünmeme sebep vermiş adam. birisi bu adama milli maç anlattığını hatırlatsın. turnuva boyunca bir kere de ağzından herhangi bir oyuncunun forma giydiği kulübün ismi çıksın be. varsa yoksa "maçtan önce x meslektaşlarımızla konuşup; isimlerin nasıl okunacağını öğrendik". e bravo mnako, alkış mı bekliyorsun zırt pırt söyleyip. eğer bir spiker bunları yapmayacaksa spikersiz versinler maçı; elimizin altında internetle izleyelim maçları.

bir de carousel'in önünde takılan gençler var ya rapçi mi ne; bildin mi? aha saçlar onlardan farksız olmuş söliyim. artık 20 yaşında değilsin sevgili arıkan. jöle möle yakışmıyor.

efendi adam yine de. ama efendilik yeterli bir kriter değil sanırım spikerlik için. ertem şener'i gözü kapalı eleştirenler elini vicdana koyup bir düşünsünler. o heyecanlı, zaman zaman gereksiz de olsa en azından bilgilendirmeyi amaçlayan anlatım mı iyi; trt ekolünden bu buz adamınki mi?
    (denetçi 34, 30.06.2008 10:46)
  8. 29 haziran almanya ispanya maçı'nı sunmaya çalışan kırmızı yanaklı spiker.

auta giden bir topu lebron james'in bile alamayacağını iddia etmiş..bu adam biliyor bu işi..
    (ömürcek, 30.06.2008 11:04 ~ 11:05)
  9. ya ne olur her gönderilen maili okuma be abi lütfen diyorum. ne sen işin içinden çıkarsın ne trt çıkar sonrasında. herkesin isteğini yapamazsın ki.

eskişehirli çiftetelli göster diyo, trabzonlu kolbastı göster egemen üçlü çektirdi onu göster, diyarbakırlı şemmamme göster. futbol programı bu.

okuma bu mailleri ne sen dertlen ne biz sıkılalım.

(bkz: stadyum)
    (sohodo serhan, 20.09.2009 23:00 ~ 23:00)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil