erdoğan ın kraliçenin önünde top oynaması 

adana çık aradan

1. sokak ligi adlı eğitim projesi kapsamında, futbolu araç olarak kullanarak, spora erişimi kısıtlı çocukların sosyal hayata uyum sağlamalarını amaçlayan çalışmada 12-16 yaş arasında spora erişimi kısıtlı çocukların futbol oynamasını seyreden kraliçe'nin önünde birden topu kapan başbakan erdoğan kısa bir şov (!) sergilemiş!! kraliçe bunu hayranlıkla izlemiş.

vallahi yalan dolan, resimlerine bakıyorum aktivitenin kraliçenin yüzündeki ifade aynen "olm bu ne biçim adam?" bakışı ile "nerden geldim buraya?" bakışı arasında gidip geliyor. kadıncağız birşey de diyemiyor belli kraliyet terbiyesi almış. bizim başbakan çoştukça coşuyor

-hişşşt şapkalı kaleye geç!!
    -excuse me! did you tell me that?
    -bırak teli meli de geç kaleye iki penaltı atayım
    -but?!??
    -batar tabii hele geç sen bi bak neler batar nuhahahaha
    -?!!?
    -amma naz ettin be pamuk şeker...

yemin ediyorum boğazdaki uçak gemisi bombalar buraları...

http://galeri.internethaber.com/...
    (diazepam, 16.05.2008 16:35)

2. önce başlığı fantezi zannedip "du bakayım ne yazmış diazepam kardeşimiz?" edasıyla okurken bi baktım. "hasktir link var. doğru mu lan acep?" dedim ve korkarak linke bastım.
    abi ne diyim. ne hallere düşürdün bizi be adam.
    (trouble, 16.05.2008 16:43)
  3. erdoğan'ın savunma mekanizmalarının ne kadar hızlı çalıştığını görmemize sebebiyet veren olaydır. ödünleme ya da telafi olarak bilinen savunma mekanizması kraliçenin ziyaretiyle hızla çalışmaya başlamıştır. kendisi siyasetteki eksikliğini futboldaki başarısıyla telafi etmeye çalışmıştır.

her siyasetçinin başına az çok gelebilecek bir olaydır, abartmamalı.
    (higher than hope, 16.05.2008 16:43)
  4. beşinci resimde görüldüğü üzere sahneye hakan şükürün çıkmasıyla tam bir futbol şova dönüşen kutlu dogum haftasına yakışır proje.
    (nfrt, 16.05.2008 16:43)
  5. erdoğan'ın topa vurduktan sonra takındığı orgazm olmuş adam ifadesi inanılmaz.
    (ray simenov, 16.05.2008 16:47)
  6. kara şövalye gelip topu patlatmalıydı.bu şekilde iki ülke arasındaki diyaloglar daha da güçlenmiş oldu heralde.eh kara şövalye!!
    (zaknafein, 16.05.2008 16:47)
  7. kraliçe şunu yaparken, kraliçe bunu derken şeklinde cin ali serisine dönen kraliçe ziyaretinden bir enstantane. genç yeteneğin sanki topu değil de, zamları doksana gönderdiği bir o an. kraliçe ise bu durumdan memnun.
    (cveevezvea, 16.05.2008 16:48 ~ 16:53)
  8. emine - recep ikilisinin , elizabeth - philip ikilisine karşı çift kale minyatür maç yapmasından daha az ilginç olaydır. fakat bu maç sonunda bu dörtlünün forma değiştirmesi hakikaten olay olurdu.
    (albertkamuvicdanı, 16.05.2008 16:50)
  9. üçüncü resmin tanımıyla yarmıştır.

"eski bir futbolcu olan erdoğan'ın sol ayak içiyle yaptığı teknik vuruşlar kraliçeyi şaşırttı. elizabeth hayran gözlerle erdoğan'ın paslaşmalarını izledi."
    (phoarbix, 16.05.2008 16:51)
  10. kraliyet,monarşi,asalet,dük,kont,lord hikaye.asıl olan futbolun birleştirici özelliği.asıl olan
    (bkz: beşte hafta onda biter)
    (gebesh, 16.05.2008 17:02)
  11. liverpool, manchester, chelsea, arsenal ve sair tüm ingiliz futbol takımlarının türkiyenin içinde bulunduğu bütün organizasyonlardan geri çekilmesine neden olacak şovdur.

muhtemelen kraliçe de izlerken yanındakilere beckham gelsin de top nasıl oynanırmış görsün demiştir. var bi fotoğrafta, yanındakiyle konuşuyor.
    (stewie griffin, 16.05.2008 17:06)
  12. baş görünce ayaklarını kullanması
    (nickdegilumut, 16.05.2008 17:20)
  13. mahkeme duvarı suratlı devlet memurlarına alışkın yurdum insanının, hele bir de sevmedikleri bir adamın klasik mahkeme duvarı suratlı devlet memurlarının tavırlarından başka bir tavır sergilemesini başlık yapıp altına kin kusmalarına sebep olan olay. adam memur diye topa vurmayacak mı? tanıtımın dan da belli olduğu üzere "sokak ligi adlı eğitim projesi kapsamında, futbolu araç olarak kullanarak, spora erişimi kısıtlı çocukların sosyal hayata uyum sağlamalarını amaçlayan çalışmada 12-16 yaş arasında spora erişimi kısıtlı çocukların futbol oynaması" gibi bir projeye katılan burokratlar, bakanlar ne yapmalı? yüzyıllardır alışageldiğimiz üzere hepsi sırayla kürsüye çıkıp, çocukları hazırola geçirip 3 saat boyunca çektikleri nutuklarla çocuklara işkence mi yapmaları lazımdı. hele bir de anlı şanlı birleşik krallık kraliçesinin yanında bu hareket yapılır mıymış. kadına çok ayıp olmuş, ülke olarak başbakanın topa vurmasından dolayı kraliçe nezdinde tüm dünyaya rezil olduk. başbakan dediğin nutuk çekerek çocukları futbola teşvik eder, aralarına girip topa vurarak değil.
    (galliani, 16.05.2008 17:23)
  14. yabancı basında geniş yankı bulan haberdir.

- daily telegraph "kraliçeye türk lokumu gibi çalım"
    - the guardian "türkiye'den ab ye gazozuna maç teklifi"
    - economist "erdoğan'dan %4.5 enflasyon hedefi ve %97 pas yüzdesiyle imf'ye göz dağı"
    - the mirror "türk başbakanından adaya vole"
    - the times "ılımlı islam 1 - meşruti monarşi o"
    - le monde "erdoğan topu demokrasinin beşiğinden geçirdi"
    - la gazatta della sport "erdoğan juventusla mı anlaşıyor"
    - la syntaxerror la olm naapmış la bu adam?
    (syntaxerror, 16.05.2008 17:37 ~ 22.05.2008 14:27)