görseller
entourageentourage
entourage 
belki ilginizi çeker
  1. · meteor çarparken türk milletinin yapabilecekleri
  2. · 2008 yılının en beğenilen girileri
  3. · krizin hugh hefner i teğet geçmesi
  4. · yaran msn diyalogları
  5. · shut the fuck up lloyd
  6. · yaran itü sözlük chat diyalogları
  7. · vincent chase
  8. · kevin dillon
  9. · garson kıza aşık olmak
  10. · öyle zirve olmaz gel buraya zirvesi
gündem
  1. · yazarların yapmak istediği saçmalıklar
  2. · kemal kılıçdaroğlu
  3. · galatasaray
  4. · günün tek şarkılık özeti
  5. · uykusu olup da uyumayan insan
  6. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  7. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  8. · bu başlık altına bir milyon giri eklensin
  9. · beni al

entourage  

sayfa  / 3
  1. hbo yapımı olup, dünyada bir çok seyirci kitlesine sahip, türkiye'de henüz pek bilinmeyen dizi.1 gencin holywood yıldızı olup arkadaslarınıda yanına alarak başından geçenleri anlatan, türkiye'de önümüzdeki 5 yıl yayınlanmayacağını düşündüğüm dizi.

hastasıyım hastası
    (flash, 25.01.2007 01:08 ~ 01:08)
  2. yıldızı aniden parlamış olan bır film starının başından geçen olayları anlatan dizi. sadece menejer tiplemesindeki* jeremy piven'in koparan replikleri için bile izlenebilir. digiturk'te yayınlanmaktadır.

+ hey ari bu akşam yemeğe geliyor musun?
    - oh hayır.. bu gece seks yapıcam.. karımı cezalandırmam gerek.

- tatlım psikologa verdigimiz parayla düşünebildiğin tum fetiş seks fantazilerini gerçekleştirebilirdik.

gibi gibi.. tabi böyle yazınca olmuyor. hareketler. mimikler. telafuz. bunlar komedide önemli unsurlar.
    (youseewhathappenslarrythiswhathappenslarry, 06.06.2007 03:04 ~ 07.07.2008 13:13)
  3. aynı liseden çıktığımız 4. nesil yazar hoşgelmiş*
    bide bide nası iyi kalpli br insandır anlatamam nedenini sormayın söylemem
    ilk kankası olmaktan gurur duyarım üzerine yeni kankalar gelsede yüreğimde hep son kankamsın
    (bkz: seri saçmalamak)
    (karışmasınkimselerbana, 12.06.2007 16:15 ~ 16:25)
  4. sonunda medellin i çekmeyi başaran dizi.
    işte trailer ı: http://www.medellinthefilm.com/
    bu arada pablo escobar acaip bir şekilde şehmus okur a benziyor
    (fizban, 18.07.2007 01:40)
  5. sonbaharda çılgın hüzün zirvesinde hiç tanımadığım 15 kişilik masaya oturduğumda karşıma denk gelen yazar. hoş sohbet elektronikçi olduğunu öğrenmiş bulundum. sohbet ederken tanımlamam gerekirse sohbet sırasında kontrolü elden bırakmayan tiptendir. uygun zamanlamalarla uygun yerlerden yapılmış kelime seçimlerini, gedik diye tabir ettiğimiz lokasyonlara oturtmakta başarılı olduğunu düşündüğüm yazar.
    (bkz: memnun oldum)
    (ceng85, 23.09.2007 22:34)
  6. ing. maiyet.

ayrıca bir facebook hedesi, severek kullanıyoruz.
    (lord andurien, 23.09.2007 23:27)
  7. (bkz: encourage)
    (obi two kenobies, 23.09.2007 23:29)
  8. sipariş üzerine giri yazma/yazdırma sistemini kurma işini, çalışma sistemleri içerisine yerleştirmeyi başarmayı hedefleyen, en bir kimse. 10 numaralı giri özelliği gösterir kendisi. * elektrikle uğraştığı kadar, çalgılı-çengili sokak düğünleri üzerine de kafa yormaktan çekinmez çalışkandır, atom karınca misali. “köylü milletin efendisidir.” sözünü saymakta, tedbiri elden bırakmamakta, saygıda kusur eylememektedir. takvim yapraklarındaki “bugün doğan çocuklarınız için isimler” kısmına yazar olma potansiyeli taşımakta, isim türetmekte sınır tanımamaktadır. çocukluk kahramanı kurabiye canavarı, en sevdiği kitap da buket uzuner’e ait bir siyah saçlı kadının gezi notları’dır.
    bir de statü sahibidir ki ismi ile müsemma.
    (berrak, 24.09.2007 18:06)
  9. sözlükte "kanka" kategorime hakkıyla girmiş en sevilen yazar kişisi. beraber interrail hayalleri kurmakla kalmayıp bunu uygulamaya geçirmek için en önemli adımları attık sonra ne mi oldu gün geldi ankarada çılgın hüzün zirvesine gidip hüzün yaşamak yerine çok eğlendik yeni yeni cici cici kankalarımız oldu sözlükte entourage'ım canım ilk kankasına sinirlendi ve interrail için "sildim ben seni başka adamlarla git sen" dedi bana. bende dedim bu kadar mıydı dostluğumuz ama içimden dedim tabi ve şimdi de dışarı vurdum. (hatta kankam için dahi anlamındaki de'yi bile ayrı yazdım) neyse gene gelse vuducan vuducan dese bana dostluğumuz hiç bitmese..
    (karışmasınkimselerbana, 24.09.2007 21:27 ~ 21:37)
  10. an itibariyle internete çatıdan bağlanan,tv dizilerinden sorumlu propaganda bakanı çok haşin bakışlı,yakışıklı,sırım gibi delüğanlu yazar.aman dikkat et düşme.*

edit:benim ki de laf mı yahu?cüneyt arkın gibi yazar,çatıdan düşer mi hiç?olsa olsa aşağı atlar kale surlarından atlar gibi.*
    (pis mındar, 28.09.2007 00:58 ~ 01:37)
  11. unutkan bir şahıstır efendim kendisi. sözlükte bir şekilde tanışmamızın hemen akabinde geçen birkaç hafta sonunda bana liseden arkadaşı "ahmet" muamelesi yapmıştır. (bir yerlerden izliyorsa ona da sevgiler...) o olmadığımı anlatmam epey uzun sürmüştür ama inandı mı bilemem belki hala aynı şüphe içersindedir, farketmez. hamurundaki malzemeler muammayla eşdeğer olmakla birlikte sabırlı insanlar kategorimin en üst seviyesinde hayranlarına göz kırpmaktadır. ne zaman etrafımdaki rutin insanlardan sıkılıp kendisine bulaşsam birkaç dakikalığına da olsa bütün öfkeyi silip süpürür doğrudur. ayrıca bu yaz yapacağı yolculuk için fazlaca sakin davranıp beni sinir etmekte(evet kıskancım...) kendisine attığım imrenen bakışları görmezden gelmektedir.
    (pandoramıodakim, 30.10.2007 20:22 ~ 02.01.2008 14:40)
  12. facebook'ta da var bu allahsız
    (kimulanbendenönceludmilladiyekayıtolan, 02.11.2007 01:24)
  13. kıçından uydurduğu zkindirik nöroplastik eurosa hastalığı hasebi ile yediğim yağlı kazıklardan geriye kalan son duygularımı da sömürmüş, yine çam mı devirdim allah beni davul etsin paranoyalarına sürüklemiş, bunlar yetmezmiş gibi karnıma ağrılar girdi fekat gülmekten deme yüzsüzlüğünde de bulunmuş astarı yırtılmış evlerden ırak olasıca insan.
    yok yok kesin bende bir arıza var, ne bileyim bir seçilmiş kişilik, bir bedbahtlık, manyak paratoneri miyim lan ben!

unutma genç intikam üstüne yoğurt dökülerek yenen bir yemektir.salça da eklenir evet.
    (vicdan muhasebecisi, 13.11.2007 11:32)
  14. (bkz: @2035088) ile kendisine hayran bırakan yazar.
    (absolutely, 23.11.2007 23:04)
  15. daha evvel takip ettiğimi ifade ettiğim kimi yazarları afişe etmiş, "düş peşimden lan" tarzı eleştirilerle karşılaşmıştım.. hor görüldüm, itelendim, savrula savrula savruldum.. sanat dünyasında 10 küsür yıldır demokles'in kılıcı misali yer etmiş, "ama bir de mustafa sandal gerçeği var" tarzı yorumların sonucunda iyiden iyiye eğreti bir statü kazanmış, kimselerin düet yapmaya yanaşmadığı, sırf bu nedenle de komşunun natalya'sının kapısına dayanan [yalnız ilik gibi bir hatundu natalya da] mustafa sandal gibi hissetmekteydim..

yıldım mı peki, tüm bu olumsuzluklar doğru bildiğimi söylemekten geri koydu mu beni? kararlılığımdan bir nebze kaybettim mi hiç, fatih altaylı olmaktan, bilgin gökberk olmaktan caydığım anlar oldu mu? oldu mnkym, bazen ettikleri laf laf değil onların da.. neyse..

belki yine aşağılanacağım, "sen bilmezsin, git" şeklinde tenkitlerle, "ayağını denk al, sağda solda nickin geçiyor..yazık olur gençliğine" minvalinde tehditlerle muhattap olacağım; ama söylemeden geçemem artık; herif okutmayı biliyor kendini hacı..

---spoiler---
    -...... fiş miş?
    +..... gelişi gidişi..
    ---spoiler---

aya benzer yüreğim.. sağlam yazar..
    [edit: işin içine excess mustafa sandal karışınca girinin sonu sik gibi olmuş afedersiniz.. silmeye/düzeltmeye üşendim ama, kalsın..]

edit: imla. aslkdjalkdfad
    (hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim, 26.11.2007 14:00 ~ 08.05.2008 00:32)
  16. en çok takip ettiğim yazarlardan birisi..

kartal olması yeter.
    (absolutely, 14.12.2007 22:05 ~ 16.06.2009 02:25)
  17. sözlüğün bana kazandırdıklarından.farklı bir karakter,enteresan bir şey yahu.benim hehelerime laf edip asdasdasf diye gülmenin normal olduğunu iddia ediyor.her gün en az üç kere msnden "hey sen,ordaki" şeklinde rahatsızlık verip huzurunu kaçırmaya çalışıyorum,sürekli denizden bahsedip kendisini boğum boğum boğuyorum ama gıkını çıkarmıyor garibim.istanbul'a gelecektii deee taksime çıkacaktık.ama herşeyi lafta işte.banal insan.seviyorum seni çok.*

(bkz: sarhoşken giri girmek)
    (pis mındar, 20.12.2007 23:46 ~ 23:46)
  18. office for mac'in outlook muadili modülü.
    (wondrous, 29.12.2007 20:23)
  19. artık kendisi hakkında edecek tek kelime bulamıyorum sebebi kendi beceriksizliğimin ötesinde konu edilen şahsın (bu sıfat yakıştı sana) sergilediği birbirinden manasız, yakışıksız söylemler. ifşa edilecek birçok seyi vardır belki ama onu da başka bir bölümde ele alacağız. şimdilik bunlar bile durup düşünmesini sağlamaya yetsin ve umarım pişmanlığa sürüklesin kendisini. bir de genel kurul kararını iletelim kendisine o gülme efekti değişecek. beni sevenler böyle seviyor gibi bir savunma su an kabul olunmaktan çıkmıştır. bilgilerinize (ya da nereye istersen) arz ederim.
    (pandoramıodakim, 02.01.2008 15:57)
  20. accayip geyik adam. süpper girileri var. eleştirel. ordan burdan değil de girilerinden dolayı kanka listeme giriş yapanlardan. büyük adam olacak belli. futbolcu yeteneği var ama kendini göstermeyecek kadar da mütevazı.

frp'de iyiyim ama bu adamdan.
    (milwaukee, 03.01.2008 23:12 ~ 23:51)
  21. bana dair iftiralarda bulunan bir yazar. sanırım birileri baya alınganmış. cibilliyetsizlere eklesek de kendi çapında duramamış birşeyler demeye çalışmış başlığımızda. incelemek için buyrun: (bkz: @2198926)

şimdi gerçekleri yazalım. utanmaya yüzü varsa eğer.dur mur diyerek bir iki süsle duygu sömürüsüyle başlığıma yazmak kolay.

ilk önce şu giri girilir. hiçbir artniyet yokken. sebepsizce(bkz: @2194663)
    sonra şöyle bir cevap gelir. gerçi bize değilmiş(!) ama buyrun : (bkz: @2194765)
    sonra kendisi böyle bir cevap alır. sataştığı için: (bkz: @2194790)

sonra hızını alamayn genç heyecanlı arkadaşımız "birşeyi espri yapmak adına bu kadar kıvranıyorsun" diyerek bir mesaj atar. hızını alamayan genç delikanlımıza, gerekli tüm açıklamalar yapılır. özlemceyle mesajlaştığımızı, onun bu iletişimden haberi olduğu anlatılır. ve yazıda yazıldığı gibi zan altında bırakılmaması söylenir.

ama kendisi; "yok zan altında bırakıyorsun yok haberi var bik bik" diyerek, bana yazılanları saygısızca ifademe bik bik der . ifadesini düzeltmeye çağırırım fayda etmez.

kendisine uzun bir açıklama yapılır. yazısı; sevilmeyenlerden olmuştur. belki herkes bir hata görmüştür ve oylamıştır düşüncesiyle,sevilmeyeni olduğu için; bu heyecanlı gencimize olay bir daha ayrıntılı izah edilir. fakat gencimiz anlamamış, şu güzel açıklamalarda bulunmuştur.okuyalım, öğrenelim.

" bir kere yazın sevilmeyenlere girmiş, heralde ters giden birşeyler olmuş demen çok komik."
    " bu kadar yanılgının içerisindeki en büyük olanı bu."
    " bana artık saldırganlık yapıyorsun gibi şeylerle gelme."
    " ilkokul çocuksuluğundaki bir saatte yazdın olayını anlayamıyorum"
    " oylamayı bu kadar önemseme bence. şimdi nasıl sevilmeyenime girildiğini anlıyorum." (sen eksiledin diyor.)

evet. işin ilginci; bu arkadaşımız sevilmeyenlerde girişini bana laf atmalarla ve hayat dersleri vermekle açıklamalarda bulunurken, kendi yazısı altına "nolur eksilemeyin, bak hala eksiliyor" gibi bir not düşer. hayat gerçekten ironik. (bkz: @2194765) edit tarihiyle ben bu mesajı attıktan sonra korkan genç arkadaşımız, ardından hemen editini silmiştir.iftira atmadaki yüzü eğer bunda varsa, büyük ihtimalle bunu yalanlamayacaktır.

artık dayanamayan ben, bu kadar açıklamadan sonra hala birşeyi anlamamakta ısrar edip farklı şekillerde beni suçlu bulan arkadaşımıza kafamı ütüleme demişimdir. evet doğrudur, çünkü o çabayı göstermişimdir, olmamış sinirlenmişimdir. sanırım "kıvranıyorsun, bik bik" diyerek bana laf atan arkadaşımız, kendisine bu söz denilince kendini güzel bir şekilde mağdur pozisyona çekmiştir.

sonuçta artık açıklamaktan bıkan ben, cibiliyetsizlere koymama neden yaptığıma dair açıklamam olması için şahsına mesaj çekmişimdir,bilgi vermek açısından. ve ardından bir gün sonra, eksileme olayına dair bildiğim bir bilgiyi kendisine ileterek şu sözlerle bitirmişimdir:

"şu yaşadığınız bileşik olayı ve oylama sistemini sadece bil istedim, hani ikinizde bunu benden yanlış yere bilirsiniz diye. başka birşey değil. ayrıca endişelenme engelledim diye kötü konuşmam. belki bir yanılgını düzletir, olur da bilgi veririm. iyi ve keyifli yazılar dileğiyle."

güzel bir bitişle verdiğim halde, bir gün sonra, yukarıdaki heyecanlı arkadaşımızın iftiralarına maruz kalmışımdır. belli ki birisi aşırı şekilde eksilemiş. ve belli ki sevilmeyeni birden artmış. bana "şimdi neden sevilmeyenime girdiğini anladım" diyerek beni potansiyel eksici olarak zan altına alan bu yazarımız,başına gelen bir olayın faturasını direkt bana kesmiş.

şimdi düşünüyorum, ben eğer eksileyeceksem neden önceden ona bu konu hakkında birşey diyeyim? eğer o suçu işleyeceksem bunun şüphe çekeceğini düşünemez miyim?

ne yazık ki, iftira ile birşeyler ilerlemiyor.

ve ne yazık ki bana "spa'm" denilen ben, ilkokul çocuksuluğu yaftasına suçlandığım halde bunu yapanla karşılaşıyorum.

başlık altına bir kız olunca kükreyen arkadaşımız, iftiraya gelince birinin başlığına yazabiliyor, yazdıklarımdan üstüne alınarak bir bakınız verebiliyor. kindar atfedildiğim için, çıkarım yaptığı her yazıyı silmek isterim. sonuçta bu teklifi cevap yazımda da vermiştim. eğer alındığı yazı varsa kaldırabilirim. birini kaldırdım bile, aslında ona yönelik yazmadığım halde. yazılarımdan alınarak alıngan yaftası yemek, ve kendisi yapmak hoş tabi.

arkadaşım; ben offline ken bana iftira atmak ucuz hareket, "spa'm" demek sanat. ama yukarıdakileri cesurca yazmak, herşeyi her an kanıtlayabilecekonura sahip olmak zor. birisi eğer sözlükte yoksa ortam benim diyerek asıp kesmek, herkese, yaşadığın olaydan dolayı suçu bana kesip günah keçisi sunmak elbette kolaydır. sana demiştim "senin gibi aşırı heyecanlıkla ve saldırganlıkla cevap yazabilirdim, ama yapmıyorum". ve ben bunu hoşgörüyle uygulayabiliyorum.

sana mesajda dediğim gibi;

22.01.2008 16:37 >"bu kadar şeyi anlattıktan sonra birşey yapmamış gibi hala bana birşey diyebiliyorsun ya.öyleyse yolun açık olsun."

edit: sevilmeyen girilerimde başımı öne eğip düşünmem gerekmez dediğin halde sevilmeyenlerini silmek güzel tabi. kaç tane olduğunu keşke bilseydim. çünkü o kadar çok kendinle çelişecektin.devam edelim;kötüledin kötüledin deyip sonra da onlar yerinde duruyor demek şaşırtıcı. acaba seri artı mı verdirtti birine diye düşünmeden edemiyorum. ve hala ne zaman kötülemişim, kötülemiş miyim onu da bilmiyorum,ama bana çoktan senaryolar biçilmiş şunu niye eksilemedin denmiş. ha birde online olayı. şaşırtıcı. ifitra atarken herşeyden şüphelenen arkadaşımız, yazı yazarken beni görememiş veya okurken online olduğu farkedememiş. ilginç tabi.mesajlarda sen dedin diye kafa vurduğumu zannediyorsun diyen arkadaşımız herkesi kendi gibi sanmış galiba. tabi bir de yolun açık olsunlar. ee, 4 mesajda 4 kez birşey anlatıldığı halde, 4 yanıtta da hala birşey anlamayana ne diyelim?engellemek, sonra iyilik etmek suç olabilir,dikkat. sanırım spa derken birileri kendinden feyz alıyor.bir de seri eksilediğini yazmayayım. şimdi ayıp olur, hazır kendisi iftira atıp kendisi yapıyorken. şöyle 30 puan kadar mesela.hala da oluyor mesela,söylemeyeyim utanma daha.görmemezlikten gelmiştim ama; olsun. olay böyle. ne kadar çırpınsa da,mantıklı mantıksız birşeyler bulup çirkeflik yapsan da, gerçekler kanıtlarıyla günü gününe ortada. ama bunları sindirip sindirmemek eksilerken birilerine kalmış.
    (spaindustrial, 24.01.2008 21:03 ~ 25.01.2008 01:37)
  22. ne yapılsa müstahak buna . kendimden biliyorum gelir konuşur bik bik anlatırım anlamaz, söylemesi ayıp kafası pek çalışmıyor sanırım. ahlaki değerlerle bir problemim olmadığından bunun kendisinden kaynaklandığını düşündüm her zaman "anlamıyor musun?" demeyi tercih ettim, oysa birçok arkadaşım da anlamıyormuş beni aynı şekilde, anlatamıyor muşum ama bu entourage da haketti yani. ulan suscam diyorum olmuyor geçen gün geldi bu yanıma ötüyor işte her zaman yaptığı şey. anlattım anlamadı (salak işte!) gel lan şoyle dedim tuttum ağzını kapattım şimdi beni dinle dedim başladım anlatmaya, sırf iyi niyetimden yani. aslında sevdiğim insanlara yaparım bunu ben ara sıra el ense çeker “ccuk” yaparım eğleniriz oyle. sonra bi baktım ellerini tutmayı unutmuşum şerefsiz gitti nick altı yazdı, nasıl yapar bunu anlayamadım doğrusu. ben de durmadım tabi ki hemen mesaj attım;

32.21.2068 26:57 > ulan ağzın dursa elin durmuyo. yolun açık olsun. iyi yazarlıklar dilerim.

böyle dedim yani son derece iyi niyetliydim. bir de bana her zaman “hayatım” falan der. sanat yapıyor biliyorum ben, yav o değil de nasıl da sahiplendi beni ona seviniyorum (ben de seni seviyorum demeden geçemeyeceğim).

ya o deil de artık düş yakamdan, istemiyorum arkadaş anlamıyorsun(salak) anlatıyorum olmuyor. ne yaptıysam fayda etmedi ne etcez biz seninle be güzelim. aaa son anda baktım ki çaylak olmuşsun, dedim sana bırak o herşeye atlayan fevri, heyecanlı, seksi...öhm şey konudan ayrılmayalım yani tavır diyorum aynı heyecanlılıkla sana yazamayacağım bu kadar yeter.

edit: fıstık benim olacak, binicem üstüne vurucam kırbacı...
    (ardaarda, 27.01.2008 18:23)
  23. entourage, neden çaylak olmuş, bu bi kabus muymuş, orasını kaçırmışım. ama bi okuyun mükemmele yakın yazıları var bu çocuğun. yiğidi öldürün ama hakkını yemeyin.
    aynı liseden mezun olma şerefini yaşadığım bi yazardır lakin lisede bazı teknik hadiselerden ötürü tanıma fırsatım olmadı. zira olamazdı da ama nedenine girmeyeceğim.
    işte hayat bazı fırsatlar kaçar, bazı fırsatlar yakalanır.
    rahat rahat her istediğimi diyorum bi problem de çıkmadı aramızda. yani öyle sevimli bi insan.
    ayrıca bana gazoz borcu da var. kendisine hasretle hatırlatırım bu borcunu.
    soyha gönlüm çirkine bel bağlama, sevdiğim yar malatya ya değmeli diyor ve bitiriyorum.
    (puca, 03.02.2008 11:59)
  24. macintosh bilgisayarlarında e posta alıp vermek amacıyla yapılmış program.
    (digerati, 04.03.2008 22:36)
  25. yarın sınavı olmadığı için bu saatte hala sözlükte sürten yazar.
    (drummy, 30.03.2008 04:18 ~ 04:18)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil