gerekli bir sözlük istatistiği, biraz fikir yürütmek, araştırmacı olmak gerekiyor öğrenmek için. deneme yanılma yolu ile öğrenebilirsiniz.
öğrenmek için ikinci yol : gider wondrous'un boğazına yapışır, üstüne oturur tehdit edersiniz
"bu ne lan, bu ne söyle, delirtme beni, katil moderatör etmeyin benii,kırarım bu sözlüğü eaaaaaaaah"
sonuç, wondrous mantığının sesini dinler (üzerindeki 80 kilodan kurtulmak için) size gerekli açıklamayı yapar.
ps : aslında hazır elinizin altındayken sözlüğün şifresini de öğrenebilirsiniz.
ps2: enteresan girinin ne olduğunu söylemeyi unuttuk galiba, neyse başka zaman.
kod yazmanın zahmetini bilen biri olarak emeğe saygısızlık etmek istemesem de sözlükçülerin oylama yoksunu olmalarından mütevellit, an itibariyle gayet gereksiz olduğunu düşündüğüm fasilite *.
eğer amacı oylamaya tabi tutmak ve bir yer edindirmek ise sözlükteki her girinin oylanması gerekli midir sorusunu akıllara getiren oluşumdur. zira sözlükteki tüm giriler oylanmakta mıdır? bu konuda daha net bir aydınlatmaya ihtiyaç duyulmaktadır.
alelade her girinin enteresan giri olmadığı, zaten halihazırda bir miktar oylanmış fakat bu oyların giri hakkında sağlıklı yorum yapılamayacak nitelikte olduğu girilerin enteresan giri statüsüne geçtikleri unutulmamalıdır.
ilk başta anlamadığım düğme.
ulan hep aynı giri hep aynı giri.. derken bi kötüleyim bari bu aynı giriyi dedim baktım yeni giri* ayrıca güzel bir özellikmiş biraz geç farketsem de.