belki ilginizi çeker
  1. · özlemce ile ercan saatçi yi buluşturma kampanyası
  2. · ercan saatçi
  3. · ercan saatçi revival organization
gündem
  1. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  2. · ugg
  3. · yasaklanması gereken şeyler
  4. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  5. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  6. · prison brake
  7. · demokratik sol halk partisi
  8. · rover
  9. · kanser

ercan saatçi yi istiyoruz zirvesi  

1. evli birisine kesinlikle sulanacak değilim, zaten gay da değilim ama sözlükteki ercan saatçi fanlarını görünce dayanamıyorum.

ercan saatçi evli olabilir, bizler bu evliliğin tekerine çomak da sokabiliriz. hazır bayram yaklaşıyor, sevenleri buluşturmak sevaptır.

bana burada düşeni başlatıyorum. markiz pastanesi ile görüştüm, madlen hazır. allah'ın izni, peygamber'in kavli ile ercan saatçi'yi ailesinden istiyoruz. eğer zorluk çıkartırsa dağa da kaldırırız. yeter ki gözüme ercan saatçi başlığı gelmesin artık. sıktı yahuuu!
    (dünyayı kurtaran adam, 17.12.2007 17:50 ~ 17:51)
  2. özlemce'ye istenecekse hayranları tarafından sevgi pıtırcığı kıvamında desteklenecek zirve.
    (hayvanat bahçesinde kuş olsam, 17.12.2007 17:54)
  3. (diazepam, 17.12.2007 17:57)
  4. konu ercan saatçi olunca akıllara kayınpederi ertuğrul özkök de gelmiyor değil.

geçen gün ofiste oturuyorum, sekreterim sade kahvemi yapmış getirdi, laf aramızda başbakan aradı cepten, birkaç dakika konuştuk. bana yaptığım işler hakkında çok müteşekkir olduğunu söyledi. ben de onu oğlumun mezuniyetine davet ettim. " petrus açalım başbakanım" sözlerime yanıt olarak;

" sağol dka içki kullanmıyorum " şeklinde bir ifade ile karşılaştım.

"hadi itiraf edelim" *, herkesin bir zamanlar böyle çok sevdiği ses veya sinema sanatçıları olmuştur. 68'de paris'te fransız polislerine molotof atarken de o zamanlar fransız sinemacı "monica de gurolle "vardı. mütemaddiyyen filmlerini izler, kendisine hayranlık duyardım. esasında aşıktım o sinema sanatçısına.

neyse oturuyorum, telefonum çaldı. bu sefer cepten değil, ofisin numarası aranandı. baktım telefonun ucunda ertuğrul özkök var.

- nasılsın dka?

- iyiyim abi, işte takılıyorum öyle. aklıma fransa falan geliyor, nişantaşı beni sıkıyor artık. siz nasılsınız?

- fena değiliz, duydum ki bir kampanya veya zirve açmışın. açıkçası rahatsız oldu benim damat, gel şu işi erteleyelim.

- bilemem abi, halktan böyle bir taleple karşılaştık. ilişki nasıldır?

- sen bilirsin canım, bak ne diyecem akşam texas hold em oynayacağız, dördüncü eksik. orada chivas regal içerken bu konuyu daha güzel konuşabiliriz.

- siz bilirsiniz akşam görüşelim.

işte belirttiğim gibi bu akşam kendisinin davetlisiyim, detayları görüşeceğiz.
    (dünyayı kurtaran adam, 17.12.2007 18:12 ~ 18:25)
  5. "sloganı da benden olsun" dedirten zirvedir:

"allah belamızı verdi, sayenizde!"
    (ronn, 17.12.2007 22:25)
  6. (littlemy, 17.12.2007 22:30)
  7. (gaza gelin çorbası, 17.12.2007 22:39)
  8. (firsattanistifade, 15.02.2008 04:01)
  9. (taze bitti, 15.02.2008 04:10)
  10. (delicaponcadı, 06.08.2008 13:40)
  11. (delicaponcadı, 06.08.2008 14:03)
  12. (bkz: kızımız özlemce yi oğlunuz ercan a istiyoruz)

ünlü ingiliz filozof edith editson der ki: ironiyi anlamak ya da anlamamak ,işte tüm mesele bu.
    (gozlemci, 02.09.2008 09:55 ~ 03.09.2008 01:51)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil