belki ilginizi çeker
  1. · melik duyar
  2. · swh
  3. · ben dönyanın en gözel garısıyam
  4. · sen şimdi gidecen ya cehennem in dibine git
  5. · ben dünyanın en akıllı insanıyım
  6. · yerim seni öss
  7. · gidenin ardından söylenecek sözler
  8. · sadece aptallar 8 saat uyur
  9. · sadece başbakan okusun
  10. · bağır taşı
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · geniş aile
  2. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  3. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  4. · günün tek cümlelik özeti
  5. · colin kazım richards
  6. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  7. · onur öymen
  8. · sözlüğü açık bırakıp yatmak
  9. · benimsinemalarim com

erdal demirkıran  

sayfa  / 2
  1. "ben dünyanın en akıllı insanıyım" iddiasında bulunan, bu iddiasını noterden tastikleten, bu isimle bir kitabı bulunan, konuşmalarıyla biraz deli olduğu izlenimi veren, çelişkilerle dolu aklı bir mil havada insan.
    (myrmidon, 13.09.2004 18:01)
  2. sonradan adam dediğin benim gibi olur diye bir kitap yazan yazar. okurken sıkmayan ayrıca da acayip gaza getiren, ama kitabı bıraktıktan bir saat sonra gazı geçen, bilimsel pek bir temeli olmayan (gene de herşey bilim temelli olacak diye bir şart yok. eskiden bilim mi vardı) yazar. ikinci kitap birinciden biraz daha iyi gibi. okuyun geçin...
    (easy company, 19.10.2004 03:15)
  3. kashna dahi fabrikasını işleten özgüveni patlak pazarlama kurnazı.
    (azwepsa, 21.12.2005 16:10)
  4. sizi sadece bir anlığına gaza getiren eserler meydana getirmiştir bana kalırsa sakıncalıdır ve okunmaması gereklidir.
    (narsil, 01.01.2007 04:02)
  5. çok akıllı zeki olduğu için hangi konferansında görsem aynı kıyafetleri giyiyor.

talihsiz bi şekilde bende katıldım bir tanesine. yazık tabi üzülüyor insan.
    (bkz: swh)
    (rise of legend, 27.03.2007 13:59)
  6. sözlükte butonu olması gereken kişi. melik duyar gibin..
    (nox, 15.05.2007 12:01)
  7. ben dünyanın en akıllı insanıyım diyerek aslında tam tersi olduğunu ispatlayan şahıs. çünkü akıllı insan, kendisinin bilmediği daha bir çok şey olduğunu bilir ve ben dünyanın en akıllı insanıyım demez.
    (fox mulder, 25.08.2007 21:49)
  8. yazdığı kitaplarla insanları kashna adlı dahi fabrikasına çağıran, ilginç kitapları olan, o özgüven bende olsa dünyayı yerinden oynatırım be dedirten zat-ı muhterem..
    (moroccansipahi, 25.08.2007 22:42)
  9. gerçek anlamda "dünya'nın en akıllı insanı" olmaktan ziyade, bu cümleyi özgüven timsali olarak kullandığını düşündüğüm yazar. kendisine göre, aslında herkes içinde bir dahi taşır ve bunu farkettiklerinde herkes dünya'nın en akıllı insanıdır. alışılmışın dışında olduğu için fazlaca eleştirilir hatta kendisiyle kafa da bulunabilir. ancak kendisi bunları pek önemsemez. (nazarımda) söylediği en önemli şey, insanların kendi potansiyelinin sınırlarını keşfetmeden bu dünya'dan göçüp gitmelerinin müsriflik olduğudur. kitapları insana acayip gaz verir. bir solukta okuduğunuz kitabı kenara bıraktıktan sonra, kendinizi kral gibi hissedersiniz. ancak bir kaç gün sonra tahtınızdan düşer, daha sonra da tacınızı yerinde bulamaz olursunuz. eğer anlık gazlarla kendinizi değiştirebilirseniz işe yarar, diğer türlü fıs tır. en fazla, kitabı okuduğunuz süre iyi vakit geçirmenize yarar.
    (kvashiorkor, 20.09.2007 17:22 ~ 22.09.2007 02:29)
  10. 23 kasım 2007'de beytepe k salonundaki kişisel gelişim semineri'ne katılmış olan ayrıca yeni kitabının ismiyle; sen şimdi gidecen ya cehennemin dibine kadar yolun var-ben bağrıma taş basarım yaran yazar.
    (hürrem, 24.11.2007 18:34 ~ 18:45)
  11. kimse ikinci bir tane almasa da, herkese sadece birer kitap satabilse bile çok zengin olabileceğini hesaplayabilmiş adam. işe yaramaz kitaplarını adını daha önceden duymamış kişiler ön ve arka kapaklara falan bakıp satın alırlar. bu kapaklarda, levent yüksel'in, "levent yüksel'in ikinci albümü" isimli ikinci albümünün ismine "ay ne orjinaaaal" diyebilen tür insanlara hitap eden espritüel sloganlar vardır. kitapları onlar alır ve okurlar, ama dediğim gibi birer tane.
    (earendill, 24.11.2007 18:49)
  12. sen şimdi gidecen ya cehennem in dibine git adlı kitabı çıktığında kitabevine gelip de "ben erdal demirkıran,bu kitabın yazarıyım.satışlarım nasıl?ilk 10 da var mıyım?" sorusuna kasiyerin "hayır, ilk 30 dasınız" cevabını alan kişi.kitabın kenarına bir de bağır taşı (bağrına taş basacakmış) iliştirmiş, bazılarınca akıl timsali olarak gösterilmesini anlayamadığım kişi.
    (sophie, 19.12.2007 22:36 ~ 22:36)
  13. en yakın arkaşlarımdan, eski oda arkadaşımın en sevdiği ve saygı duyduğu kişilerden. arkadaşım tüm kitaplarını 20 günde bitirdi ve dilinden düşürmüyor. bakalım.
    (maia, 09.04.2008 22:47)
  14. "özgüven" ile arasında şöyle bir diyalog geçmiş olduğunu tahmin etmekteyim(özgüven:ö erdal demirkıran:e)

e:abi ben dünyanın en akıllı adamıyım, noterden tasdik de ettirdim...
    ö:beni bir tek sen anladın ama sen de yanlış anladın be kardeşim!
    e:ehehe... nası yani?-?%
    (bulanti, 09.04.2008 22:54)
  15. kafa, harbi, eğlenceli adam.
    (maia, 27.05.2008 07:57)
  16. kendileri yaklaşık 3 yıl önce bir yazarlık yarışması yapmıştı ve er kişiler de o yarışmaya katılıp 5 lira vererek bir kitap almışlardı ve yazacaklarını o kitaba yazdılar ve yarışmaya gönderdiler..yarışmanın sonuçlanma tarihi ertelendikçe ertelendi.nihayetinde açıklandı sonuç ve ödül törenini beklemeye başladı bu er kişiler o kadar gün geçmesine rağmen halen daha ödül töreninden ses seda yok.milletten 5 er liraları alıp yarışmayı bir türlü sonuçlandırmayarak demirkıran gerçekten en akıllı insan olduğunu kanıtlamıştır!!!!
    (langara, 21.07.2008 15:34)
  17. (bkz: laf)
    (osx, 22.08.2008 14:22)
  18. son kitabı; sen şimdi gidecen ya cehennem in dibine gitolan ve bu kitapta tam anlamıyla sıçmış bir yazardır. ne alakaysa, tanrının varlığından emin olduğunu söylemeye başlamış ve olayı nietzsche'ye getirerek şöyle bir şeyler söylemiştir;'' aslında nietzche'de tanrıya inanıyordu ama karşı çıkıyordu!'' kitabı, bir köşeye fırlatmam ve verdiğim paraya acımam aynı anda gerçekleşti.

edit: tekrar okuyunca sadece nietzsche'nin dine düşman oluşundan bahsetmiş. ha yine de kitap çok saçma o ayrı.
    (bete noire, 24.11.2008 23:24 ~ 27.11.2008 01:23)
  19. bildiğimiz şarlatan.
    (gozlemci, 21.03.2009 15:13)
  20. ilginç bir adam hakikaten.zamanında sitesine girip öz geleceğini okumuştum.yıl yıl dünyaya ne tür iyiliklerde bulunacağını yazıyordu.2030'da dünyadaki savaşları bitirecekti ve bu da onun son göreviydi.şimdilerde sitesi yenilenmiş öz geleceğini aramaya da üşendim açıkçası.ama en üste sayaç koymuş.sonsuz dünya barışına kaç salise kaldığını gösteriyor.dayanın gençler.15 mart 2030 gelecek tüm savaşlar bitecek.
    (kramerica, 21.03.2009 16:26 ~ 16:27)
  21. migros sponsorluğunu aldığını düşündüğüm fantastik oluşum
    hakkında yapabileceğim o kadar çok geyik var ki klavyeye dökmeyi geçtim, bir düzene sokup ağzımdan dışarı çıkaramıyorum. çin nüfusunun olduğu gibi san marinoya doluştuğunu ve oluşan cümbüşü düşünün, öyle bir şey.
    sözlükten de pazarlamacı olduğunu öğrendim. bu bir çok şeyi açıklıyor aslında.
    yahu adam düpedüz sırf bizim gibi geyik insanlar arkadaşlarına komik doğumgünü hediyesi alsın diye uğraşmış kitap yazmış. eğer bir kitabın üstünde sen şimdi gidecen ya, cehennemin dibine kadar git yazıyorsa, bu da yetmezmiş gibi kitabın sağ üst köşesi kesilip yerine bir kutu içinde bağır taşı var ise... ben o kitabı alırım arkadaş. hatta alır alır eski sevgili rererö diyen ne kadar tanıdığım varsa kafalarına atarım müstehaktır diye. yapmazsam çaylak olayım.
    edit: kitabın adı gittin değil gidecen olacakmış... arada türkçeyi de katlediyoruz demek ki. hey yavrum hey.
    sırf benden ne kadar para götürdü. çaakaaaaaaaal (kafamı sağa sola hareket ettirdiğimi düşünün)
    (göster bakalım kaynanalar hamamda nasıl bayılır, 30.04.2009 17:55 ~ 07.06.2009 22:40)
  22. yalnızca başbakan okusun tarzı saçma sapan kitap isimleriyle artık sıkan insan, bir dönem mihrimah sultan, konak sultanı tarzı kitaplar bile bu adamın kitaplarından daha üreticiydi, artık insanları enayi yerine koyduğunu düşünüyorum.
    (gentile, 22.05.2009 13:48)
  23. başladığın işi bitirmelisin diyor kısaca bugünkü yazısında.ben de diyorum ki önce aynaya bakın erdal bey.bir zamanlar kitap yazma yarışması vardı. ne zaman sonuçlanacak acaba bu yarışma?
    (langara, 22.06.2009 17:16)
  24. kitap fuarında standının önünden geçerken yanımdaki çocuklara "dünyanın en gerizekal insanı" diye tanıtmak istediğim yazamaz insan. var böyle bir hayalim. bu hayalin sebebiyse düşündüğünüz gibi çocukluğumda yaşadığım şeyler değil. sebep saçma şeyleri iğrenç bir üslupla anlatması. kitabın ikinci sayfasında verdiğim paraya üzülürken kapakta gördüğüm yazı dikkatimi çekti. dalga geçer gibi en akıllı benim zuhaha muhabbeti yapmaz mı birde? sen akıllısın da o uyku bilmem ne kitabına para verdim ya işte ben harbiden gerizekalıyım. fani hayatımda daha hiç korsan kitap almadığım hiç arkadaşlarım arasıra dalga geçer benimle, o kadar bağlıyımdır kitaplarıma. yazdıklarını biraz okuduktan sonra iki hafta başka bir şey okuyamadım. bir gün evini gözetleyip kaçta yatıp kaçta kalktığını fotoğraflarla belgelemek istiyorum, 12 saat uyumuyorsa emoyum.

edit: harbiden uyumuyormuş. fazlaca genetikle alakalı bir olguyu ele alırken sırf kendinden yola çıkması ve dört saat uyuyoruz gençler moduna girmesi hala yanlış. başta depresyon olmak üzere uyku bozuklukları birçok hastalığın hoşlandığı bir durum. yine de bir şeyler yapmam gerektiğinin farkındayım. konvers lazım.
    (dirim tiyatir, 04.07.2009 13:32 ~ 14:22)
  25. sonsuz dünya barışı diye bir şey uydurmuş. kendisine şunu söylemek istiyorum:

asasdhjksakjdşkjdahlkj
    (ntcik, 25.08.2009 23:34)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil