ercan saatçi 

sayfa  / 12
adana çık aradan

1. grup insanıdır kendisi. izel-çelik ercan, grup vitamin, izel-ercan, ufuk-ercan şimdi de türkstar komedi grubunda çalışmaktadır. ertuğrul özkök'ün kızıyla evlenmiş akabinde dmc'nin başına getirilmiştir. ekürisi ufuk yıldırım'ın da kanal d'ye transfer olan sonay dikkaya ile evlenmesi düşündürücüdür tabi. kendisi fenerbahçelidir ve fb'ye yazdığı veya adapte ettiği birkaç şarkısı bulunur.
    sarı lacivert rengimiz
    fenerbahçe herşeyimiz
    hiçbir şeye değişmeyiz
    çünkü fe-ner-bah-çe-li-yiz
    grup vitamin döneminden şarkı sözü yazarlığındaki vizyonunu belli etmiştir. (bkz. ebabil bir kuştur)
    (spyder, 25.04.2004 17:43)
  2. sayenizde gibi süper bir şarkıya imza atabilmiş piyasa müzisyeni,prodüktörü,fenerbahçe popülisti
    (jamal, 25.04.2004 17:55 ~ 10.04.2005 22:28)
  3. (bkz. eerrccaaan bey)
    (bkz. armağan çağlayan)
    (despinaa, 23.05.2004 20:12 ~ 20:15)
  4. keşke hep besteci, şarkıcı kalsaydı, kendini jüri üyeliği yapıp bu kadar rezil rüsva etmeseydi diye kendisi için üzüldüğüm şahıs. oysa sayenizde gibi güzel bir bestesi vardır
    (ascella, 11.07.2004 18:44)
  5. (bkz: iç güveysinden hallice)
    (dr conners, 22.11.2004 22:57)
  6. biz çocukken şarkılarını sıkça dinlediğimiz şarkıcı, besteci falandı. ama şimdilerde; ertuğrul özkök'ün damadı, gülümsün saatçi'nin eşi, zeynep saatçi'nin babası vs... aile içi konumuyla akıllarda kalmayı tercih eden şahıstır.
    (gülümsün, 10.04.2005 20:47)
  7. hürriyet gazetesine sırtını dayamış sanatçı
    (iki ekmek bir malboro, 10.04.2005 21:18)
  8. cins fenerli..
    (wonderwall, 10.04.2005 22:42)
  9. fenerbahçenin attığı her gol sonrasında çalan,ali sami yen stadyumunda 3 yıl önce çalan şarkıyı -hatta aynı şarkının melodisi galatasarayın 100. yıl tezahüratını oluşturur- bugün bir olaymış gibi köşesine taşıyan fenerli yazarımsı..anlamakta zorlandığım insanların başında geliyor kendisi,dünkü rezil futboldan sonra bile akıllara zarar yorumlar yapmış gene..neyse..
    (coyote, 20.10.2005 20:34)
  10. ertuğrul özkök'ün kızıyla evlenmeseydi, müzik yapmaya devam ederek bizi de amasız hastalıklara sürükleyecek şahıs.gerçi şimdi de prodüktör kimliğiyle iş başında ve kendi gibi yüzlercesini piyasaya sürme çabasında."okuma bayramı melodileri" adlı albümde toplanabilecek bestelerin sahibi ve dmc'nin patronu.
    (bkz: damat music company)
    (mr drummer, 20.10.2005 20:45)
  11. amaney o..ruverdim amaney şeklinde bir rezil parçaya imza attıktan sonra
    popstardaki elemanlara "ciddi olun " diyebilmiş şarkıcı
    (anakin skywalker, 30.11.2005 20:38)
  12. ismi, bir ömür boyu sırtını yasladığı insanların ismiyle beraber anılacak olan ve bundan gocunmayan, aksine bunu sonuna kadar kullanan burnu havada, eskinin şarkıcısı, şimdinin iş adamıdır bu insan. ben sorarım bu insan ne bıraktı ya da bırakacak arkasında diye? şarap kıvamında bi şarkı?.. sahibi olduğu prodüksiyon şirketinin yarattığı bir isim?.. bırakın yaaaaaaawwww!
    (ubiquitous, 30.11.2005 20:49)
  13. çat kapı adlı dizide de rol alan sanatçı.
    (sycrone one, 26.12.2005 22:18)
  14. zamanında bir programı telefonla arayıp ahmet kaya'yla tartışmaya çalışan ve akabinde ahmet kaya'dan; "kardeşim sen kimsin?" sorusunu işitip "ben, ercan saatçiyim" diyen ve buna karşılık olarak da ahmet kaya'dan "ya da get, ben saatçilerle değil, sanatçılarla muhatap olurum." efsanevi yanıtını alarak bozaran insan.
    (theone, 15.05.2006 05:19 ~ 05:19)
  15. bugünkü yazısında "çünkü bu büyük taraftara avrupa’da da şampiyonluk yakışır." şeklinde bir cümle geçen köşe yazarı. kafası öyle bir bulanmış ki, fenerbahçe'yi şampiyon oldu sanıyor heralde.

birde unutmadan
    (bkz: dahi anlamındaki de)
    (ağ kablosu, 15.05.2006 14:16 ~ 29.05.2006 19:21)
  16. star avı programında kazanması için antu.com'un destek verdiği sa(n)atçı. türkiye'de 5 milyar fenerbahçeli olduğuna göre heralde yarışmayı rahat rahat kazanır.
    http://www.antu.com/...
    (equalizer, 04.06.2006 18:49)
  17. merak ettiğim nokta acaba kayınpederi ertuğrul özkök olmasaydı bugün ercan saatçi tanınıyor olur muydu? sanırım mazide kalan bir isim olacaktı.
    (dreams2, 04.06.2006 19:26)
  18. nereden nereye dedirten adam. ilk başta üç kişiydiler. küçükken üzülürdüm niye çelik'i dışlıyorlar diye, sonra çelik de yediremedi gitti.
    (restless times, 16.04.2007 00:50)
  19. iç güveysi olmanın dayanılmaz hafifliğini hayatının her alanına gururla yansıtan, biz burdayız gibi ya sev ya terket jargonunda şarkılarıyla ne derece milliyetçi(!) bir insan olduğunu göstermiş, babasının paçasının arkasından ona buna laf atan küçük çocuklar gibi herkese sataşan ve ayar almaya alışkın olan, futbol konusunda da fatih altaylı'nın fenerbahçe şubesi olan (aynı sübjektif bakış, aynı en büyük biziz, başka kim ne yapıyorsa yanlıştır anlayışı, aynı ilkokul üçüncü sınıf seviyesinde laf sokma denemeleri), ve aynı takımı tutmaktan utandığım kişi. kendisi samsunlu olmasına rağmen, aydın doğan gümüşhaneli olduğundan dolayı kendisini bir anda kelkitli ilan etmiştir. müzisyenlik açısından ise elle tutulur tek işi sayenizde adlı şarkısı olup, o da güzel bir rüya gibi yaklaşık iki dakika sürmüştür.
    (garion, 16.04.2007 12:59)
  20. futboldan anlamayan,fenerbahçe den herkesin nefret etmesi için gerekli bir misyon yüklenmiş.aziz yıldırım ın paralı adamı.ona kalırsa fenerbahçeye yapılan her hareket ''faul,penaltı,kırmızı kart''.fenerbahçe nin yaptığı ''topa mudahele,aldatmaya yönelik hareket,yok bişi devam''

bir de halla avrupada fenerbahçe nin,galatasaray dan daha büyük olduğunu kanıtlamaya çalışıyor garibim.yazık ya adam a sorarlar ''kupan varmı ?'' diye.büyüklük kupalarla belli olur demiş büyüklerimiz.

aynı sazdan çalan bir başka yorumcu için (bkz: kazım kanat)

not:beşiktaşlıyımdır.
    (gyroscope, 25.04.2007 00:48)
  21. kurduğu plak şirketine rec by saatchi ismini verebilecek kadar milletini ve onu millet yapan dilini seven milliyetçi, mümtaz insan (!)
    (aytok, 03.06.2007 23:32)
  22. önceki girilerde de bahsedildiği üzere, dmc, müyap, hürriyet gibi kuruluşlardaki mevkilere nasıl geldiğini sorguladığım insandır. zamanın da pop müzik türkiye'ye yeni yeni gelirken meşhur olmuştur bu adam. bir işi ilk yaparsan başarılı olursun kuralının işlediği bir başka kişi. her şeyi geçtim, hiç bir şey bilmediği futbol hakkında, otorite gibi yazı yazmasına da tahammül edemiyorum.
    (1925, 07.06.2007 09:13)
  23. ferhat göçerin albüm satışları fazla gözüksün diye kendi albümünü satın aldığı iddiaları üzerine keşke meşhur etmeseydim buyurmuş kişi.burda devreye girmek istiyorum ferhat göçeri tanımam etmem fazlada sevip dinlemem zaten ama adamın sesinin olduğu aşikar züğürtte değil tahsilini yapmış doktor olmuş parasıda vardır kendi kasedini yapabilirdi heralde ama senle çalışmış,olabilir.sonra yollarınız ayrılmış yahu sen adamın başarısını nasıl sahipleniyorsun nasıl eleştirme hakkı görüyorsun hareketlerini bu kadar senedir piyasanın içindesin evlenene kadar ne yapabildin diye sorarlar adama,hayır biri bana çıkıp seda sayan torpiliyle meşhur olan nihat doğan ile kayınpeder torpiliyle işadamı,köşeyazarı olan ercan saatçi arasındaki farkı anlatabilir mi rica etsem ben göremiyorum da...
    (des, 22.06.2007 20:23 ~ 20:24)
  24. (bkz: @1607103)
    (busburak, 24.06.2007 11:54)
  25. (bkz: sayenizde)
    (ruhani oyun havaları, 25.07.2007 14:57)
 sayfa  / 12